Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li volite kisu??

Meni nedostaje da se izglupiram kao kad sam bila mala i sljapkam po baricama [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [slika:f782a6e1-5c24-4dd9-bd9e-794c192151cb]
2013 10 01
Volim letnji pljusak, tad trcim po kisi smejem se, uzivam... [:lepota] Ali ovako, kad je mnogo hladno, tmurno, vetrovito, blatnjavo... Ne, samo mi izazove glavobolju. [:tuzan] Pa, sta te sprecava da navuces cizme i kabanicu i istrcis na kisu da se prisetis tih super dana? [:osmeh]
2013 10 01
Volim samo letnji pljusak [:lepota]
2013 10 01
hehehe Himera, prestigla si me [:keziti]
2013 10 01
[:osmeh] Eto... Pa, definitvo je najlepsi. Jednom sam po takvom pljusku istrcala iz lokala i uputila se ka parku da prosetam, ponasala sam se kao deriste, skakutala sam sa osmehom na licu. Svi su trcali, sklanjali se i gledali u mene kao u manijaka. U susret mi je dolazila zena, koja je brzim korakom namrstena sa gajbicom na glavi pokusavala da skrati put kroz park i kad su nam se sreli pogledi- 'ladno je uzvratila osmeh, spustila gajbicu i nastavila polako. E nikome ne mogu da opisem koliko sam se obradovala tome- makar sam svojom ludoscu nekome ulepsala dan. [:smejati] [:lepota]
2013 10 01
nema kabanica za nas veliku decu,osim u nekim ruznim bojama i krojevima [:tuzan] [:tuzan] [:tuzan]
2013 10 01
Pa, to je istina, ali nema veze za malo radosti po ovako tmurnom vremenu, vredi oboci i ruznu kabanicu. [:smejuljiti]
2013 10 01
Volim ali kad ne moram nigde.Ne postoji gore kazne kada sredjena izfrizirana,nasminkana moras krenuti negde po kisi a nema ni lepseg osecaja kad napolju pljusti a ti nemas obaveze i sve posmatras iz kreveta [:stidljiv]
2013 10 01
Obožavam!! I najslađe mi je kad pođem negde, pada kiša, a neko ide sa mnom i pita - a kišobran? Ja nemam kišobran.. [:stidljiv]
2013 10 13