Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Syoss farbe za kosu

Devojke, zanima me da li je neka od vas koristila Syoss farbe i da li ste zadovoljne? :) Kupila sam danas Syoss Olea intense crnu boju i dosad je nikad nisam koristila, pa me zanima da li ce mi ostetiti kosu? Inace imam zdravu kosu, dugu.. pa ne bih da mi posle farbanja bude kao metla.. A dosad sam koristila Garnier colour naturals i ona mi je super.. al' me djavo natera da kupim syoss.. :) Ako imate bilo kakva iskustva, znacillo bi mi! :)
2014 01 22
Ja sam koristila plavu nijansu i bila sam prezadovoljnja, isto sam sa garnir farbe presla
2014 01 22
Dosta zena koriste Syoss,mada sam ja primetila da su tamnije nijanse dosta postojanije od svetlih,jako je laka za nanosenje ,izuzetno kremasta,obavezno poogledaj rok trajanja pre farbanja eto moj savet,i za tamnije nijanse koristi 6 % hidrogem :)
2014 01 22
Hvala vam na odgovorima.. :) Ja jos nisam presla na Syoss, videla sam da je na nekoj akciji i prodavacica me ubedila da probam.. :) A onda sam pocela da istrazujem po forumima i videla sam svakakve komentare.. :(
2014 01 22
Ja sam prvi put skoro koristila upravo tu crnu koji si spomenula. Za sad se dobro drži, i čini mi se da ne prži kosu kao druge. :D @TamaraOriflame, nije ni čudo, jer su Garnier sinonim za loše farbe. Šta reći kad im se čak crna ispira kao blesava.
2014 01 22
Jooj, daj Boze da bude dobra.. Sutra bi trebalo da se ofarbam, pa rekoh bolje da se prvo lepo raspitam.. :) Ne bih mogla da podnesem da mi sprzi kosu, posle sta cu :D Hvala na odgovorima!!! [:poljubac]
2014 01 22
Ako si nesigurna najbolje da probas na pramenu kose i videces,znas kako mnogo faktora utice na lose primanje boje ,sve zavisi da li si u mesecnici,trudna ili pijes neku terapiju,a i od same dlake,to najbolje zna tvoj frizer,mozes da se posavetujes sa nekim od njih i on ce na osnuvu tvoje kose i koze glave reci kako da se farbas i kako da negujes kosu,mnoge zene grese i koriste na pr. maslinovo ulje za kosu,ono jeste zaista hranjljivo ali isusuje jako kosu,ili jaje koje daje mat izgled kosi :) Moja preporuka je uvek konsultacija sa frizerom :)
2014 01 22
J a se farbala sajosovom crvenom i izvlachi najbolju boju ali se ispira do sledeceg farbanja, uvek crvena voda :s Mada ne verujem da je taj sluchaj sa drugim nijansama. :)
2014 01 22
@jelena1987, nisam ja sumnjicava zbog boje, nego da mi ne osteti kosu, tj. da mi ne bude suva i tako to.. :) @Eva018, koliko ja imam iskustva, mislim da ce svaka farba da se isere malo, ali valjda se na tome zavrsi pa bude i postojana.. :) Meni ostaje da se sutra ofarbam, pa da probam i vidim.. :)
2014 01 23
hahhahahahahhahahaha :) jao ulepsa mi dan umesto ispere si nesto drugo napisala:) Pa svaka farba ostecuje kosu ,tako ti je to,samo dobri proizvodi za negu kose mogu da ti pomognu :)
2014 01 23
Hahhahahaha.. Jooj, sad videh! Bitno da me razumete! :D
2014 01 24
Hahhahahaha.. Jooj, sad videh! Bitno da me razumete! :D
2014 01 24