Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez cure !

Hahhaa, da pohvali vitku liniju. :D To je ta fora sa mejlevima, ne znam stvarno zasto to rade..
2014 01 04
pa i ja trazim slike nekad nesto kako stoji haljina recimo ili suknjica bilo sta, lakse mi je tako proceniti kako stoji nego kad vidim samo stvar na vesalici ili podu i slicno...a nisam manijak :D
2014 01 04
Hahah, da , bice da je zbog vitke linije :) Nemam komentar stvarno.. [:vrtoglav]
2014 01 04
hahahahahha ovo je presmesno "da te pohvalim na vitkoj liniji" :D secam se da je jos blossom bila tada urednica, eto koliko je vremena proslo, i opet smara sa slanjem slika na mejl. I po pisanju ne bih rekla da je Destiny iz Srbije, ispravite me ako gresim...
2014 01 04
e da, destiny kad nam se ranije javljao, nije trazio da vidi kako nesto stoji na guzi vec na guzici. Tako da smo brzo provalile o cemu se radi :)
2014 01 04
Vojana91 trazim i ja, i nisam manijak :) Mimaunique po pisanju ne bih rekla ni ja, mada to na kraju krajeva nije ni bitno, bitno da neko kojim slucajem ne nasedne i posalje slike.. Inace, mogao je da se potrudi bar da promeni mejl ili tako nesto, ovako je isuvise providno :D
2014 01 04
i meni je poznat taj mail, manijak je pa prijavi adminu prosli nalog mu je obrisan pozzz
2014 01 04
ja sam kao nikoleta ja uvek u crnom trazim nesto belo pa i ja kada kupujem farmarke trazim sliku dupeta ne zato sto sam manijak vec zato sto sam takve gradje uzak struk a dupe trcasto pa ne moze da mi udje zadnji kraj u bilo koji model farmarka ali ipak ako vi tvrdete da je ista mejl adresa onda je definitivno opet manijak [:osmeh]
2014 01 04
Niste me razumele, ja sam samo odgovorila na Valentinino pitanje koja je clanica u pitanju. Posto je vec prepiska objavljena a pise od koga je poruka stigla, ja sam samo napisala da je od destiny :))) Ne sumnjam da je neki pacenik ..
2014 01 04
prijavi
2014 01 04
Meni je neki debil pitao da li moze da me zamoli nesto a da ga ne prijavim odmAh adminki...covem me je pitao da li bih mu prodavAla gAcice nosene...on bi placao po 1000din...po komadu...pa me je jedan startovao sa pricom da li sam to ja na slikamA....pa sa pitanjem..."da li imam neke stare cipele" aaaa boleesniciiiii
2014 01 04
ne znam kako nekome nije jasno da je ovo muskarac perverznjak..... [:sokiran]
2014 01 05
Snezana123, ta prica o 'nosenim gacicama' mi je poznata sa FB.......pricalo se tamo uveliko o pedofilu koji tako pocinje pricu sa devojkama...... [:sokiran] [:isfrustriran]
2014 01 05
Uzas...i ovde je startovao isto devojke...dokonih i bolesnih na svestrane
2014 01 05
Da se pridruzim, i meni je stigla poruka pre 12 dana od moderngirl iz Starceva sa istom porukom koju je AdjelaM94 navela, hi!zanimaju me ove farke replay koje prodaješ,super mi izgledaju al bih htela videti kako stoje na nekome odnosno kako stoje na guzi!jel bi mogla uslikat nekog i poslat mi par slikica na mail?moj mail je [email protected] hvala i nadam se saradnji pozz Sva sreca pa mi se pokvario bluetooth pa ne mogu da prebacim sliku u komp kako bih poslala. Uzas kakvih sve ljudi ima..
2014 04 07
1 2