Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koje brendove preskačete?

Osim kinezarija, da li preskačete neki brend zbog lošeg kvaliteta? U mom slučaju to su na prvom mestu Amisu, Terranova i Tally Weijl (mada njihove farmerke stvarno nisu loše)....
2016 08 31
Mango i Terranova definitivno..imaju uzasne stvari..pod tim uzasne mislim na kvalitet..mada to nisu brendovi
2016 08 31
Sto se teranove tice kod mene u Crnoj Gori sam kupila kod njih farmerke pre 4 godine , bile oko 30 eura tada, i dan danas su netaknute, to je peri-deri tako receno
2016 08 31
Za Mango se slažem osim za njihovu MNG Suit kolekciju-te stvari su urađene malo ozbiljnije i sa boljim materijalima. A Terranovine stvari su mi posle par pranja zaista služile kao krpe za podove bilo da sam ih kupila ovde ili u Italiji. E sad za farmerke ne znam...moguće da ih povremeno urade kako treba.
2016 08 31
Stradivarius (farmerke konkretno) su loseg kvaliteta, zali Boze........ Svaki par mi se izlizao i opustio nakon dva pranja. Takodje Bershkine pantalone su se razbucale nakon dva oblacenja, u pitanju su one maslinastozelene duboke (svi ih imaju :D)...
2016 08 31
Mislim da su kod nas neki brendovi precenjeni, mislimo da su vrh, a realno u svetu spadajaju u red jeftinijih i manje kvalitetnih.... često je turska garderoba mnogo kvalitetnija, ali kod nas ako ima zalepljeno h&m, zara... mislimo da je ekstra. Da ne pominjem zaluđenost Guessom.Takođe, kod nas se nije čulo za mnoge kvalitetne brendove, evo ja imam na profilu par stvarčica iz U.K., ljudi nisu čuli za te brendove uopšte....
2016 08 31
Zara - kvalitet nikakav, a cene astronomske.
2016 08 31
.
2016 08 31
Da, Zara je precenjena ali sta da radim kada kod njih naletim na lepe dezene i modele, kvalitet nije los. Medjutim, cime uopste nisam zadovoljna u Zari, to su bele kosulje. Koliko god bila pazljiva u pranju istih, vrlo brzo poprime neku onu sivkastu boju.... Teranovu obilazim u velikom luku...bila sam pre neki dan u Kaliopi radnji, los kvalitet, sivenje, tkanina... New Yorker ima stvari po pristupacnim cenama ali ja licno tamo ne kupujem jer kvalitet je manji od osrednjeg.. Mango nije los bio, mada u zadnje vreme su postali 'nako-'nako :-)
2016 08 31
Tiffany,ukoliko je lan upitanju...
2016 09 01
Svi mešaju robu,malo kineske,malo njihove proizvedene.Uvoze kinesku robu,a onda ovde rade doradu,ušivaju svoje marke.Evo šta se desilo pre mesec dana.Kupila komšinica moja u Čačku kod kineza jednodelni kupaći za 600din.Kada smo sledeće nedelje otišle u Kragujevac u tržni centar Plaza,naišle smo na potpuno isti,isti u C&A za 2500din. Teranovu,takođe preskačem,većina stvari užas kvalitet.
2016 09 01
Garderoba iz uvoza je mnogo boljeg kvaliteta nego ova sto se kod nas prodaje, a kvalitet se u gorepomenutim radnjama kod nas, od kolekcije do kolekcije razlikuje. Nekad je cela kolekcija solidna, a nekad vise od pola ne vredi nicemu. Ormani su mi puni raznoraznih brendova. Ne volim ni jedan stil da 'furam', ni da se zalepim za jedan brend. Zara ima klasicne modele, pa se iz tog razloga, mislim, dosta lepe za njihove komade- nekako im je proveren stil, a Guess je preskup kod nas, uz nizak kvalitet. Terranova i New Yorker pariraju jedno drugom, tu je negde i Calliope, kao Stradivarius, Pull&Bear i Bershka npr sto su u slicnom rangu, a C&A je poput H&M recimo, tu je negde i Orsay, dok se Zara povezuje sa Mangom i Vero modom Tanjica184 i Dana23, potpuno se slazem.
2016 09 01
Amisu i nije toliko los, nesto nosim godinama,jaknu skajanu koja je genijalna, torbe isto (neke ce vam trajati duze nego guess), a nesto mi je upropastilo posle jednog pranja , sa vesom nisam bila zadovoljna, ali vecina mojih drugarica jeste pa stvar ukusa (ali uvek dobro pipnem materijal pre kupovina pogotovo helanke, salvare) Terranova je po meni mnogo losija.. dosla stvari, pogotovo helanki mi je puklo na delove posle mesec dana, mada i oni imaju nesto sto je okej. A sa Tally Weijli sam bila bas zadovoljna do sada. U svakom slucajnu sve su to dobre radnje sa velikim asortimanon, dobrim snizenjima i normalnim cenama..
2016 09 02
Definitivno,u širokom luku,zaobilazim New Yorker i Teranovu.Imaju lepe stvari,nije da nemaju,ali kvalitet je ravan nuli.Što se tiče farmerki,najviše kupujem u Tally weijl-u i zari,i jednih i drugih se doslovno nanosam,što bi se reklo,a što se ostae robe tiče,jako loš odnos cene i kvaliteta,često precenjene stvari.
2016 09 02
Definitivno NewYorker i Terranovu. Ni jedan njihov komad odece mi se nije pokazao kao dobar. Takodje se slazem da Zara i Mango imaju nenormalno visoke cene naspram kvaliteta.
2016 09 02
1 2