Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Dezodorans

Drage članice da ali neko može da me posavetuje koji dezodorans je dobar, koristila i kupovala sam sve i svasta, neki ili ostavljaju tragove ili smrde kad se oznojim. Verujem da u moru različitih brendova i mirisa postoji makar jedan adekvatan, ali ne mogu da kupim bas svaki pa vas molim za preporuku🥹
2026 07 08
Meni je Borotalco dobar što se tiče sprečavanja neprijatnih mirisa. I Garnier sam koristila neko vreme, bio mi je isto dobar. Onda je Borotalco bio na nekoj akciji, tad sam ga probala i prešla sam na njega. Probala sam i neke prirodnije varijante, ali to protiv neprijatnih mirisa ne radi ništa, nažalost. S ostavljanjem fleka nikad nisam imala problem. Još nešto je važno. Materijal odeće. Ja se u odeći od poliestera i drugih sintetičkih materijala više znojim i miris je neprijatniji. Zbog toga sve više biram odeću od prirodnih materijala i vodim računa o tome. Na znojenje utiče još jedan faktor. Stres. U to sam lično mogla da se uverim tokom stresnih dana na poslu i kad sam imala neke važne, ali veoma stresne događaje.
2026 07 08
Što se tiče svih prirodnih bez aluminijuma i sl, oni rade, ali je organizmu potrebno neko vreme da se na njih navikne i da počne da deluje. Dakle, u početku zaista ne radi i taj period treba izdržati. To mi je sestra ispričala, rekla joj je prodavačica i ona se i sama uverila, ja nisam probala. 😌
2026 07 08
Meni se pokazao mnogo dobar iz lidla ostaviću sliku isti problem sam imala na belim stvarima bude žuto na crnim belo stikove, rolove sam izbacila totalno, često sam imala i bobuljicice ali gnojne pa mi dr rekla da maks izbegavam sve preparate međutim bez obzira tu je neprijatan miris pa se mora nešto blag je miris je kao plava nivea 0 aluminijuma, ne traje dugo to je šteta ali neutrališe neprijatan miris i meni lično odgovara
upload
2026 07 08
> NRadojevićNata: > Što se tiče svih prirodnih bez aluminijuma i sl, oni rade, ali je organizmu potrebno neko vreme da se na njih navikne i da počne da deluje. Dakle, u početku zaista ne radi i taj period treba izdržati. To mi je sestra ispričala, rekla joj je prodavačica i ona se i sama uverila, ja nisam probala. 😌 Da, istina u početku, posle par meseci radi posao ovaj koristim već godinu ipo i zadovoljna sam 🥰 Koristila sam i balea iz dm prelep miris dok ne dodje do znojenja isto je bio bez aluminijuma nisam bila zadovoljna, probala i niveu bas su pokvarili,borotalko nisam nekako mi miris odbojan. Nije svaka koza ista ali svaki savet verujem da dobro dodje 🙂
2026 07 08
Rexona Shower Clean/Shower Fresh u spreju već godinama koristim, nikada se u životu nisam osetila na znoj, šta god da imam obučeno, ma koliko da je vrućina ili koliko sam fiziči aktivna, on pa 1000 mesta prazno. 😄
2026 07 08
Balea Sensitive
2026 07 08
Bas vam hvalaa na savetima!! Bas ste mi pomogle, već danas ću početi da koristim neku od preporuka. Divne ste❤️❤️❤️
2026 07 09
Stick
upload
2026 07 10
moja tetka i majka koriste ovu kremu ima još jedna slična kažu da su im spas po svadbama i to kad im treba zaštita na duže
upload
2026 07 20
Odlican… > Sapisa: > Stick
2026 07 20