Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Lecenje homeopatijom? Iskustva....

Da li je neko primenjivao ovu metodu lecenja? Ja imam nekih problema ali nznm nijednog homeopatu a probala bih i sa tim.... I da ubacim i bioenergicare u ovu temu, i to me zanima takodje, covek se za sve hvata kada ima problem! Pa, volela bih da cujem iskustva i sa jednima i drugima :)
2014 04 10
Ne znam kakav problem imas... ja znam za bioenergeticare i samane da je extra. Naime, moja pokojna tetka je bolovala od raka. Kada god je bioenergeticarima sebe dala na isceljivanje, uvek joj je nivo markera bio vidno umanjivan, cak u jednom trenutku nalazi su joj bili takvi kao da celija raka vise uopste nisu bile prisutne u njenom organizmu. Kada god se podvrgnula dodatnom lecenju sa lekarima na njihove nagovore, uvek su se markeri povecali nakon njihovih tretmana. Jer, ipak sa tako opakom bolescu rizik je potpuno se predati ljudima koji nemaju KONKRETNE LEKOVE, pa se nije usudjivala da se opredeli samo za jedan vid lecenja (bioenergeticari + bomedicina+ nacin ishrane koji je bljak ali sustinski u borbi protiv takve bolesti) plus njeni sinovi, moja braca, pogotovo stariji brat nije dozvoljavao da se ona podvrgne lecenju "tra la la", elem... ishod je bio sledeci: Dakle, samo toliko mogu da kazem: da se manje petljala sa doktorima i strucnjacima, a da se vise posvecivala bioenergetskim metodama, danas bi bila ziva (nazalost, kada je odlucila da potpuno batali lekare, tada je bilo mnogo kasno, sto su joj i bioenergeticari rekli.)
2014 04 10
takodje postoji ono mesto KRUGOVA koji su zapravo energetski iliti magnetna polja ili sta god... ne izrazavam se pravilno... ali znam da ko god je imao neki problem, ili se izlecio, ili je osetio vidno poboljsanje od stajanja u tim energetskim krugovima (mesto kod nas u srbiji) mozda ima veze sa vasilijem ostroskim... tu negde kod manastira nekog... ostrog ili nemam pojma, pitacu moju mamu kako ono bese se zove bas to mesto tacno, pa ti javljam
2014 04 10
Hvala Bengalica27 , ako mozes raspitaj mi se i za tog bioenergicara i gde se nalazi, pusti mi poruku u inbox da ne pravimo reklamu javno.
2014 04 10
Homeopatijom mi je dosta pomogla oko problema sa sinusima mojo sestra je na ovaj nacin resila ozbiljniji proble,mogu ti preporuciti dobrog homeopati u Beogradu ali se ceka dosta na pregled...
2014 04 13
Drage moje, na Vama je da odlucite sta zelite u zivotu. Ako se plašite Boga i greha, ako ste pravi pravoslavac, postite, ispovedate se, molite se, ne treba da idete kod bioenergeticara. Samo na sebe navlacite jos veći greh. Ako su Vasi stari grešili, nemojte Vi, zbog svoje budućnosti, dece, unučica. Svakom kome je tesko, traži na bilo koji način spas.... Idete na razna mesta...a kad se zapitate: ko Vam je dao život? Da li znate odgovor?
2014 12 21