Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kvalitet fotografija novi dizajn sajta

Bez obzira na to kakav je novi sajt, da li nam se dopada ili ne, svi cemo se naviknuti na promene u vezi samog koriscenja i layout-a, ali to da su rezolucija i kvalitet fotografija upropasteni je nedopustivo za platformu koja se bavi prodajom i kupovinom! Mislila sam da su samo nove fotografije degradirane, ali ne! I stare su sada sa desetkovanim rezolucijama, muljave i blede - i to ne samo kod mene, vec i kod clanica koje pratim i od kojih kupujem, znam kakve su fotke bile ranije, neuporedivo je! Ovo je stvarno totalno bezveze!!! Opet, radite sta zelite sa samim dizajnom, bojama, recnikom tj prevodima, ali aman zaman, bar fotografije da budu ok!
pre 27 dana, 18:33
Slazem se sa vama fotografije su katastrofa ..totalno besmisleno ..
pre 26 dana, 17:14
Zato sto fotografije ranije nisu smele da budu vece od 2MB, ja licno im stalno smanjujem rezoluciju... da bi oni uveli uvelicavanje, normalno da su mutne kad smo morali da im ubijemo kvalitet i velicinu. Sudeci po toj novoj opciji gde moze u full rezoluciji da se vidi slika, predpostavicu da vise nije ogranicena velicina na 2MB?
pre 24 dana, 08:53
Takodje kod starih oglasa primecujem da su vodoravne slike boljeg kvaliteta nego uspravne
pre 24 dana, 08:58
novi sajt je uzasan, znatno je teže postaviti oglas od silnih reklama koje iskacu a fotografije su uzasne
pre 19 dana, 08:14
Uopšte mi se ne dopada i ne mogu bilo šta lepo vidim. Glasam da se vrati prethodna verzija. Znaci grozno mi je da nešto tražim a ranije sam to baš volela i kupovala.
pre 19 dana, 18:11
Ovo je toliko odvratan layout da nemam reči. Takav downgrade od sajta. Ne bi me čudilo da krene u neki ponor. Nekoristivo je. Estetski nula, da mogu dala bih mu ocenu minus milion lmao.
pre 19 dana, 23:09
Ja se slažem, jako je teško snaći se na novom sajtu i slike su baš loše. Takođe ne mogu da kliknem na sliku i otvorim je full screen na telefonu, ne znam da li još neko ima taj problem. Molim vas da popravite ove probleme, inače su male šanse da će nastaviti da se koristi sajt. Čak bi, što se mene tiče, najbolje bilo da se vrati na staro (iako je i tamo bilo nekih mana). Inače sam veliki fan mojih krpica i obožavam da kupujem i prodajem ovde! :D
pre 18 dana, 11:36
Iskreno slazem se sa svima vama, i bas sam htela da napisem da mi je sve nekako teze od kad se sajt promenio, cak mnogo redje ulazim non stop mora logo anje i nemam ni zelju nove predmete da okacim.. od silnih reklama i promena
pre 17 dana, 14:31
Pored kvaliteta fotografija, konfuzno zbijenog opisa predmeta i beskorisno izmenjenih postavki, meni se ne dopada ni sto kod clanova vise ne mogu videti njihove Omiljene predmete (na taj nacin sam najbolje stvari nalazila) vec moram otvarati svaku kategoriju koja me zanima individualno, sto je zamorno, ili pratiti sve sto se izbacuje non stop, sto se prosto nece desiti.
pre 17 dana, 19:23
Novi izgled sajta je blago rečeno KATASTROFA. Jako sam razočarana, godinama sam na sajtu.
pre 14 dana, 10:26
Слажем се са чланицама ова поставка сајта је потпун промашај за нас,слике нису више слике,налепнице за децу
pre 14 dana, 10:42
Vratite stari izgled sajta ,bar nije bio ovako konfuzan.
pre 11 dana, 06:41
Sajt je generalno jako los, trebalo bi malo da se pozabave tehničkim stvarima. Ne znam ko se tim bavi, al bas loše odrađeno.
pre 8 dana, 20:16