Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Tema: Osobe koje nose prirodno krzno su iste ko one koje skidaju to krzno sa nevinih zivotinja!

Godisnje se ubiju 5 miliona, zivotinja radi njihovog krzna. Veliki sam protivnik toga i zabranila bih da se prodaju prirodna krzna, jer vestacko je takodje lepo i kvalitetno cak moze izgledati kao prirodno. Pa da li ste za prirodno, ili vestacko? Hvala na razumevanju!
2013 11 27
Takodje sam protivnik i da imam milione, nikad ne bih kupila pravo krzno!!! [:osmeh]
2013 11 27
Takodje,ovaj video ne mogu da odgledam,dovoljan mi je bio onaj gde ubijaju rakune [:plakati] .Rekla sam sebi ,nikad, ali nikad, ma koliko bilo lepo, necu nositi krzno!
2013 11 27
slazem se sa vama i ja sam protiv toga a ovaj video i ne mogu da gledam [:tuzan]
2013 11 27
Ja licno nikada nisam nosila prirodno krzno i sazaljevam ljude koji vole da nose prirodno! Oni ne shvataju patnju tih neduznih bica, koji su od krvi i mesa ko svi mi. Gledala sam pre godinu dana sta rade u Kini sa rakunima, lisicama itd i kako od njih prave ugg cizme, mislim za zapadno trziste... Muka me je uhvatila cim sam videla, odmah na pocetku sta i kako dobijaju to krzno... Stvarno jedna velika tuga, i dan dansa mi je ta slika u ocima. Koliko ljudi mogu da budu monstrumi... [:tuzan]
2013 11 27
Slazem se u potpunosti! Jako volim zivotinje i ne zelim da ucestvujem u njihovom ubijanju. Samo kada pomislim sta im ljudi sve rade, dodje mi da vristim i placem u isto vreme! :((
2013 11 27
Video ili sta vec, sa onog linka ne smem ni da gledam.... Sto se prirodnog krzna tice, ubijanje zivotinja ISKLJUCIVO radi njihovog krzna, a i koze, bi trebalo zabraniti. Medjutim, ako vec neke zivotinje ubijaju prvenstveno radi ishrane, ok je i njihovo krzno i kozu iskoristiti. Sta da radimo kad su ljudi po prirodi mesozderi.... [:vrtoglav] Zbog velikog gadjenja od ubijanja zivotinja, jedem samo piletinu, jer ipak neko meso moram jesti, al da je odvratno to sto rade zivotinjama-odvratno je... [:vrtoglav] [:plakati]
2013 11 27
Definitivno sam za vestacko krzno! Osobe koje nose i vole prirodno krzno su po meni povrsne,bez emocija! Super ti je tema,mozda nekom i promenimo misljenje. :))) [:osmeh]
2013 11 27
Mnogo volim zivotinje,nikada ne bih obukla krzno,nikada.Poreed toga,ja ne jedem ni meso [:stidljiv]
2013 11 27
Slazem se 1000000%!!! Kad bi ljudi bili malo manje sebicni i ne mislili samo na svoje bezvezne i povrsne potrrebe shvatili bi koliko su zivotinje divna bica,koliko srece znaju doneti a ono sto je najbitnije...Koliko znaju voleti...Bezuslovno. [:lepota] Volim apsolutno sve zivotinje i nikad,ali nikaaaad necu na sebe obici prirodno krzno!
2013 11 27
Hvala vam devojke na podrsci. Sada znam da nisam sama i da postoje ljudi koji dele misljenje, kao ja! Pozz za sve [:poljubac]
2013 11 27
uzas ZASTO SI POSTAVILA OVAJ VIDEO! mrzim angora dzempere! sada cu da udarim samarcinu svakom ko ga bude nosio!
2013 11 27
Nisu zivotinje samo KRZNO. Sta cemo sa koznim cipelama, jaknama, rukavicama koje sve obozavamo? Malo mi je licemerno to kada neki ne nose krzno, ali rado nose kozne torbe i jakne. Obozavam zivotinje, ali volim i njihovo krzno. Nikada ne bih ubila zivotinju za hranu, krzno ili iz hira. Nazalost, mnogi zaradjuju ogromne sume na ubijanju i tu ce se tesko promeniti nesto u skorije vreme.
2013 11 27
Aaaa ja kupilaa dzemper koji ima angore u sebi, dioiiivan, ali sam mislila d je pamucan [:plakati] [:plakati] [:plakati] mng mi je zao, jer sam veliki protivnik prirodnog krzna ali sta cu nisam znalaa, ali ga obozavam [:plakati]
2013 11 27
Obozavam zekee [:plakati] jadniiiii
2013 11 27
1 2 3