Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gužve u pošti trenutne

Kako se snalazite sa slanjem/podizanjem paketa u poštama sad kad su redovi ovoliki, do pola ulice ispred pošte?? Ko diže postnet uplate, pošte ostanu bez keša već do 10h. Ovo je baš haotično. Ranije je postojao šalter koji prima samo pošiljke pa se davala prednost, je l ima toga kod vas?? Ovde smanjili broj šaltera pa izgleda zato nema. Nisam uspela ni da uđem NE ZNAM.
pre 13 dana, 11:03
Guzva je zato sto ljudi podizu 6000 aktuelne pomoci drzave. Katastrofa. U mom mestu inace nema guzve u posti, juce bas ulazim u tu postu oko 12h, kad ispred mene 30 ljudi ceka. Ja sam ciljano isla da podignem taj novac, medjutim moracu do Postanske (a tamo jos gore i duze cekanje). Samo sam se okrenula i izasla. A sto se saltera tice, da, bio je jedan samo za primanje i preuzimanje posiljaka ali tu je bilo mozda jedno, dvoje u redu
pre 13 dana, 14:00
Ne znam kako je u većoj jer je red ispred pošte i kako sad ja da uđem da me neko ne zdipi za rame ili nešto. Da uopšte vidim jel imaju poseban šalter unutra. Vrata ulazna su zakrčena ljudima. Neko je digo frku oko tih 6000 i slagali ljude da je rok za dizanje do 27/09 i jeste, ali ne ove več SLEDEĆE GODINE. Msm,bar to čitam po netu. A moj poznanik student ne može danima da digne PostNet jer pošta nema para u kešu.
pre 12 dana, 06:55
Nadam se da se rasčisti do ponedeljka. 🥲
pre 12 dana, 06:55
I ja imam problem porucila sam jos proslog ponedeljka nesto u utorak mi je poslato jos uvek nije stiglo, prodavac mi kaze da su ih zamolili u posti da pricekaju jer su velike guzve zbog temu paketa, kada sam pitala prodavca da li je paket uopste poslat rekao je da poslat je ali stoji u posti jer su napravili guzvu zbog temua
pre 12 dana, 10:34
Upatila sam novac pre slanja, vise puta sam porucivala od prodavca mozda nekih 5-6 puta
pre 12 dana, 10:48
> Krpice_30: > I ja imam problem porucila sam jos proslog ponedeljka nesto u utorak mi je poslato jos uvek nije stiglo, prodavac mi kaze da su ih zamolili u posti da pricekaju jer su velike guzve zbog temu paketa, kada sam pitala prodavca da li je paket uopste poslat rekao je da poslat je ali stoji u posti jer su napravili guzvu zbog temua Је л вам дао број пошиљке?? То је мало чудно, пошта поштује рокове. У супротном се добије одштета, у свакој пошти то пише на оној табли. Је л Вам из Србије шаље пакет?
pre 12 dana, 12:24
Meni je CC paket, koji je poslat u petak, stigao već juče, neočekivano brzo. Mislim da je problem samo na šalterima i isplatom, to ne bi trebalo da utiče na isporuku. Što se tiče isporuke, to se verovatno razlikuje i zavisi koliko u kom mestu imaju pošiljki da dostave. U Novom Sadu je bilo perioda kad sam paket čekala skoro 7 dana, valjda tad nisu imali dovoljno kurira. Prodavac treba da pošalje broj paketa za praćenje, to je najmanje što može.
pre 12 dana, 12:42
> Kažual: > > Krpice_30: > > I ja imam problem porucila sam jos proslog ponedeljka nesto u utorak mi je poslato jos uvek nije stiglo, prodavac mi kaze da su ih zamolili u posti da pricekaju jer su velike guzve zbog temu paketa, kada sam pitala prodavca da li je paket uopste poslat rekao je da poslat je ali stoji u posti jer su napravili guzvu zbog temua > Је л вам дао број пошиљке?? > То је мало чудно, пошта поштује рокове. У супротном се добије одштета, у свакој пошти то пише на оној табли. > Је л Вам из Србије шаље пакет? Da iz Srbije je, nisu mi poslali broj posiljke kada sam ih pitala rekli su da imaju puno papira i da ne mogu da nadju, inace porucujem od njih duze vreme i uvek su ispostovali sve
pre 12 dana, 15:04
Nisu se rasčistile gužve ni ovih dana. Kad nestane pošti keša da isplaćuje tad imate šanse da uđete da šaljete nešto. Kod mene rade dva šaltera, kaže mi čovek "uželeo sam se slanja paketa,samo isplaćujemo,ček da pošaljem neki paket" i smeje se. Mnogi ljudi ulaže i izađu kad im kaže da nema keš i da ne čekaju.
