Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Dezodorans

Drage članice da ali neko može da me posavetuje koji dezodorans je dobar, koristila i kupovala sam sve i svasta, neki ili ostavljaju tragove ili smrde kad se oznojim. Verujem da u moru različitih brendova i mirisa postoji makar jedan adekvatan, ali ne mogu da kupim bas svaki pa vas molim za preporuku🥹
pre 6 dana, 11:23
Meni je Borotalco dobar što se tiče sprečavanja neprijatnih mirisa. I Garnier sam koristila neko vreme, bio mi je isto dobar. Onda je Borotalco bio na nekoj akciji, tad sam ga probala i prešla sam na njega. Probala sam i neke prirodnije varijante, ali to protiv neprijatnih mirisa ne radi ništa, nažalost. S ostavljanjem fleka nikad nisam imala problem. Još nešto je važno. Materijal odeće. Ja se u odeći od poliestera i drugih sintetičkih materijala više znojim i miris je neprijatniji. Zbog toga sve više biram odeću od prirodnih materijala i vodim računa o tome. Na znojenje utiče još jedan faktor. Stres. U to sam lično mogla da se uverim tokom stresnih dana na poslu i kad sam imala neke važne, ali veoma stresne događaje.
pre 6 dana, 13:35
Što se tiče svih prirodnih bez aluminijuma i sl, oni rade, ali je organizmu potrebno neko vreme da se na njih navikne i da počne da deluje. Dakle, u početku zaista ne radi i taj period treba izdržati. To mi je sestra ispričala, rekla joj je prodavačica i ona se i sama uverila, ja nisam probala. 😌
pre 6 dana, 14:37
Meni se pokazao mnogo dobar iz lidla ostaviću sliku isti problem sam imala na belim stvarima bude žuto na crnim belo stikove, rolove sam izbacila totalno, često sam imala i bobuljicice ali gnojne pa mi dr rekla da maks izbegavam sve preparate međutim bez obzira tu je neprijatan miris pa se mora nešto blag je miris je kao plava nivea 0 aluminijuma, ne traje dugo to je šteta ali neutrališe neprijatan miris i meni lično odgovara
upload
pre 6 dana, 14:41
> NRadojevićNata: > Što se tiče svih prirodnih bez aluminijuma i sl, oni rade, ali je organizmu potrebno neko vreme da se na njih navikne i da počne da deluje. Dakle, u početku zaista ne radi i taj period treba izdržati. To mi je sestra ispričala, rekla joj je prodavačica i ona se i sama uverila, ja nisam probala. 😌 Da, istina u početku, posle par meseci radi posao ovaj koristim već godinu ipo i zadovoljna sam 🥰 Koristila sam i balea iz dm prelep miris dok ne dodje do znojenja isto je bio bez aluminijuma nisam bila zadovoljna, probala i niveu bas su pokvarili,borotalko nisam nekako mi miris odbojan. Nije svaka koza ista ali svaki savet verujem da dobro dodje 🙂
pre 6 dana, 14:47
Rexona Shower Clean/Shower Fresh u spreju već godinama koristim, nikada se u životu nisam osetila na znoj, šta god da imam obučeno, ma koliko da je vrućina ili koliko sam fiziči aktivna, on pa 1000 mesta prazno. 😄
pre 6 dana, 15:40
Balea Sensitive
pre 6 dana, 19:04
Bas vam hvalaa na savetima!! Bas ste mi pomogle, već danas ću početi da koristim neku od preporuka. Divne ste❤️❤️❤️
pre 5 dana, 06:33
Stick
upload
pre 4 dana, 19:17