Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoć oko profila, admina

Pozdrav svima 🍀 Relativno sam nova članica ( nedelju dana na ovoj platformi), još se uhodavam i potrebni su mi saveti iskusnijih članica. Na forumu se nalazi preko hiljadu tema i prosto nije lako da se čovek snadje. Objavila sam 20ak predmeta, potrudila sam se da nadjem screenshotove stvari koje oglašavam(prvi image je screenshot,gde se jasno vidi da je screenshot,pretražen na Google-u ostale fotografije predmeta su moje fotografije stvari), vodila sam se "slika prodaje" i kako sam već nailazila na profile koji su uradili istu stvar - mislila sam da je to dozvoljeno. Celu veče fotkam, snimam i objavljujem i samo u jednom trenutku imam pratioca ADMINMK i nemam više od pola oglašenih predmeta. Pokušam da kliknem na profil admina , ali dobijam poruku tipa error, pregledam forum admina, skapiram da SC nisu dozvoljeni. Pre toga sam poslala e-mail na Help( nema odgovora), kada sam shvatila o čemu se radi, pošaljem još jedan e-mail da pretpostavljam o čemu se radi i da ih molim da mi vrate oglašene stvari bez SC, još uvek nema odgovora. Jel to njihov manir? Nema odgovora? Snalazi se sama? Molim iskusnije članice da me posavetuju? Takodje sam na nekim predmetima stavila i TikTok profil, pošto je sve realnije na videu, a ovde koliko sam skapirala nema opcije za video klip,ili grešim? Da li je i navodjenje TikTok acc. nedozvoljeno?
2024 03 09
> Sopoholik: > Pozdrav svima 🍀 > Relativno sam nova članica ( nedelju dana na ovoj članice da me posavetuju? Pokusacu da budem koncizna, retko se oglasim na forumu, ali je tema interesantna a ujedno i da pomognem Admini reaguju na tudje prijave Pravila ne vaze za sve ako ti se nakaci neki clan/clanica oni ce videti tvoje greske i pre tebe i brisace ti se i sta treba i sta ne treba Admini odgovaraju - ali kako kome i kako kad , na nesto vrlo brzo i samo jedan (troje ih je valjda) a na nesto svi u nekom vremenskom intervalu Na neke poruke nikad ne odgovore -od cega to zavisi sam Bog zna Srecno ti bilo u ovoj šumi na forumu a i sajtu, koji je pre bio .. Pa bio je sve sto bi trebalo da bude a sad je jedna papazjanija totalna .. Mislim da linkovi ka bilo cemu nisu dozovoljeni Slike sa interneta ni slike drugih clanova -cak ni kad ti drugi clanovi daju te slike a svoje obrisu ni tad zatim pravila za kozmetiku su se toliko zakomplikovala da je lakse da nemas te oglase Htela sam jos nesto ali sam zaboravila..
2024 03 09
Svakako srecno ti bilo Ni mi starije clanice se vise uopste ne snalazimo na sajtu a stice se utisak da bi admini zeleli da sajta vise ni nema.
2024 03 09
> lilali: > > Sopoholik: > > Pozdrav svima 🍀 > > Relativno sam nova članica ( nedelju dana na ovoj članice da me posavetuju? > Pokusacu da budem koncizna, retko se oglasim na forumu, ali je tema interesantna a ujedno i da pomognem > Admini reaguju na tudje prijave > Pravila ne vaze za sve > ako ti se nakaci neki clan/clanica oni ce videti tvoje greske i pre tebe i brisace ti se i sta treba i sta ne treba > Admini odgovaraju - ali kako kome i kako kad , na nesto vrlo brzo i samo jedan (troje ih je valjda) a na nesto svi u nekom vremenskom intervalu > Na neke poruke nikad ne odgovore -od cega to zavisi sam Bog zna > Srecno ti bilo u ovoj šumi na forumu a i sajtu, koji je pre bio .. Pa bio je sve sto bi trebalo da bude a sad je jedna papazjanija totalna .. > Mislim da linkovi ka bilo cemu nisu dozovoljeni > Slike sa interneta ni slike drugih clanova -cak ni kad ti drugi clanovi daju te slike a svoje obrisu ni tad > zatim pravila za kozmetiku su se toliko zakomplikovala da je lakse da nemas te oglase > Htela sam jos nesto ali sam zaboravila.. Hvala ti puno. Kapiram "papazjanija" .