pre 9 dana, 08:19
Mislim da je jedino rešenje za neki naredni period, dok traju ove isplate, a kada su paketi u pitanju, doći do sporazuma sa kupcem ili prodavcem, da se paket prima na paketomatu ili kućnoj adresi, a da se šalje isključivo kao PostExpress. Kada je PE, onda možete registrovati paket preko poštine aplikacije i sa ID brojem ući preko reda na šalter. Ja sam i sa ID brojem pre koji dan čekala (iz poštovanja prema ovima koji su tu pre mene došli) pa me radnica na šalteru napičila 😅 Rekla mi je da sledeći put lepo dođem preko reda jer je takav pravilnik. Ili pozvati kurira na kućnu adresu. Znam da se dizala polemika oko toga da je to skuplja varijanta, ali mislim da nije, pošta kako znam ne naplaćuje dodatno tu uslugu, jer mene nije ispala skuplje kada sam ja lično slala. Što se novca tiče, tu nema nekog rešenja osim uplate direktno na račun.
pre 9 dana, 12:09
> dannkinja: > Mislim da je jedino rešenje za neki naredni period, dok traju ove isplate, a kada su paketi u pitanju, doći do sporazuma sa kupcem ili prodavcem, da se paket prima na paketomatu ili kućnoj adresi, a da se šalje isključivo kao PostExpress. > Kada je PE, onda možete registrovati paket preko poštine aplikacije i sa ID brojem ući preko reda na šalter. Ja sam i sa ID brojem pre koji dan čekala (iz poštovanja prema ovima koji su tu pre mene došli) pa me radnica na šalteru napičila 😅 Rekla mi je da sledeći put lepo dođem preko reda jer je takav pravilnik. Nisam razumela ovaj deo, kakav ID? Ja bas imam da podignem paket na salteru Poste, hoce li mi ovo pomoci da zavrsim ranije? 😂
pre 8 dana, 21:46
Kad se paket šalje preko aplikacije/sajta pošte, uđete na aplikaciju i unesete podatke i ko šalje/prima onda aplikacija izbaci broj: 2635777 i taj broj zapišete na paket. Kad radnica na šalteru ukuca tu šifru njoj u računaru stoji sve i samo odštampa papir,ne unosi ona podatke. Mnogo brže ide tako. Pogotovo ko šalje više paketa.
pre 8 dana, 08:21
> KristinaKikiBg: > > dannkinja: > > Mislim da je jedino rešenje za neki naredni period, dok traju ove isplate, a kada su paketi u pitanju, doći do sporazuma sa kupcem ili prodavcem, da se paket prima na paketomatu ili kućnoj adresi, a da se šalje isključivo kao PostExpress. > > Kada je PE, onda možete registrovati paket preko poštine aplikacije i sa ID brojem ući preko reda na šalter. Ja sam i sa ID brojem pre koji dan čekala (iz poštovanja prema ovima koji su tu pre mene došli) pa me radnica na šalteru napičila 😅 Rekla mi je da sledeći put lepo dođem preko reda jer je takav pravilnik. > Nisam razumela ovaj deo, kakav ID? Ja bas imam da podignem paket na salteru Poste, hoce li mi ovo pomoci da zavrsim ranije? 😂 Neke pošte daju prednost ljudima koji dižu/šalju pakete Neke nažalost ne. Tj. moja ne može. Živimo u kraju gde ima puno roma, njima objasniti da čekaju red i da ne ulaze i da ne stoje pored tebe kad si na šalteru je užasno teško. I mene neki majmun FIZIČKI ZAOBIŠO i ušo u šalter i okreće se i pita "a ti si na redu" pa pička ti materina musava SVI SMO NA REDU PRE TEBE. I izađe, ništa samo da eto naprave problem gde mogu. A, otišla sam posle 12h kad pošti znam da nestane para pa je manje gužve i stigla sam da pošaljem. 20 minuta čekala. jbt
pre 8 dana, 08:25
jezivo
pre 8 dana, 10:34
1 2