Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Preporuka za frizera

Da li moze neko da mi preporuci dobrog frizer ili frizerku u Novom Sadu? Treba mi osoba koja zna sa kosom tanke dlake, sklona mrsenju, koja bezi, koja menja razdeljak i samim tim menja duzinu napred kad se prebaci pramen sa jedne na drugu stranu. Kao i da zna da sece kosu kako treba sa ravnim, ostrim makazama, a ne trimerom. Da sa ravnim makazama napravi 2-3 stepena i da sece pravo, ne cik-cak, ni ukrivo. Ovo ovako opisujem jer sam zaista imala ruznih iskustava. I imam strah da odem kod nekoga za koga ne znam kakav je. Toliko puta su me osakatili. Imam predugacku kosu, i uvek lepo naraste i taman da napravim neku lepu frizuru oni mi je osakate stanjivanjem, losim makazama, cik-cak i ukrivim secenjem, ili naprave neki spic, ..rade sta njima odgovara. I nakon mesec dana kosa ispucala, suva, strci sve sa svih strana. Dovela sam kosu u red i sad mi treba neko ko zna da radi svoj posao i ko je ozbiljan i odgovoran. Kako bih mogla imati i lepu frizuru i lepu kosu. Hvala. [:osmeh]
2014 01 13
I ja imam gadnih iskustava, bas, bas, pa sam pocela sama da skracujem krajeve i da tanjim kosu. :D
2014 01 13
Ja samo hocu da lepo sece pravo jedan stepe pa drugi i da zna kako da prednje delove lepo stopi sa ostatkom kose. Meni su stanjivali kosu, svasta su joj radili, suze sam prolivala. Meni kosa dobije volumen,a vrhovi se onda uviju, ali budu unisteni jer nakon mesec dana procvetaju i popucaju, uzasno je izgledala. Jedna frizerka sece super, ima laku ruku, ali ne zna da pravi frizure, ide ukrivo, ali mi kod nje ne pucaju krajevi. Kod druge, zna da napravi frizuru, ali dzaba, kad joj ostaju spicevi kose, istanji mi krajeve, ne znm kako to uspeva, popucaju mi krajevi, kosa, sve. A kod one mogla sam 2 godine bez sisanja, a kosa kao da sam je juce sisala.. Ali mi treba neko ko ce sve to lepo znati, 2u1. A da je u Novom Sadu jer je postalo alarmantno za kosu, a treba joj osvezenje, a necu skoro kuci..
2014 01 13
Hvala, Natasa. :)
2014 01 13
janja imamo isti problem :(, ja sam vremenom naucila sama svoju kosu da sisam, farbam, feniram, sve, ustedim, i uvek mi ispadne kako sam htela, svaki odlazak kod frizera, sto se tice sisanja, sam preplakala :(, letos sam je sisala stepenasto, i to bas dugu kosu, pola kose mi je odsekla :((, tek sada je porasla kako treba, tako da se i ne usudjujem vise da idem kod frizera :((((
2014 01 13
Joj :( Kako mogu tako da rade? Nisu mi jasni :( Ja ne mogu svoju da secem, jedva uspem obicnu kiku da napravim. A i specificna mi je kosa nekako. Treba sa njom pazljivo, posle kad se to dobro skrati, osisa, kako vec, mogu posle sa njom sta god zelim, lokne, feniranje, da je pustim da se sama osusi.. Zato mi treba 2 stepena neprimetna, ali da se prate i da od lica ka zadnjem delu ide kao polukrug, pa zadnji deo isto da bude deo tog polukruga ili da bude ravan, ali bitno da to bude puno seceno, debelo, da tu ima volumen dole, a ne da stanjuju, nije to poenta.. Krajevi se seku kad su istanjeni, zato idemo da nam skrate to istanjeno i da imamo punu kolicinu, volumen na krajevima. Svasta od njih.. :(
2014 01 13
e bas tako :( i meni je kosa bas zahtevna, pregusta, brzo mi raste, ali brzo i rascveta, nadam se da cemo da nadjemo nekad dobrog frizera :*
2014 01 13
Tehnika sisanja je bitna, da ima laku ruku sto se kaze u narodu i ostre makaze, da sece normalnim makazama, nikako onim reckacim-trimerom, i ona kosa i koja je sklona pucanju i rascvetavanju nece cvetati ni pucati. Moja je sklona tome, ali mene kada ona frizerka osisa, 2 godine mogu bez sisanja, sigurno bih mogla i duze, ali se tacno vidi po suvim krajevima da je vreme za malo osvezenja, dzabe trpam svasta nesto za hidrataciju kad drzi jedan-dva dana. Ali kad ne zna da sece pravo, niti da sredi prednji deo da na svakoj strani na kojoj stavi razdeljak bude isto. To mi znaci kad je ispravim, a i kad je ostavim da bude talasasta ili kad se ukovrdza.. Samo da nadjemo super frizer(k)e.
2014 01 13
Ima na novom naselju izuzetno dobra frizerka, salon joj se zove Ivana M Art, ima je i na fejsbuku, tamo je i telefon. Plava, relativno mlada, veoma strpljiva i veoma kvalitetna u radu. Da ne hvalim puno, ali kad kažem da je meni frizerka pustila kosu, kao i da moje dve ćerke imaju duge kose, od toga jedna plavu farbanu, onda mislim da sam sve rekla. I šišanje, i feniranje i farbanje - devojka je vrh! Nemam korist od ove reklame [:lepota] [:poljubac]
2014 01 14