Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ostavljanje negativnih ocena

Zanima me da li postoji mogucnost da se na ovom sajtu resi sledeci problem, a to su clanice koje nekorektno posluju usled cega dobiju negativnu ocenu , argumentovano, na sta one vama uzvrate negativnom ocenom eto jer im se moze, nakon sto su vas vec ostetile novcano. Smatram da to pod hitno treba da se regulise.
pre 22 dana, 13:11
Posaljite poruku na krpicama i email (jer nekad ne stignu sve poruke da vide) adminu uz obrazlozenje i dodajte screenshotove u prilog, trebalo bi da obrisu ocenu ako procene da je neosnovano uzvracena negativna ocena
pre 22 dana, 14:17
Ja je dobih danas iz osvete i čekam da admini reaguju. Imate tri njihova profila, dostavite im dokaze. Ukucajte na Google admin mojekrpice i adminjunior mojekrpice (bar ja tako) i nađem profile i pišem im. Ranije su brisali, i sad će sad sve zavisi u kolikom su poslu i kad ćemo doći na red.. :) Inače, dadoh ženi jer već treći put rezerviše ali ovaj put se prevarila i tražila podatke za uplatu te je ocenih. 🤭
pre 22 dana, 14:36
> Ejndzi: > Inače, dadoh ženi jer već treći put rezerviše ali ovaj put se prevarila i tražila podatke za uplatu te je ocenih. 🤭 U ovoj situaciji se ostavlja neutralna ocena uz komentar, nije to za negativnu (iako bi možda trebalo da bude) mojekrpice.rs/help/19/sta-su-utisci Inače, mislim da ta članica to radi konstanstno. Čini mi se da je već neko otvarao temu na forumu zbog nje. Raspituje se i nikad se posle ne javi, nekad traži podakte za uplatu, nekad ne. Ipak, po pravilima ne ide negativna...
pre 22 dana, 15:12
Evo i ovde više detalja mojekrpice.rs/help/20/koja-su-pravila-za-ostavljanje-utiska
pre 22 dana, 15:34
Cudno je kako je sve nezasticeno na sajtu😓 Sam sajt cesto baguje,gomila prevaranata , admini ne reaguju i onda ste osudjeni da cutite. Iako je vecina mojih saradnji bila prelepa,upoznala sam licno predivne dame sa mnogima ponovila sardanju po vise puta. Moram da pomenem da mi se jako cesto desava ,da traze rezervaciju ,uzmu podatke sve i samo ih vise nema. Sve uz neku pricu nism tu, svi su na nekom odmoru uplatice za dva dana i posle tajac. Pri tome ovde ne govorim o novim clanovima ,nego cesto i onim vrlo provrerenim. Prema pravila sajta ne osavljati utisak ako nije doslo do saradnje . Trebalo bi da se ocenjuju i ovakve konverzacije ,cisto da deuge clanice znamu sa kim imaju posla i da en gube vreme.
pre 21 dana, 20:36
Ali imate pravo da ostavite neutralan utisak ako ste već poslali podatke za uplatu. Svakako, ako se neko jednom raspituje, traži podakte za uplatu i nestane, sledeći put ne treba odgovarati i to je to.
pre 21 dana, 13:59
Imala sam vise puta ti iskustvo,da uzmu podatke i sako ispare sa sajta nema ih danima. Cak i da ostave svoje i prave se ludi. Jednom sam dala negativnu odmah su i meni lupili( vec imam od admina😅) Na kraju moram da ga molim da mi skloni te osvetnicke.. Lepo rekoh totalno nezasticeno sve
pre 20 dana, 19:44
Ajoj nisam znala da nije dozvoljeno. Svakako, ne znam šta bih rekla za ovaj tip ljudi..
pre 20 dana, 09:41
> Kat2911: > Posaljite poruku na krpicama i email (jer nekad ne stignu sve poruke da vide) adminu uz obrazlozenje i dodajte screenshotove u prilog, trebalo bi da obrisu ocenu ako procene da je neosnovano uzvracena negativna ocena Uredno sam poslala, ali kao i uvek, moje poruke upucene adminu ostaju bez ikakvog odgovora
pre 20 dana, 16:34
Isti slucaj,,imenovacu clana NaTik345zk pre 7 meseci zelela artikle i nije nikada uplatila,,da bi pre mesec dana ponovo trazila iste artikle,,ja joj poverovala,cekala,ona obecavala,,ja gubila vreme u piskaranju sam njom i kada je dobila negativnu,ona mi iz revolta uzvrati negativnom,,,,,,Eto neka se zna koga se cuvati,,,,,clan NaTik345zk ------ADMINI AKO CITATE AKTIVIRAJTE SE U BRISANJU NEPRAVEDNO DODELJENIH NEGATIVNIH OCENA,,NAROCITO ONIH IZ REVOLTA .
pre 7 dana, 19:06
Nemate pravo kao prodavac da ostavljate negativnu ocenu ako nije došlo do saradnje. Iznad sam napisala, pogledajte linkove s pravilima. Možete da ostavite samo neutralan utisak. Takva su pravila, svidela Vam se ili ne... Naravno, imate pravo da tražite da se obriše osvetnička negativna ocena, ali treba i Vi da poštujete pravila ocenjivanja.
pre 6 dana, 19:39
Zahvaljujem adminu na brzoj realizaciji brisanja ocene.
pre 6 dana, 20:07
> peschici: > Nemate pravo kao prodavac da ostavljate negativnu ocenu ako nije došlo do saradnje. Iznad sam napisala, pogledajte linkove s pravilima. Možete da ostavite samo neutralan utisak. Takva su pravila, svidela Vam se ili ne... > Naravno, imate pravo da tražite da se obriše osvetnička negativna ocena, ali treba i Vi da poštujete pravila ocenjivanja. Da,covek se uci dok je ziv,treba citati sva pravila koja cesto nama ne odgovaraju. Imam pitanje,kako reagovati kada kupac bez prethodnog obracanja prodavcu ,bez uputa za reklamaciju,dodeli negativnu ocenu,,U uputstvu za dodelu ocena nije naveden taj primer,i situacija,,a nekorektno je dodeliti negativnu ukoliko najpre niste reklamirali artikal prodavcu.
pre 6 dana, 20:35
Drago mi je da su ocenu obrisali. 😊 Ovo za negativne ocene od strane prodavca sam napomenula, jer postoji mogućnost da duže čekate na brisanje ocene. Zamislite da ste administrator i stiže Vam poruka od prodavca koji je prvi dao negativnu koja nije u skladu s pravilima, a traži da mu se obriše osvetnička ocena. Verovatno biste pomislili da je prodavac tu prvi pogrešio.
pre 6 dana, 22:35
1 2