Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

upomoc devojke-----veliki problem

opada mi kosa u velikoj kolicini!!!!!!!!!!!!!!!!! koristila sam biomelem protiv peruti a od njega umesto da mi regulise perut opada mi kosa,kad god provucem prste kroz kosu ostane mi puna saka dlake!!!!!!!!!!!!!!!!!! lete svuda cesljam se nad kadom,nesmem ni da se isfeniram ostacu bez kose!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ako neko zna neki biljni lek ili tako nesto bez hemikalija nek javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2013 10 04
i meniiiiiiiiiiiiiiii [:znojav]
2013 10 04
i meni isto, samo ja imam gomilu kose, al isto opada :/
2013 10 04
jos je dugacka,crna,ima je po celoj kuci,vec dolazim u iskusenje da je skratim skroz [:tuzan]
2013 10 04
perid...bar se nadam,jer i meni mnogo opada a ne znam ni jedan dobar proizvod xD koristi one jeftine litarske sampone
2013 10 04
ma nepitaj me spremam rucak a dlake samo lete dodje mi da povracam a o podu da nepricam svuda su................ ja imam bas gustu kosu koja je bila vrlo jaka a sad dodje mi da poludim [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2013 10 04
ja stavljam posle svakog pranja kose AD KAPI one uljane što se bebama daje [:lepota] kosa mi je od tada narasla do preko guze i jako je gusta da je stanjujem svaki čas [:osmeh] probaj sa tim znači posle pranja kose osušiš je peškirom i naneseš jedno 5 kapi ako ti je do ramena kosa a ja stavim i 10 kapi jer mi je do preko guze i izmasiram u rukama prvo kapi pa nanesem na koren kose i na celu kosu i posle lepo sušim kosu ili ostavim da se sama suši NE PRETERIVATI SA KAPIMA JER MOŽE KOSA DA OSTANE MASNA [:poljubac]
2013 10 04
Svi ti samponi protiv peruti ili opadanja su jako agresivni za kozu glave . Jos kad se na to nadoda stres , eto opadanja kose. Normalno je da nam u toku dana otpadne oko 120 dlaka [:stidljiv] Uzmi neki bebi sampon i uzivaj [:lepota]
2013 10 04
od njih mi se stvara perut...................... ma znam kad mi sezonski opada ali u ovoj kolicini nikad................... kad se cesljam punu saku izvadim iz slivnika ali bas punu........muz mi kaze ako tako nastavim za mesec dana bicu celava..................... [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen]
2013 10 04
sve zavisi od perioda u kom se nadjete...meni je kosa opadala strasno i nije htela da raste godinama...i sve sam zivo probala,i dala gomilu para...i nista a sad mi nenormalno raste,cak mi je izrasla gomila nove kose... [:lepota] tako da ne postoji nikakav magicni preparat [:stidljiv] [:stidljiv] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 10 04
ovo je doba godine za to,ali u manjoj meri...ja imam tih problema povremeno,a pomaze mi Pantenol rastvor koji se svake veceri utrljava u kozu glave i pranje kose Mukoseb samponom,ima ga u apotekama...sve najbolje.
2013 10 04
Kupi se u apoteci sprej za kosu pantenol i nema niti opadanja kose ( osim vrlo malo sto je i normalno ) niti peruti . Sve reseno dok dlanom o dlan .
2013 10 04
I ja sam imala taj problem i frizerka mi je rekla da kupim Nirel sampon :) ima ga u apotekama ja mislim, raspitajte se :) nije ni skup, nema nikakav miris ali mi je pomogao zaista :)
2013 10 04
Imam IDENTIČAN PROBLEM!!!! Nekad osećam da sam imala gustu lavlju grivu, a sad uglavnom nemam ni ČETVRTINU TOGA dok mi ne izraste opet kosa!!!!!!!!! [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran] Mislim da je to sezonski i/ili možda povećan stres, pokušaj da se opustiš i ugodiš svojoj kosi što više! [:osmeh] I pokušaj da smanjiš feniranje što više, veruj mi da pomaže provereno!
2013 10 04
Inače, neko je na Ana.rs spomenuo Subrinin losion protiv opadanja: TOPLO preporučujem! Vrlo povoljna cena, a meni je pomogao! [:osmeh]
2013 10 04
1 2