Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara za torbicuuu

@omegasanja1219…korisnici uplacen novac na racun (3000)paket je nacin poslat u subotu ja…3 dana paketa nema ,a korisnica ne odgovara na poruke i pozive…imam slike i snimke preko watsupaa… :| ……….usla sam sada i vidim pise korisnica blokirana… Neka se ljudi paze…ajde 3000 din ali je moglo bout i mnogo viseeee Nemam vise komentara …vec 3 dana cekam da me kurir pozove…koliko dugo moze paket da pituje iz Smedereva …Mogu da se nadam jos sutra (do cetvrtka )Ali to je to …
2026 07 22
Postalo je previše rizično kupovati od članica bez mnogo pozitivnih utisaka, a ni to nije neka garancija. Čula sam da i prodaju profil, a naravno, uvek ga može kupiti prevarant. Ja se zato držim par proverenih prodavaca, ali svakome se može desiti da bude prevaren. 🙄
2026 07 22
Prevarena sam i ja za 3000 isto za torbicu,uplatila novac i od tad ni traga ni glasa....na kraju blokirana clanica koja je prevarila i mene i jos par njih..zao mu je sto ste prevareni,ali to je ovde postalo kao dobar dan
2026 07 22
nažalost, mislim da je u pitanju prevarantkinja koja ovde operiše godinama po istom šablonu - slike sa neta, uglavnom torbe i zara artikli, po (dovoljno) niskim cenama. vidim da je profil već blokiran, dakle, admin je prepoznao šablon. NIKAD bne uplaćujte unared profilima sa nula ili vrlo malo ocena, uplata tek kada otvorite paket i uverite se da je to - to. ako neće da da šalje drugačije, ne sarađujte, bez obzira na to koliko je ponuda primamljiva
2026 07 22
Čim je blokirana... znamo da neće stići niti se javja ni broja pošiljke nema Ja bih podelila ime,prezime i račun na koji ste uplatili novac jer iznova i iznova prave nove naloge i jedino tako po broju računa i imenu ih zapamtimo. Strašno. i broj telefona sa wacapa sigurno je prevarila još ljudi ako je možete naći na društvenim mrežama pa da i tamo joj pišete ne znam Zbog takvih ne kupujem stvari skuplje od 2000 preko MK jer ne bih podnela lako da me pokradu ni za 300 dinara,a kamoli više.
2026 07 22
Postoje teme Potencijalni prevaranti i Crna lista. Ime i mesto mogu da promene, ali racune ne mogu stalno da otvaraju nove pa je za prevenciju mozda najbolje da se proveri da li je racun na nekoj od tih lista pre nego sto se uplati. Super bi bilo da postoji pinovana tema samo sa brojevima racuna prevaranata sa upozorenjem da se ne uplacuje na te racune. Drugi vid zastite je da ako je nova clanica bez utisaka ili sa sumnjivim utiscima, a ima sumnjive slike (razlicite podloge) i primamljive, nerealne cene onda da trazite da posalje bez otkupa. I kad preuzmete i vidite da je to-to da tek onda uplatite. Ili im trazite da podele sa vama svoj profil na KP, Limundu itd. da vidite i tamo ocene tj. da li su legit ili ne. Ili ako nece/ne da trazite licno preuzimanje. Prevaranti ce vas ignorisati, odustati ili napisati da je prodato trazeci novu zrtvu
2026 07 22
> Katarina261100: > @omegasanja1219… > Nemam vise komentara …vec 3 dana cekam da me kurir pozove…koliko dugo moze paket da pituje iz Smedereva …Mogu da se nadam jos sutra (do cetvrtka )Ali to je to … Ovo je sigurno Anita Pajić, iz Smedereva.😩
2026 07 22
Mozda je opet ona Jovana Sabanovic. Kako god okrenes tu samo batine pomazu. Inace ucimo na greskama, na tudjim, svojim kome se kako zalomi. Ovaj zivot nije Diznilend.
