Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Garnier Olia ili Loreal Casting Creme Gloss?

Je l probala neka koju od ovih? Imam prirodno plavu kosu koja za vreme zimskih meseci potamni.... Ja bih je samo malo posvetlila dok ne dođe leto i sama bukne od sunca kao što radi :) . Čula sam da ove ne gore kosu, ali ipak trebam savet. :/ Nikad se nisam farbala pa ne znam :/ Inače imam neku svetlo plavu kosu, med boja.... Koja tokom zime krene da vuce na newto tamnije.
2014 01 04
Ja sam koristila obe [:osmeh] Olia sam koristila samo jednom, nisam odabrala dobru boju pa sam se za 2 dana ponovo prefarbala, tako da nemam neko posebno mišljenje o njoj. Casting koristim godinama, što znači da sam zadovoljna. [:lepota] Pakovanje je vrlo praktično a boja izdašna. Sama se farbam i za moju kosu (do pola leđa, srednje gustine) je dovoljno jedno pakovanje. Preporučujem je [:lepota]
2014 01 04
Ja sam koristila garnier olia i brzo se ispira kosa je mekana i boja prelepa,ja sam pitala frizerku i ona je rekla ofarbas se jednom i kad krene da se ispira ponovo i tad ce duze trajati.. [slika:2737044f-935b-4a5b-a2ee-af9a4aa677a8] ovo je odmah posle farbanje,nesto izmedju braon i crne 3.0..po meni je super [:lepota]
2014 01 04
ja sam 2-3 puta koristila Loreal Casting Creme Gloss i uopšte nisam bila zadovoljna, uzmem farbu za nijansu svetliju od moje boje kose i ništa, nema efekta, samo je kosa mekana prvih nekoliko dana, Garnier Olia nisam koristila, ali preporučujem Syoss ili Syoss Oleo Intense, mnogo dobra farba a nije skupa, boja je kao na kutiji (e sad ne može da bude boja kao na kutiji ako ti je npr smeđa kosa a ti hoćeš plavu) i boja traje čak i do 2 meseca, koristim syoss već godinu dana, farba nije agresivna uopšte, bez amonijaka i ne "gori" kosu, syoss posvetljivače nisam koristila ali je koristila drugarica i zadovoljna je [:osmeh]
2014 01 04
Ja koristim loreal prodigy 5, to je nova farba...imam plavu kosu i super mi je izvukla izrastak inace mi je prirodna kosa smedja :) i kosa je posle bas mekana
2014 01 05
Ja sam nedavno kupila Prodigy, ali nisam još probala [:osmeh]
2014 01 05