Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Šta vas raduje? :)

Da li imate neki interesantan hobi? ples? sport? [:lepota] Ja obožavam knjige, bavim se sportom(ponovo aktivno), pravim nakit i uređujem blogove. Zabave nikad dosta! Često upoznajem ljude koji najviše kukaju kako nemaju novca (to je br.1) , pa kako im je život kuća - posao, a neko u tu računicu stavi i djecu. PS. Čuvaju djecu tako što im puste crtać... toliko... Želim da čujem i vaš priče, ideje , misli... <3 [slika:70da1c5d-32af-474d-bf3d-c6e02cfb6217]
2013 12 06
Mene bi obradovalo da sednem u kola i odem negde na neku planinu pored vode gde nema nikog, negde daleko, i da cuvam ovce!
2013 12 06
I ja isto obozavam knjige, sad vec pravim svoju malu biblioteku, polako ali sigurno [:osmeh] Najvise me raduju putovanja, bilo gde. Ne mora da bude ne znam ni ja kakva destinacija, u Srbiji ima toliko mesta koja bih volela da obidjem. Volim da crtam u Photoshopu, ucim polako Web dizajn... Planiram da idem na aerobik ili u teretanu od sledece nedelje jer setam samo 1-2h dnevno, sa svojom kucom [:osmeh]
2013 12 06
[:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] Znam za ovu ovcu, kakav hit. Evo opet se smejem [:osmeh]
2013 12 06
Ahahahah :')
2013 12 06
Ovih dana intenzivno razmišlam o pravljenju dekoracija za Novu godinu [:lepota] Mora da sija!
2013 12 06
Sta mene cini srecnom i sta me raduje [:lepota] Oh ja stvarno dosta toga volim da radim. Pre svega pisem, fotografisem, crtam. Raduju me ovi praznici, danas se najvise radujem toploj cokoladi i kicenju stana. Uglavnom mnostvo sitnica. N znam da li vredi da sve nabrajam. Za srecu mi je najmanje bitan novac. [:lepota] [:lepota]
2013 12 06
Mene raduje to sto sam danas postala tetka jednoj slatkoj krofnici [:lepota] upala sam veceras u svaku temu, ali ovde sam morala [:stidljiv]
2013 12 06