Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sve koje vise ne odgovaraju a traze Mere Slike ovde kačim A MOŽETE I VI da se spasemo

Ne bi ste verovali koliko ih ima, merim, slikam dodatno, traze izmisljene mere, traze dodatne slike koje nemaju veze sa vezom, pitanja sa kojima po desetak dana odugovlače i na kraju se ne javljaju. Svaka im čast 👌👏👏👏 Prva: Emili678
2023 12 22
Meni je danas došlo da ženi ostavim neutralnu jer me bukvalno zlostavljala na Viberu… Blokirala sam je na kraju. Dva puta je tražila slike ( poslala prvog puta i video i slike), a svi predmeti na profilu su mi vrlo vidljivi, sa merama i lepo opisani. Od sad nema Vibera, a ni videa..
2023 12 22
Ja dodatne slike ne saljem, jer je sve lepo uslikano. Ne dopisujem se preko vibera, jer to i nije po pravilima sajta. Merim, to mi nije tesko.
2023 12 22
Bukvalno sam i ja u istom ovom problemu u poslednje vreme. Za sve ove godine koliko sam na ovom sajtu još mi se nije desilo toliko uzastopnih članica koje isparavaju nakon što im udovoljim svakom zahtevu. Nije mi teško da merim, naprotiv, ali obično dobijem neku povratnu informaciju od kupaca.
2023 12 22
> lokibg: > Bukvalno sam i ja u istom ovom problemu u poslednje vreme. Za sve ove godine koliko sam na ovom sajtu još mi se nije desilo toliko uzastopnih članica koje isparavaju nakon što im udovoljim svakom zahtevu. > Nije mi teško da merim, naprotiv, ali obično dobijem neku povratnu informaciju od kupaca. Trust me… Bolje da se ne jave nikad, nego da šalju porukice na Viber na svaka dva do tri dana. ,:) Pa jesmo li mi personal shopperi na ovom sajtu?
2023 12 22
Podrzavam!!!
2023 12 22
Potvrdjujem sve sto je do sada napisano, ista iskustva i malo mi je lakse kad vidim da se sve to i drugima desava.. Otkud tolika zahtevnost, uopste mi nije jasno. "VIP kupci" kao da su u butiku na Petoj aveniji a ne na krpicama? Uglavnom se vise ne "pecam" i ne reagujem narocito ne reagujem na "je l moze slika kako stoji..." Jer, kao sto ste vec lepo napisale, svi ti preterani zahtevi i pitanja su u najvecem broju slucajeva znak da to neko samo cima iz dosade, trazi chat room....I uvek se na kraju pitam kome postavljaju sva ta pitanja i podpitanja na Zarinom ili nekom drugom pro sajtu? Stvarno, svasta, cista eksoliatacija tudje energije, dobre volje i vremena.
2023 12 22
> ubavkam: > Ja dodatne slike ne saljem, jer je sve lepo uslikano. Ne dopisujem se preko vibera, jer to i nije po pravilima sajta. Merim, to mi nije tesko. Isto. I da jeste po pravilima, cak, cemu drugi kanal komunikacije?
2023 12 22
Podrzavam
2023 12 22
Ja volim da iskomuniciram preko vibera ili wa jer i ja kao kupac mogu lakse da uvecam fotke, a i kada prodajem volim da detaljno snimim predmet, zlu ne trebalo.
2023 12 23
> PerlaDolceVitta: > Ne bi ste verovali koliko ih ima, merim, slikam dodatno, traze izmisljene mere, traze dodatne slike koje nemaju veze sa vezom, pitanja sa kojima po desetak dana odugovlače i na kraju se ne javljaju. Svaka im čast 👌👏👏👏 > Prva: Emili678 https://mojekrpice.rs/kristina22-145359, 10 dana me u naletima ispitivala za komplet trenerku i nestala
2023 12 23
Mere i mogu da preživim, ali upit kako nešto stoji... ne mogu da se slikam i guzim u stvarima ne bi li to bilo primamljivo članici da kupi. Za neke stvari napišem u opisu koliko sam visoka čisto da bi devojke slične visine imale predstavu dokle dolazi recimo kaput, ali se na tome završava. Pritom sve smo različito građene. A da ne pričam o tome da prosto ne želim da ovde postavljam svoje slike, jer ne prodajem telo, hvala Bogu, već odeću. I to povoljno jer mi je cilj da je se rešim kako bi nešto novo moglo da stane u ormar :') i onda ne kapiram zašto me cimaš i zezaš za male pare, a sve i jedna padnu na prevare za stvari od 5000+.
2023 12 23
Evo i ja kačim •Lorena80• i •ormaricsss91•, prvo mi se javila Lorena gde sam članicispustila cenu jakne za 2000 i rezervisala , kasnije rezervisala opet drugoj članici. Nije mi problem bilo šta i da merim i da spustim cenu i da rezervišem ali ignorisanje poruka i da ne mogu da mi kažu da su odustale jeste jer to zavlačenje traje nedeljama.
2023 12 23
A ja imam jednu pojavu koja me već godinama intrigira. Radi se o članici koja godinama unazad lajkuje skoro pa sve moje predmete (sada malo redje jer nije ni aktivna toliko) a da bukvalno nikada, nikada nije poslala ni upit, a još manje kupila. Nemam pojma u čemu je fora niti mi smeta, naprotiv, čak mi je i simpatično, samo ne kapiram:)
2023 12 23
> lokibg: > A ja imam jednu pojavu koja me već godinama intrigira. Radi se o članici koja godinama unazad lajkuje skoro pa sve moje predmete (sada malo redje jer nije ni aktivna toliko) a da bukvalno nikada, nikada nije poslala ni upit, a još manje kupila. > Nemam pojma u čemu je fora niti mi smeta, naprotiv, čak mi je i simpatično, samo ne kapiram:) Imam i ja jednu. 🤣 Jednom sam joj poslala poruku i pitala da li želi kupovinu uz popust. Naravno da nije odgovorila.
2023 12 24
1 2 3