Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Koliko cesto se sme farbati kosa ??

Ovako, ofarbala sam se pre dvadesetak dana, prosvetlila malo celu kosu i super je ispalo, ali sam htela da malo dam crveni ton boji pa se ofarbala opet pre 4 dana i nisam zadovoljna kako je ispalo >:( Kad bih smela ponovo da ofarbam celu kosu, da ne preteram..... ? Sreca pa je zima, nosicu kapu do sledeceg farbanja :')
2020 12 12
Sve zavisi cime se farbas. Mozda ne bi bilo lose da probas Palettov Live balzam kojim mozes da kosi das ton koji zelis i posle se ispere, ili ga odrzavas tako koliko hoces.. to je balzam u boji koji ne ostecuje kosu, a mozes da ga koristis svaki put kad peres kosu i sama pravis intenzitet koji hoces..
2020 12 13
Imala sam komšinicu koja je farbala kosu prečesto i pola kose nije imala na glavi, bila je generalno opsesivna. Inače je bila frizerka i shodno tome se razumela u farbe i farbanje. Kad posvetlim kosu farbom, osecam da mi se dlaka razvlaci i nije nikakvog kvaliteta, samim tim što ide jači hidrogen, pa mogu da zamislim sta bi bilo da koristim blanš. Možeš koristiti proverena pakovanja za kosu i kupiti farbu na prirodnoj bazi, pa se ofarbati npr. za nedelju dana.
2020 12 13
Znam da nisam od prevelike pomoći ali po meni sve zavisi od same kose. Svojevremeno sam na dve nedelje farbala celu kosu i koristila svaki put hidrogen 12% (prirodna kosa tamno smeđa a tada sam imala drečavo crvenu koja se ispirala bukvalno svakim pranjem) i takoreći nije mi dlaka sa glave falila, kosa nije izgubila na kvalitetu itd. S druge strane, neke drugarice posle jednog farbanja kosu pretvore u nepopravljivu slamu. ,:) Tako da - zavisi od kvaliteta kose ako mene pitate i ne postoji univerzalan savet :")
2020 12 16