2024 03 09
Ne mogu oni da vrate te oglase, morate ponovo da postavite bez tih slika sa interneta. Evo link sa svim pravilima o postavljanju predmeta, pa pogledajte. Srećno 🍀 https://mojekrpice.rs/items/zene/1717139/nedozvoljeni-predmeti
2024 03 09
Prvih par dana samo su me prevaranti kontaktirali, dala sam lošu ocenu jednom kako bi ostali znali o čemu se radi( kapiram i da to nije po pravilima- prevara je tipa ja ću da pošaljem kurira na tvoju adresu,daj mi sve svoje podatke i klikni na ovaj link i sl.). Postoje i ljudi tipa izbombarduju me s 5 različitih poruka, kao naruče sve ,onda odustaju od jedne po jedne stvari i samo me nonšalantno obaveste kada će da plate tipa 3-4 dana kasnije i na taj način su sebi obezbedili rezervaciju, kada objasnim da je to no,no,no verovatno ni to nije po pravilima.Kako su kreativne poruke stizale,tako sam ja menjala opis na profilu šta je za mene no,no,no, verovatno ni to nije po pravilima.Smehotres!
2024 03 09
> Her_Fashion: > Ne mogu oni da vrate te oglase, morate ponovo da postavite bez tih slika sa interneta. > Evo link sa svim pravilima o postavljanju predmeta, pa pogledajte. Srećno 🍀 > https://mojekrpice.rs/items/zene/1717139/nedozvoljeni-predmeti Hvala. Moram malo da pauziram, pošto ja samo pretpostavljam da je to u pitanju. Skinuli su mi i Hermes Birkinka torbu ( koja je naravno fake), a koliko se sećam za nju nisam imala SC. Možda je prijava potencijalnih prevaranata, a možda je nešto skroz levo. Bilo bi lepo da dobijem odgovor, ali kapiram da su Sanse minimalne.
2024 03 09
Hvala,ovo je stvarno korisno.
2024 03 09
Nema na čemu, proučite ta pravila pa onda postavljajte. Što se Birkina tiče, prodaja kopija takođe nije dozvoljena, i ti oglasi se brišu, nevezano za slike. Znam da ih je pun sajt, ali mislim da Admini brišu ono na šta naidju, eventualno po prijavi. Ako ispoštujete sva pravila, ne bi trebalo da bude problema.
2024 03 09
Fotografije sa oficijalnih sajtova nisu dozvoljene. Da, u pravu ste, nema opcije za video klip, nažalost. To bi u mnogome olakšalo prodavcima, s obzirom na činjenicu da je moguće postaviti samo pet fotografija predmeta. Vidim da Vam je već krenula prodaja, srećno! ✊ 😊 🌹
2024 03 10
> emilyy: > Fotografije sa oficijalnih sajtova nisu dozvoljene. > Da, u pravu ste, nema opcije za video klip, nažalost. To bi u mnogome olakšalo prodavcima, s obzirom na činjenicu da je moguće postaviti samo pet fotografija predmeta. > Vidim da Vam je već krenula prodaja, srećno! ✊ 😊 🌹 Hvala puno🍀 Poskidala sam i one stvari koje su mi ostavili, fotografije nisu baš dobre. Pokušaću da sredim fotografije, malo izeditujem prvu fotografiju (nadam se da je to dozvoljeno - tipa stavim logo brenda , obrišem pozadinu i sl.) i pokušam još jednom.
2024 03 10
Hvala vam svima, stvarno mi je koristila svaka vaša informacija 🥰🌺🍀 Hvala vam što ste izdvojile svoje vreme i što ste pomogle 🙏✨🍀
2024 03 10
> Pokušaću da sredim fotografije, malo izeditujem prvu fotografiju (nadam se da je to dozvoljeno - tipa stavim logo brenda , obrišem pozadinu i sl.) i pokušam još jednom. Ovo je dozvoljeno, samo ako budete pravili kolaze ne bi smelo vise od dve fotke 😁
2024 03 10
> IsidoraC96: > > Pokušaću da sredim fotografije, malo izeditujem prvu fotografiju (nadam se da je to dozvoljeno - tipa stavim logo brenda , obrišem pozadinu i sl.) i pokušam još jednom. > Ovo je dozvoljeno, samo ako budete pravili kolaze ne bi smelo vise od dve fotke 😁 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/aed5a2e7319c7b07412ac7304e6e2b40.jpg)
2024 03 10
> IsidoraC96: > > Pokušaću da sredim fotografije, malo izeditujem prvu fotografiju (nadam se da je to dozvoljeno - tipa stavim logo brenda , obrišem pozadinu i sl.) i pokušam još jednom. > Ovo je dozvoljeno, samo ako budete pravili kolaze ne bi smelo vise od dve fotke 😁 Da li je ovaj tip kolaža dozvoljen? Celi dan listam teme,ali nisam našla ništa o isecanju pozadine, a vidim da je to prisutno kod drugih
2024 03 10
1 2