Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Treba mi savet frizera ! :(

Istina je to sa kecapom [:smejati] [:smejati] probale su devojke koje su pozelenele na bazenu [:smejuljiti] milena sve zavisi kakva ti je podloga....u svakom slucaju nisam sigurna da iz prve mozes da izvuces belu( platinasto plavu i sl) koliko god da vremenski drzis blans.ja sam svetla prirodno i blajham se- kada stavim pepeljastu bude malko seda(dok se ne ispere) a kada se prefarbam sa bebi plavim tonovima( vuce na zuto)
2013 11 26
Ja sam se "napatila" sa pramenovima! Prime kao boju, i posle prvog pranja sve se spere sa njih, a na ostatku kose ostane normalno boja. Nista dok mi nisu izrasli skoz, 2 godine! [:vrtoglav]
2013 11 26
kakvi lopovi!!! [:isfrustriran] ne mogu da verujem! [:isfrustriran]
2013 11 26
kalavrka jesi imala blajhane pramenove? [:sokiran] u koju boju si se farbala?
2013 11 26
minja i ja peglam kosu i zbog toga mi je mnogo ostecena [:plakati] jel stavljas neki preparat za zastitu od toplote? ja moram da prestanem ali kad je ne ispreglam na glavi imam zbun koji ne umem sama da isfeniram [:smejuljiti]
2013 11 26
Nista ne stavljam :D Ali recicu ti sta da radis za ostecenu kosu. Ovako, pre nego sto je operes, stavi na celu kosu maslinovo ulje. Drzi na glavi jedno 4-5h, samo pazi da ne izlepis po kuci nista :D I posle je isperes i operes je samponom. Videces kako ce ti kosa biti odmah drugacija. Jaca i meksa :)
2013 11 26
zbog svih tih peripetija , ja sam zagovornik kratke kose - uzitak u odrzavanju [:smejuljiti] operes je i ne mislis .. jedino pazis da ne napravis onaj 'cvet ' ako s mokrom kosom legnes .. i tolko ! [:osmeh]
2013 11 26
Drzala sam to maslinivo ulje po pola sata, nikako da stignem duze, nekad stavim kokosovo ulje da celu kosu, zavezem u pundju i prespavam, bude lepsa kosa ali onda je ja opet spalim peglom.. [:smejuljiti] a nekada daaavno sam imala lepe talasice i tamnu zdravu kosu [:plakati] jel se tebi ostetila kosa od pegle? koliko cesto je peglas? da li ti je ravna kosa?
2013 11 26
Onda uzmi i peri je pivom. Uzmi pivo, bilo koje,pola litre, stavis da prokuva u nekoj serpi, i kada vidis da je ostala 1/4 tecnosti, ti je skloni sa vatre. Jer ces na taj nacin da uklonis alkohol. Ostavis da se pivo ohladi pa ga pomesas sa jednom soljom sampona. I to ti deluje za suvu i stecenu kosu. :) To definitivnoo pomaze! Nije mi ravna, imam male talasice, ali ja to opeglam, i uvek kada perem kosu, kada imam pivo, napravim taj sampon i super je :) malo mi jeste ostecena,ali se ne primecuje toliko
2013 11 26
minja hvala ti puno, bas si divna ! [:lepota] [:poljubac] milena kratka kosa mi postaje sve primamljivija pored ovih muka, slazem se [:smejuljiti]
2013 11 26
Taman posla, Tince [:osmeh] [:poljubac]
2013 11 26
Da, blajhane sam imala pramenove, a farbala sam se u neku tamnije smedju boju. Mislim da cu tesko vise ikada izvuci pramenove, u ovoj pameti dok sam! [:besan]
2013 11 26
joj kalavrka i ja to sad planiram, da se ofarbam u tamnije, valjda mi se nece ispirati toliko... [:sokiran] [:plakati]
2013 11 26
Nadam se da nece! Mada je meni frizer koristio nekakvu Lakme glos farbu, ona je kao blaga dosta, pa je mozda zbog toga! Nemoj se nervirati unapred...
2013 11 26
1 2