Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Početak / Deca / Kolica / Univerzalna kolica / Bexa Cube decija kolica, set 3u1

milan.flink

Beograd

Bexa Cube decija kolica, set 3u1

42000 RSD

0

Informacije o Proizvodu

Brend: bexa

Grad: Beograd

Materijali: aluminijum pamuk plastika

Tagovi: dečija kolica trend

Stanje predmeta: veoma dobro

Boja: šareno

Opis

Bexa Cube је модел колица за бебе који се истиче по модерном изгледу и функционалности. Модеран дизајн, квалитетни материјали и боја дечијих колица су идеални за модерне и практичне маме. 
 Спортско седиште, колевка и дечије ауто седиште имају могућност монтирања на рам колица за бебе у оба смера. 
У сету дечијих колица добијате зимску навлаку са сва три дела посебно, мамину торбу, кишну кабаницу, мрежицу против инсеката. 
Алуминијумски рам и точкови пуњени гумом имају антишок систем дејство. Сет 3у1 садржи: 
 Алуминијумски рам са амортизерима и точковима пуњеним гумом
 Колевка Спортско седиште
 Зимске навлаке посебно за сваки део
 Мрежица против инсеката Кишна кабаница МОДЕРНА КОНСТРУКЦИЈА Лагана конструкција направљена од квалитетног алуминијума унапређена је једноставним системом за склапање. Велики точкови пуњени гелом пружају сву неопходну удобност вашој беби чак и током вожње по неравним теренима. За то су заслужни амортизери Подесива висина рукохвата Централна кочница на раму блокира точкове у исто време. Пространа торба практично је решење за одлагање бебиних ствари које желите да вам буду на дохват руке. Мале димензије склопљеног рама и могућност скидања точкова обезбеђују уштеду простора приликом одлагања. ПРОСТРАНА КОЛЕВКА ЗА БЕБУ Колевка за бебу је предвиђена за коришћење од рођења па до 6 месеци. Мекани душек Практична ручка за ношење и премештање колевке Могућност љуљања колевке на равној површини Зимска навлака за хладно време Подесива тенда СПОРТСКО СЕДИШТЕ Веома пространо и удобно спортско седиште предвиђено за коришћење од 6 месеци до 3-3,5 год. Подешавање положаја од седећег до лежећег Сигурносни појасеви Подесив наслон за ноге Велика подесива тенда Могућност монтаже на рам колица и ротирања у оба смера вожње ДЕЧИЈЕ АУТО СЕДИШТЕ Предвиђено за коришћење од рођења Могућност монтирања на рам дечијих колица и на седиште у аутомобилу уз помоћ сигурносних појасева Зимска навлака Подесива тенда Додатни уложак за удобност Стабилна и чврста ручка за ношење и премештање дечијег ауто седишта Сигурносни појасеви Колица за бебе се производена у складу са европским сигурносним стандардима. 
 Материјали који се користе су високог квалитета одобрени од стране Еко - Тек стандарда. Детаљи: Колица су у одличном стању, одржавана. Одлична су за све временске прилике, јако издржљива, погодна за бебе од првог дана. ЛИЧНО ПРЕУЗИМАЊЕ У БЕОГРАДУ Ако Вас нешто додатно занима, слободно пошаљите поруку.

Dodato: Mar 22, 2023

Način prikaza: 280