2026 07 22
> Kažual: > Čim je blokirana... > znamo da neće stići niti se javja ni broja pošiljke nema > Ja bih podelila ime,prezime i račun na koji ste uplatili novac jer iznova i iznova prave nove naloge i jedino tako po broju računa i imenu ih zapamtimo. > Strašno. > i broj telefona sa wacapa > sigurno je prevarila još ljudi > ako je možete naći na društvenim mrežama pa da i tamo joj pišete ne znam > Zbog takvih ne kupujem stvari skuplje od 2000 preko MK jer ne bih podnela lako da me pokradu ni za 300 dinara,a kamoli više. Upravo mi se desava da sam provalila zenu za prevaru jer mi je trazila sto hitnije slanje haljine od 1300 din preko DHL-a u sklopu Srbije, pored svih drugih kurirskih sluzbi i nacina za slanje, ona bas insistira na DHL-u. Nakon sto je provaljena, iznova pravi nove naloge i ostavlja mi iste negativne recenzije: prevarant, hakovan profil i da sam je prevarila za neke patike koje ni ne postoje na profilu! Pazite se, stvarno mi je zao u sta se ovaj sajt pretvorio, trenutak nepaznje i prevareni ste!
upload
2026 07 24
> vasiljevichh: > > Kažual: > > Čim je blokirana... > > znamo da neće stići niti se javja ni broja pošiljke nema > > Ja bih podelila ime,prezime i račun na koji ste uplatili novac jer iznova i iznova prave nove naloge i jedino tako po broju računa i imenu ih zapamtimo. > > Strašno. > > i broj telefona sa wacapa > > sigurno je prevarila još ljudi > > ako je možete naći na društvenim mrežama pa da i tamo joj pišete ne znam > > Zbog takvih ne kupujem stvari skuplje od 2000 preko MK jer ne bih podnela lako da me pokradu ni za 300 dinara,a kamoli više. > Upravo mi se desava da sam provalila zenu za prevaru jer mi je trazila sto hitnije slanje haljine od 1300 din preko DHL-a u sklopu Srbije, pored svih drugih kurirskih sluzbi i nacina za slanje, ona bas insistira na DHL-u. Nakon sto je provaljena, iznova pravi nove naloge i ostavlja mi iste negativne recenzije: prevarant, hakovan profil i da sam je prevarila za neke patike koje ni ne postoje na profilu! Pazite se, stvarno mi je zao u sta se ovaj sajt pretvorio, trenutak nepaznje i prevareni ste!
upload
2026 07 24
> vasiljevichh: > > vasiljevichh: > > > Kažual: > > > Čim je blokirana... > > > znamo da neće stići niti se javja ni broja pošiljke nema > > > Ja bih podelila ime,prezime i račun na koji ste uplatili novac jer iznova i iznova prave nove naloge i jedino tako po broju računa i imenu ih zapamtimo. > > > Strašno. > > > i broj telefona sa wacapa > > > sigurno je prevarila još ljudi > > > ako je možete naći na društvenim mrežama pa da i tamo joj pišete ne znam > > > Zbog takvih ne kupujem stvari skuplje od 2000 preko MK jer ne bih podnela lako da me pokradu ni za 300 dinara,a kamoli više. > > Upravo mi se desava da sam provalila zenu za prevaru jer mi je trazila sto hitnije slanje haljine od 1300 din preko DHL-a u sklopu Srbije, pored svih drugih kurirskih sluzbi i nacina za slanje, ona bas insistira na DHL-u. Nakon sto je provaljena, iznova pravi nove naloge i ostavlja mi iste negativne recenzije: prevarant, hakovan profil i da sam je prevarila za neke patike koje ni ne postoje na profilu! Pazite se, stvarno mi je zao u sta se ovaj sajt pretvorio, trenutak nepaznje i prevareni ste! Ne ulazite u raspravu sa takvima, samo obrisite poruku i prijavite profil adminu, inace znaju da budu odvratni sa laznim negativnim utiscima. Ne znam da li se desilo da kada samo obrisete njihovu poruku daju te lazne utiske.
pre 27 dana, 10:04
Ne treba nikad brisati poruke. Poruke se čuvaju kao pisani dokaz. Kaf se problem prijavljuje administratoru, najbolji dokaz je upravo prepiska. Svakako, ne treba se raspravljati, već odmah prijaviti administratoru.
pre 27 dana, 15:32
> Katarina261100: > @omegasanja1219…korisnici uplacen novac na racun (3000)paket je nacin poslat u subotu ja…3 dana paketa nema ,a korisnica ne odgovara na poruke i pozive…imam slike i snimke preko watsupaa… :| ……….usla sam sada i vidim pise korisnica blokirana… > Neka se ljudi paze…ajde 3000 din ali je moglo bout i mnogo viseeee > Nemam vise komentara …vec 3 dana cekam da me kurir pozove…koliko dugo moze paket da pituje iz Smedereva …Mogu da se nadam jos sutra (do cetvrtka )Ali to je to … isti slučaj i kod mene, samo je meni uzela 4000 za torbicu, a torbicu nikad poslala nije. Prijavila sam policiji. Najbolje da udruzimo prijave, jer nas je prevarila preko istog broja racuna
pre 25 dana, 06:58