Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ivanalane prevarant oprez

Nazalost ovoj clanici sam rezervisala jaknu na sedam dana, 13. je jakna pislata 14. mi javlja da jaknu nije podigla a zatim da je ne moze uzeti jer nema novca do danasnjeg dana mi nije stigla ni jakna ni novac. Clanica se ponasa kao da se nista nije desilo pri tom vrlo bahato i nepristojno odgovara na poruke kao da je ona u pravu.
2017 03 18
Na moj negativan utisak ovako reaguje.
2017 03 18
Kakav bezobrazluk! Gade mi se ovakvi... :s Jesi li nakon isteka rezervacije, a pre slanja, pitala dotičnu da potvrdi kupovinu? Trebalo je ako nisi... Jakna će ti se vratiti ovih dana. I odsad nikako ne šalji pouzećem, samo uplata unapred! Tako ti se više neće dešavati ovakve situacije.
2017 03 18
> PrincessX: > Kakav bezobrazluk! Gade mi se ovakvi... :s > Jesi li nakon isteka rezervacije, a pre slanja, pitala dotičnu da potvrdi kupovinu? Trebalo je ako nisi... Jakna će ti se vratiti ovih dana. > I odsad nikako ne šalji pouzećem, samo uplata unapred! Tako ti se više neće dešavati ovakve situacije. Jesam naravno i potvrdila je rezervaciju a onda ovako.
2017 03 18
Evo i dokaza i pitanje nakon druge negativne i ponovo iz istog razliga da li je ovakvim clanicama mesto na ovom sajtu?
2017 03 18
nebi da stajem na muku ali mene jedva umole da im posaljem pouzecem i kad imaju sve pozitivne a ti pored ove jedne negativne gde nije podigla paket posaljes pouzecem za jaknu ne brini vratice ti se posle pet radnih dana paket se vraca ali ti spremi oko 800 din da platis duplu postarinu jer ne verujem da ce biti manje i dzabe se sad nerviras ne mozes ti budali da objasnis da je budala ona nije imala para da preuzme paket i ti to treba da razumes a da li ti imas para da platis duplu postarinu ona to ne pita krajnje bezobrazno
2017 03 18
Ne verujem kakva drskost! Prosledi adminu temu pa nek vidi šta će sa njom. Ti jedino da ne preuzmeš jaknu kad ti se vrati ukoliko ti se ne plaća dupla poštarina...
2017 03 18
Sunce ja sam se tebi izvinula zbog ne preuzetog paketa i ponudila da ti platim duplu postarinu i da jaknu vratis u prodaji. Imam i ja poruke koje sam ti slala gde sam ti lepo objasnila zbog cega ne mogu da preuzmem paket. Neka admin reaguje jer da izbacujes moje slike to znam da ne smes! Hvala na razumevanju. Ostale clannice ako ne znaju o cemu je rec neka se ne mesaju.
2017 03 18
> PrincessX: > Ne verujem kakva drskost! Prosledi adminu temu pa nek vidi šta će sa njom. > Ti jedino da ne preuzmeš jaknu kad ti se vrati ukoliko ti se ne plaća dupla poštarina... Pa da javila mi se i clanica koja je takodje imala negativnu saradnju sa njom i isto prosla.Pa sta cu ako ne preuzmem jaknu onda nemam nista ni novac ni jaknu.
2017 03 18
> Ivanalane: > Sunce ja sam se tebi izvinula zbog ne preuzetog paketa i ponudila da ti platim duplu postarinu i da jaknu vratis u prodaji. Imam i ja poruke koje sam ti slala gde sam ti lepo objasnila zbog cega ne mogu da preuzmem paket. Neka admin reaguje jer da izbacujes moje slike to znam da ne smes! Hvala na razumevanju. Ostale clannice ako ne znaju o cemu je rec neka se ne mesaju. Kaze se izvinila. Ne bih rekla, pre da je bila pretnja da necete platiti postarinu. Videcemo da li cete je uplatiti ili ce biti kao i sa prtethodnom clanicom koju ste prevarili jer je guzva u bankana a sada joj trazite da Vam izbrise negativnu.Slobodno postavite poruke, slike ne kacim nicije.Ostale clanice odlicno znaju o cemu je rec.
2017 03 18
> Ivanalane: > Sunce ja sam se tebi izvinula zbog ne preuzetog paketa i ponudila da ti platim duplu postarinu i da jaknu vratis u prodaji. Imam i ja poruke koje sam ti slala gde sam ti lepo objasnila zbog cega ne mogu da preuzmem paket. Neka admin reaguje jer da izbacujes moje slike to znam da ne smes! Hvala na razumevanju. Ostale clannice ako ne znaju o cemu je rec neka se ne mesaju. Gde su ovde tvoje slike? Objavljene su fotografije vašeg razgovora, a to sme da se okači. A forum i teme su javne tako da može da se umeša ko hoće. ;) ;) ;)
2017 03 18
> PrincessX: > > Ivanalane: > > Sunce ja sam se tebi izvinula zbog ne preuzetog paketa i ponudila da ti platim duplu postarinu i da jaknu vratis u prodaji. Imam i ja poruke koje sam ti slala gde sam ti lepo objasnila zbog cega ne mogu da preuzmem paket. Neka admin reaguje jer da izbacujes moje slike to znam da ne smes! Hvala na razumevanju. Ostale clannice ako ne znaju o cemu je rec neka se ne mesaju. > Gde su ovde tvoje slike? Objavljene su fotografije vašeg razgovora, a to sme da se okači. > A forum i teme su javne tako da može da se umeša ko hoće. ;) ;) ;) Ja sam htela da upozorim ostale clanice da ne prodju kao ja i prilozila dokaze cak ni ime nisam pominjala iako imam sve podatke. Ne zelim da jos neko ovako prodje bolje je uciti se na tudjim greskama.
2017 03 18
> suncee: > Ja sam htela da upozorim ostale clanice da ne prodju kao ja i prilozila dokaze cak ni ime nisam pominjala iako imam sve podatke. Ne zelim da jos neko ovako prodje bolje je uciti se na tudjim greskama. Naravno, naravno... Ispravno si postupila. Nadajmo se da će ti uplatiti za duplu poštarinu. Ukoliko se to ne desi, imaš pravo da objaviš njene podatke na forumu jer je naručivanje i nepreuzimanje paketa vid prevare.
2017 03 18
obozavam ove clanice koje se ukljuce na temu i napisu da se clanice ne mesaju ja gazdu nemam nikada ga nisam ni imala tako da apsolutno mogu da radim sta hocu moja valja sta cu da komentarisem i gde cu da komentarisem kome se ne svidjaju moju komentari mogu slobodno da ih preskoce ne teram ja nikoga da cita vec postaje iritantno tema je javna svako ima prava da iskomentarise sta mu je volja bez obzira da li se to nekome svidja ili ne
2017 03 18
> Ivanalane: Ok, izvinUla si se, samo joj nadoknadi duplu poštarinu i nema problema.
2017 03 18
1 2 3 4 5 ... 6