Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Pomoc!!!! Pomoc!!

Da li neko zna ,kako na prirodan nacin smrsati, bez nekih tableta itd... ? :-)
2020 12 25
Probusis kasiku, pocnes da treniras.
2020 12 25
Meni je pomogao ovaj čaj, koji samo ubrzava metabolizam, smanjuje apetit, nema hemije. Uz prvu kutiju stalno idete u wc dok se skroz ne očistite, posle izbačene vode i ostalog, splasnete i onda vam se smanji apetit na normalnih 3 obroka dnevno. Više vam se ne gricka svaki čas nešto. I vežbanje - svaki dan - pratim na jutjubu neke vežbice i tako uporno, bez preskakanja. Evo, 6 meseci nakon porođaja, vratila sam se u M veličinu. A počela sam pre mesec dana da pijem ovaj čaj. Samo vežbanje mi nikako nije pomagalo, a za dijete nisam sposobna, ne volim da gladujem. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5f9da31300b04f4ae5a0986b4ab14399.jpg)
2020 12 25
Ja sam smrsala od maja skoro 8 kg, samo fizicki rad, naradim se na poslu bas, noge me otkidaju jedem 2X dnevno meso vise, hleba malo, sto vise proteina, ugljene sam svela na minimum
2020 12 25
Maro, gde kupujes ovaj caj?
2020 12 25
Po meni je UN dijeta neprikosnovena, samo ako je ne komplikuješ previše. Nema recepata, nema skupih namirnica, smišljanja šta jesti... Pritom se jede skoro SVE, samo se ne mešaju u toku dana različite stvari... A smrša se odlično, naročito ako je veći višak u pitanju... i ne vraćaju se kilogrami... A ako se radi o par kg, onda mi je Medicinska sa pomorandžama favorit, za 15 dana se skine MINIMUM 5kg... Jeste dosta restriktivna ali neće niko crći da se 2 nedelje uzdrži od ždranja... :') a rezultata itekako bude! Ako si u mogućnosti - pešači (ja recimo idem do/od posla peške i to mi je oko 10km dnevno a svakako moram pa moram da idem na posao, smo sam uklopila da eto ne moram da odvajam vreme u toku dana da besciljno hodam) + play prodavnica je preeeepuna aplikacija za lagane vežbe od kuće za koje nisu potrebni nikakvi rakviziti... Samo volja je potrebna. Srećno :")
2020 12 26
> pufnastapufnica: > Po meni je UN dijeta neprikosnovena, samo ako je ne komplikuješ previše. Nema recepata, nema skupih namirnica, smišljanja šta jesti... Pritom se jede skoro SVE, samo se ne mešaju u toku dana različite stvari... A smrša se odlično, naročito ako je veći višak u pitanju... i ne vraćaju se kilogrami... A ako se radi o par kg, onda mi je Medicinska sa pomorandžama favorit, za 15 dana se skine MINIMUM 5kg... Jeste dosta restriktivna ali neće niko crći da se 2 nedelje uzdrži od ždranja... :') a rezultata itekako bude! Ako si u mogućnosti - pešači (ja recimo idem do/od posla peške i to mi je oko 10km dnevno a svakako moram pa moram da idem na posao, smo sam uklopila da eto ne moram da odvajam vreme u toku dana da besciljno hodam) + play prodavnica je preeeepuna aplikacija za lagane vežbe od kuće za koje nisu potrebni nikakvi rakviziti... Samo volja je potrebna. Srećno :") Ja sam probala tu medicinsku, i to umesto pomorandzi jela limun, za 15 dana jedva 2 kg smrsala, rekoh, dovidjenja :')
2020 12 26
> MinaMasa: > Maro, gde kupujes ovaj caj? Ima ih na Instagramu, tamo se i naručuje ili na njihovoj FB stranici. angeltherapynovisad im ime na Instagramu. Čaj je 700 dinara, dostava je Bex-om, kupiš više kutija, pa se isplati, 1 kutija traje 15 dana. Za održavanje kilaže, piješ svaki drugi dan, za mršavljenje svaki dan. Ujutru na prazan stomak. Očekuj češće odlaske u WC, pošto je metabolizam brži, brže se prazne creva. Posle se to stabilizuje na 1-2 dnevno odlazaka. Jedem normalno, ali mi se više ne jedu grickalice, ne pada mi šećer, pa da zgrabim čips, jafu i slično. Inače sam teška za hranu, vegeterijanac sam i kad mi se nešto jede, ja to pojesti moram, ne volim da se suzdržavam, a i kad se suzdržim, to nije trajno rešenje. Tako da mi je ovaj čaj pomogao da mi se to samo reguliše. Nazivi čajeva koji su u mešavini su na latinskom, pa sam sve isproveravala i sve su biljke, nema dodataka, nema sintetike, čaj skoro da nema nikakv ukus, nije gorak, nije aromatičan, poput zelenog, tako nešto.
2020 12 26
> Ja sam probala tu medicinsku, i to umesto pomorandzi jela limun, za 15 dana jedva 2 kg smrsala, rekoh, dovidjenja :') Verovatno onda zavisi od samog organizma, ja sam jednom skinula 8kg za tih 15 dana a jednom 6. Pritom nisam jela paradajz i krastavac jer ne volim a ostalo sve kako piše i dalo je rezultata. :)
2020 12 26
Kul, nemam ig ali ih imam lajkovane na fb, kad prodje Ng, moracu da narucim to. Dobro bi mi doslo to za varenje, to mi je muka dozivotna. Hvala ti <3
2020 12 26
> Verovatno onda zavisi od samog organizma, ja sam jednom skinula 8kg za tih 15 dana a jednom 6. Pritom nisam jela paradajz i krastavac jer ne volim a ostalo sve kako piše i dalo je rezultata. :) Moguce, sad sam ljubomorna zbog tih 6, a kamoli 8 :')
2020 12 26
> MinaMasa: > Kul, nemam ig ali ih imam lajkovane na fb, kad prodje Ng, moracu da narucim to. Dobro bi mi doslo to za varenje, to mi je muka dozivotna. Hvala ti <3 <3 Javi kako ide :)
2020 12 26
Javljam se u februaru prezgodna i premrsava :') :') :') <3
2020 12 27
> MinaMasa: > Javljam se u februaru prezgodna i premrsava :') :') :') <3 U februaru u XS / XXS :D
2020 12 27
Pa kad uletim u forum s malim velicinama, bicu glavna :') :') :')
2020 12 27
1 2