Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

silikonske lepotice ♥

Sta mislite o silikonskim implantima? Da li neka ima silikone? Koji su vasi urisci kad vidite devojku,zenu sa silikonskim grudima ili ustima? Ovu temu otvaram jer sama imam silikon u ustima i planiram za 2 meseca da stavim i grudi . Pa me eto interesuje sta vi mislite o svemu tome. Ali please iskreno... [:poljubac]
2013 12 14
Naravno da ne. Rodila sam dvoje dece i mislim da mi je potrebno. Moj muz misli da nije ali ja se pitam.:-)) bolje sto sad hocu da uradim nego pre nego sto sam dobila decu.
2013 12 14
Silikonske grudi i nekako, ali silikonske usne nikako ne volim. Nijedne ne deluju lepo, i to mi je preterano jako. Uopšte mi se ne sviđa kako to izgleda-baš izveštačeno.
2013 12 14
Da li je to neka montaza ili ovo stvarno postoji? [:sokiran]
2013 12 14
Sto da ne,slazem se sa Lunjares,samo u granicama normale [:osmeh] podrzavam te.
2013 12 14
Sta cu kad volim.a moje ne izgledaju patkasto ako znas na sta mislim .stvarno su mi svi rekli da su odlicne cak i mama(koja je inace silikonski hejter) :-)))
2013 12 14
Ne znam sta je u pitanju,da li si razmisljala o podizanju grudi? Od muza bi bilo dobro da imas podrusku,jer ce ti trebati njegova pomoc,bar u prva 3 dana.. Meni nema neke velike razlike da li je pre ili posle dece,ako je to zrela i osnovana odluka. Uvek je bitno da hirurg dobro odradi svoj posao.
2013 12 14
Stvarno postoji..nazalost.. slikano u klubu,bilo je tolko svedoka
2013 12 14
moje usne su toliko dobro odradjene da ih ni profesionalni sminkeri ne provaljuju. Toliko! Za sve treba u zivotu imati meru i ne biti iskljuciv..Pozdrav
2013 12 14
Bleh. Ugrađivanje silikona u bilo koji deo tela po mom mišljenju, odlika nesigurnih ljudi, a opet je društveno prihvatljivije od pirsinga, koji čak i ne menja lični opis. Tetovaže i pirsing su umetnost - ovo je tipičan kič.
2013 12 14
A sto se tice usana i to mi je ok,ali treba bas biti pazljiv,jer se i minimalne greske vide. Izgled grudi i usana zavisi i od toga sa kakvim "materijalom" raspolazete i sta zelite da napravite od njih..zato kod nekog deluju prirodnije ,kod nekog ne.
2013 12 14
Ma nisu mi spustene grudi nego nekako ne znam ni sama ne svidjaju mi se vise :-)) dojila sam dva deteta. Neni muz daje pare za grudi i kaze ok ako ti to zelis. On misli da su moje grudi sad savrsene a meni se ne svidjaju. Eto to je :-)))
2013 12 14
Izrazito mi se ne svidja stavljanje plastike u svoje telo radi povecanja. Drugo je kada se radi estetska operacija deformiteta. Ali silikoni nikako i to mi odaje utisak da je osoba koja ih ima tupa.
2013 12 14
ove dve sa linka su OBJASNILE!!!!!! [:sokiran] [:plakati] [:plakati] [:plakati]
2013 12 14
@ miamiau za to sto ti se ne svidja to je drugo ali to sto mislis da je osoba tupa koja ima implante je samo predrasuda i misljenje onih malogradjana koji donose zakljucak o ljudima na osnovu izgleda.
2013 12 14
1 2 3 4 5 ... 8