Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

negativna ocena

Hahahahhaha, Bog, ko god da si [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 11 11
Ma da li je stvarna? [:sokiran] Ajao.
2013 11 11
DzoDzo, ma moze Irena sada da piskara sta hoce i da mudruje i da se blamira tako sto puni neciji inbox, sebe da nadmasi nikada nece, pokazala se dovoljno....iskreno receno ona je meni bila jedan pozitivan lik do onog psovanja u maju,kazem na stranu neprikladno reklamiranje,fotkanje u radnji ALI muljanje sa utiscima, lazno predstavljanje i bre malo, malo pa se neko pojavi da je ostecen sa njene strane. Mislim da je ovo 4. ili 5. pisanje po forumu da neko nije bio zadovoljan saradnjom sa njom a pri tom joj niko nije ostavio negativan..... Ona devojka sto je kupila jaknu od nje cini mi se da je napisala na forumu da joj je vratila jaknu a da njoj Irena nije vratila novac,pa kud ces vise,sve blam do blama sa njene strane. Ponovicu, krivci ne postoje,jedini i najveci neprijatelj je ona sama sebi.Sve sto joj se desava sama je doprinela.
2013 11 11
Ko Nina okacila oglas da prodaje kucence i sad joj kriv djavo,sta si trazila to i dobijes....i neverovatno vecito na ovom sajtu, onaj ko zgresi se jos i busa da nigde nije pogresio [:sokiran]
2013 11 11
E, ovde ti je problem sto se dizala larma na ostecene devojke po sistemu, alo ona ima toliko utisaka. Sad kad bi se oglasilo tih par devojaka opet, i dalo negativnu, da li mislis da bi joj bili obrisani negativni??? Ne. Jer sada se vec karte otvaraju, utisci su vise nego jasni, zena se jednom vratila sa TRAJNOG BANA i ni hvala nije rekla onoj koja se zauzela za nju... A opet, ta zena koja se zauzela, ispala joj je posle svega maltene najveci neprijatelj, ako izuzmemo da doticna veruje da je ja mrzim, ono cak me zabole uvo z nju. [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] Ali nije mi jasno ZASTO devojke i dalje cute i nemaju hrabrost za negativan utisak, pa majku mu, imaju dokaze valjda da su ostecene.
2013 11 11
petra sto pitas za tu haljinu? ne svidja mi se ni malo, ne znam ko to moze da nosi???? [:plakati]
2013 11 11
IskraIskrica a sto takva reakcija? pogledaj stranu pre sta si napisala. Evo copy/paste da ti bude lakse [:stidljiv] 23 IskraIskrica , pre 1 dana, 02:28 prijavi | ↑ Tako je, o ukusima netreba raspravljati. lepota stidljiv
2013 11 12
DzoDzo ni meni to nije jasno [:sokiran]
2013 11 12
nema IskraIskrica,verovatno fenira i plete [:smejuljiti]
2013 11 14
Da li postoje ovakve neke pantalone sa kikicom na guzi,zivo me zanima? [:lepota]
2013 11 15
Ne reklamiraj se KK, hahahahahhahahahaha hoce zena preglede tema, pa to ti je hahahahhahahahahah
2013 11 15
a šta ću, samo 1592 [:stidljiv]
2013 11 15
imala jedna moja od sinoc vise, ali je odletela u kantu da neko ko je meni drag ne bi nadrljao... A ovde se redovno desava da s nekim razmenis par ppa i taj neko istripuje da ti je drugarica <3 hahahaahhahahahhahaha
2013 11 15
E nisam upućena..
2013 11 15
hoces printice hahahahhahahah
2013 11 15
1 2 ... 4 5 6 7