Jedem ziv krompir i obozavam da ga jedem, samo ga oljustim, operem, iseckam i umacem u vegetu ili so, a pored toga ljudima je cudno sto jogurt sipam u sva corbasta jela, recimo u pasulj, corbu od spanaca, kopriva, u supu, boraniju, riblju corbu... Ranije sam pravila i sendvice sa po pola table cokolade, ali sad kao pazim na liniju. [:kezitise]
I da, Natasa, ja ljuti ajvar stavljam u sve sto nije corbasto, jedem ga sa mesom, sa jajima... I isto obozavam da ga pomesam sa tunjevinom. [:kezitise] Da dodam, ja taj ajvar mesam i sa pavlakom ili sirom i mazem na hleb, probala bih i sa majonezom, ali ja njega jedem uglavnom samo u ruskoj salati. Bas sam malopre jela sendvic sa suvim mesom, ljutim ajvarom i sirom.
Jedem ziv krompir i obozavam da ga jedem, samo ga oljustim, operem, iseckam i umacem u vegetu ili so, a pored toga ljudima je cudno sto jogurt sipam u sva corbasta jela, recimo u pasulj, corbu od spanaca, kopriva, u supu, boraniju, riblju corbu... Ranije sam pravila i sendvice sa po pola table cokolade, ali sad kao pazim na liniju. [:kezitise]
I da, Natasa, ja ljuti ajvar stavljam u sve sto nije corbasto, jedem ga sa mesom, sa jajima... I isto obozavam da ga pomesam sa tunjevinom. [:kezitise] Da dodam, ja taj ajvar mesam i sa pavlakom ili sirom i mazem na hleb, probala bih i sa majonezom, ali ja njega jedem uglavnom samo u ruskoj salati. Bas sam malopre jela sendvic sa suvim mesom, ljutim ajvarom i sirom.