Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Ljubav, porodica, deca, psihologija /

O deci /

Set flašica za bebe: Dr. Brown's, Nip i Philips Avent

Na prodaju set od tri flašice za bebe, odličan izbor za početak dohrane. Flašice su kombinacija novih i očuvanih modela: ​ Dr. Brown's Natural Flow Options+ (150ml / 5oz) ​Stanje: Potpuno nova, u originalnom pakovanju. ​Karakteristike: Antikolik sistem (klinički dokazano smanjuje grčeve, refluks i gasove). Namenjena za uzrast 0m+. ​ Nip Baby Bottle (125ml / 4oz) ​Stanje: Potpuno nova, u originalnom pakovanju. ​Karakteristike: Kvalitetna flašica "Made in Germany". Antikolik sistem, cucla za 0m+. ​Philips Avent flašica ​Stanje: Korišćena, veoma očuvana. ​Karakteristike: Uz flašicu dolazi cucla veličine 2. Cena za sve tri flašice: 2000 dinara ​Sve flašice su higijenski ispravne i spremne za korišćenje. Moguće lično preuzimanje ili slanje brzom poštom. Za više informacija ili dodatne slike, slobodno me kontaktirajte porukom!
pre 2 dana, 20:24
> MissFox: > Na prodaju set od tri flašice za bebe, odličan izbor za početak dohrane. Flašice su kombinacija novih i očuvanih modela: > ​ Dr. Brown's Natural Flow Options+ (150ml / 5oz) > ​Stanje: Potpuno nova, u originalnom pakovanju. > ​Karakteristike: Antikolik sistem (klinički dokazano smanjuje grčeve, refluks i gasove). Namenjena za uzrast 0m+. > ​ Nip Baby Bottle (125ml / 4oz) > ​Stanje: Potpuno nova, u originalnom pakovanju. > ​Karakteristike: Kvalitetna flašica "Made in Germany". Antikolik sistem, cucla za 0m+. > ​Philips Avent flašica > ​Stanje: Korišćena, veoma očuvana. > ​Karakteristike: Uz flašicu dolazi cucla veličine 2. > Cena za sve tri flašice: 2000 dinara > ​Sve flašice su higijenski ispravne i spremne za korišćenje. Moguće lično preuzimanje ili slanje brzom poštom. Za više informacija ili dodatne slike, slobodno me kontaktirajte porukom!
upload
pre 2 dana, 20:24