Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Artikli nestaju sa profila iako plaćam članarinu?

Da li vam se dešavalo da vam artikli samo nestanu nekim čudom sa profila, imam basic članarinu i imala sam dodata tri artikla (od 10 mogućih), prodala jednu torbicu i sada mi je sve obrisano? Vratila sam se na krpice posle x vremena, ne znam je l admini rade nešto po pitanju ovih situacija sa prevarama, sajt je postao preloš plus sad još i ovo, glupo plus jadnooooo
pre 20 dana, 18:32
Ako oglasi nisu istekli, onda ste prekršili neko pravilo i zbog toga su izbrisani. Pošto nemate nijedan oglas, ne znam šta ste postavljali. Najčešće greške članica su slike sa interneta, prodavanje kopija i kozmetike bez batch koda. Iščitajte pravila za postavljanje predmeta, imate na dnu strane Često postavljana pitanja. Možda ste nešto propustili. Ako jeste, ispravite to. 😊
pre 20 dana, 18:52
Meni su obrisali jer mi je bila slika pored uslikanih i slika sa neta (1 samo) koju sam ubacila cisto da se vidi kako izgleda na sajtu, a pored te jedne ubacila jos slika koje sam slikala Ponovo sam ubacila bez te slike sa neta i nisu obrisali
pre 18 dana, 09:44
Kad god neko pita zašto mu nestaju oglasi, obavezno krenu ljudi da mašu pravilnikom, ali nije uvek zbog toga. Meni ponekad nestanu iako ništa ne kršim, samo sutradan dodam oglas opet. Smara, ali nema rešenja dok ne krenu da obaveštavaju redom zašto brišu. Sa druge strane, sajt pliva u glupostima koje nigde drugde ne bi prošle, nedozvoljeni predmeti, duplirani oglasi, slike s instagrama - skrinšotovi i sl.. pa njih niko ne dira.
pre 16 dana, 23:44
Ovde ste očigledno mislili na mene kad ste napisali da ljudi "mašu pravilnikom". Članica nema ništa na profilu, a ja ne verujem u slučajnost da joj svi predmeti sa profila tek tako nestanu. Ako nisu istekli, a očigledno nisu jer ih je nedavno dodala, onda su joj verovatno obrisali administratori iz nekog razloga. Ne krše svi pravila namerno i ja članicu nisam krivila, niti znam šta je imala na profilu. Navela sam najčešće razloge koje zna vrćina koja prati forum, pa ako je nešto od toga prekršila, može da se ispravi sama. 😊 A da ima previše oglasa s prekršenim pravilima koja ste naveli, s tim se slažem, nailazim na to svaki put kad nešto tražim. Naravno da bi trebalo da obaveste kad nešto obrišu i navedu razlog, ali ne tako što će dati negativnu ocenu, već putem mejla i na lep način, ali znamo kakva je ovde praksa. Mada, kad vidim kako neke članice odgovaraju na negativnu ocenu administratora, svađaju se i čak uzvraćaju negativan utisak, jasno mi je gde sam.
pre 16 dana, 06:06