Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

upomoc devojke-----veliki problem

Ispiranje cajem od koprive, zatim kapi od koprive, utrljavanje ricinusovog ulja u teme kose, to su neke od stvari koje su meni mnogo pomogle.A kosa mi je opadala godinu i po dana, sad je opet krenula jer je naisao takav period, tako da sam opet krenula sa istim tretmanom. Svasta sam probala,, ali mi je od sampona najbolji Alpecin. (ni minoxidil, fitoval sampon,kapsule, nutrival, zatim oni biljni samponi, nirel...ma nista nije pomoglo) A ricinusovo ulje je ipak nesto bez cega ne bih mogla! [:lepota]
2013 10 04
I meni je strasno kada vidim koliko jose mi opadne :o ali i dalje je gusta :D ima je na sve strane, na odeci, po parketu , u ustima mog psa, na kosi mojih ukucana, u njihovim rukama, na gostima, maa strasno [:smejuljiti]
2013 10 04
'na gostima' [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 10 04
Ima u apoteci da se kupi sanpon alin koji sadrzi beli luk,koren koprive,listove koprive,listove lavande i meni je jako opadala kosa ali od ovog sanpona se svelo na minimum,nazalost jos uvek opada ali mi raste jako puno nove kose....takodje pre kupanja nije lose utrljati kapi koprive [:osmeh]
2013 10 04
Zdravo :) Da li si mozda u skorije vreme dobila bebu ?
2013 10 05
1 2