Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ponuda vaših proizvoda ljudima u dm

Zdravo svima, zanima me ako vam dugo stoji neki proizvod/stvar, a postoji recimo dosta ljudi kojima je u omiljenima, da li im se javljate sa ponudom u dm po recimo nekoj nižoj ceni? I da li je uopšte to pametan potez?
pre 8 dana, 08:56
Kako Vi želite. Dobijam takve ponude redovno.
pre 8 dana, 09:06
I mene smorise sa tim bas. Samo iskuliram poruku. Ja licno to ne radim
pre 8 dana, 09:48
Ne praktikujem jer nemam vremena za to, a i licno me zamara da dobijam takve poruke. Kupci se svakako ne stide da traze popust - sto je sasvim ok, ne znas dok ne pitas.
pre 8 dana, 09:51
Meni ne smetaju takve poruke. Nema tu ništa loše ako je ponuda dobra, a poruka ljubazno napisana. 😊
pre 8 dana, 10:14
Ne smetaju mi takve poruke jer ne moram niti da odgovorim niti da kupim, ali ih ne šaljem jer verujem da je neko hteo da uzme uzeo bi već, ili bi se bar javio da se raspita. Ako se neko raspituje, spustim cenu, odmah napišem da može i povoljnije i ako odgovara super.
pre 8 dana, 15:01
Ja sam više puta prodala artikal na taj način… Ponudim dobar popust i clanica odluci da kupi… Ali naravno gledam da ne budem navalentna i da ne spopadam nekog čim doda neki predmet u omiljene… Znaci, pišem iskljucivo clanicama koje već duže vreme drže taj predmet u omiljenima…
pre 8 dana, 18:56
I nudim i volim kad mi ponude. Pratim stvari s razlogom. Ne moram baš uvek da kupim, ali nekad i prihvatim.
pre 7 dana, 18:13
Ja stalno saljem poruke sa snizenom ponudom, a nikad ne dobijam i zbog toga mi je cak i zao. 😅 A u 90% slucajeva prodam predmet zbog tih poruka koje saljem, tako da po mom misljenju super stvar
pre 6 dana, 22:58
> KrpiceMP: > Ja stalno saljem poruke sa snizenom ponudom, a nikad ne dobijam i zbog toga mi je cak i zao. 😅 A u 90% slucajeva prodam predmet zbog tih poruka koje saljem, tako da po mom misljenju super stvar Isto, saljem takve poruke cesto i 8 od 10 puta tako prodam stvar.
pre 5 dana, 06:21
Ne šaljem takve poruke, mislim da neke ljude smaraju. Više mi odgovara kad se neko sam javi za kupovinu i ima konkretan predlog cene. Najgore su mi poruke tipa: "Poslednja cena?"
pre 5 dana, 14:20
Ne salju mi takve poruke, a i da mi salju sto bih mi smetalo ko jos ne voli popuste, nikada necu razumeti ovde zene sto ne prihvataju takve ponude, bukvalno dobiju proizvod za dzabe, ovde im smetaju popusti a u radnjama ne
pre 5 dana, 22:29