Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Slobodno vreme i hobiji /

Filmovi, knjige, muzika /

Prodaja/razmena knjiga

Ovo je nova tema za prodaju i razmenu knjiga. Knjige isključivo postavljajte ovde na prodaju ili razmenu, zabranjeno je da knjige postavljate kao predmet na sajtu. Prodate knjige redovno brišite, svako može za sobom da napravi reda kako bi tema bila pregledna. Sve komentare iz teme ću brisati jednom mesečno ili češće ukoliko bude potrebe. PRAVILO: Kako bi bilo pregledno, postavite pun naziv knjige i autora, a ispod toga sliku prednjih korica. Ko ne postavi na ovaj način, biće obrisan komentar. Uživajte [:osmeh]
2015 10 07
Eduardo Mendosa- Čudesno putovanje Pomponija Flata, knjiga. Cena 350din. Izdavac Laguna, 2010.godina. Mek povez, odlicno stanje. Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno, kao i turistickih voidica, kako za zemlje tako i za pojedinacne gradove ( najvise za Italiju). Uglavnom DK/ Top 10 od DK, Michelin i Insight guides. Uglavnom na engleskom jeziku. Prvi vek naše ere. Pomponije Flato luta zabitima Rimskog carstva u potrazi za vodom čudesnog svojstva. Slučajnost i nepouzdana sudbina dovode ga u Nazaret gde se priprema pogubljenje seoskog drvodelje. Na svoju veliku žalost, Pomponije postaje privatni detektiv veoma neobičnog klijenta: drvodeljinog sina, čednog i jedinstvenog dečaka uverenog u nevinost oca, čoveka smirenog i skrušenog izgleda, koji ipak krije veliku tajnu. Misterija smeštena u Nazaret s izvesnom Marijom i njenim suprugom Josifom? Istorijska pripovest sa detetom po imenu Isus u glavnoj ulozi? Mendosa prepliće pojedinosti popularnih romana i činjenica kako bi stvorio svojstven stil: ironični detektivski roman što prerasta u književnu satiru i urnebesnu komediju. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2d3069b829061c01c1dab9da6c0fd7b9.jpg)
2023 11 03
Tri knjige Dzona Irvinga Svet po Grpu Molitva za Ovena Minina Tudja pravila Sve tri za 2500 ili pojedinacno po 1000. Bez ostecenja, bez posvete. Jednom su procitane. : ) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/944b1bc6cec810290425e8375df33c1a.jpg)
2023 11 04
101 Historic Hideaways (Bounty 101) Hardcover by Bounty Books. Cena 1.550. Gofina izdanja mislim 2011-2012. Prvo svetsko izdanje je bilo 2011.godine. Engleski jezik. Izvrsna knjiga za one koji vole da putuju. Tvrd povez sa zastitnim omotacem. Odlicno stanje. Izvrstan kratak, funkcionalan pregled top lokacija za posetiti u celom svetu. Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno, kao i turistickih voidica, kako za zemlje tako i za pojedinacne gradove ( najvise za Italiju). Uglavnom DK/ Top 10 od DK, Michelin i Insight guides. Uglavnom na engleskom jeziku. Throughout history, man has sought to build empires and gain dominance. By piecing together remains of those former empires you can plot a vivid timeline of the past. South America`s Inca ruins may clash aesthetically with the Spanish and Portuguese colonial architecture aroundthem, but together they paint the continent`s story. This juxtaposition of old and even older is repeated in Europe, the Middle East, Asia, North America and Australia and is explored throughout the beautiful guide. 304 pages, Hardcover First published January 1, 2011 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/72dd5a7e27f7b10f19201235020157bc.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d5e0868bc0cb0f1fe80ff549137fd1a5.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0fb93a04aa40ac3116c48ce953045b9e.jpg)
2023 11 05
Haled Hosseini „Lovac na zmajeve“ „Hiljadu čudesnih sunaca“ „A planine odjeknuše“ Super očuvana knjiga, 1500din, NS moguće lično preuzimanje
2023 11 06
Menadžer na mafijaški način: vodič za korporativnog Makijavelija. Cena 550din. Izdavač: Mono i Manjana, 2003.godina. Povez: TVRD sa omotom, u odlicnom je stanju knjiga. Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno, kao i turistickih voidica, kako za zemlje tako i za pojedinacne gradove ( najvise za Italiju). Uglavnom DK/ Top 10 od DK, Michelin i Insight guides. Uglavnom na engleskom jeziku. Vodeća figura iz jednog od prvih i najbolje organizovanih svetskih konglomerata otkriva nam ovde tehnike menadžmenta koje svima mogu da nam posluže. Duhovito, zabavno i iznenađujuće korisno, ovo je obavezno štivo za ambicioznog korporativnog Makijavelija. Za razliku od drugih priručnika o menadžmentu, Menadžer na mafijaški način izbegava teoretisanje i mlaćenje prazne slame i umesto toga prezentuje pragmatizam i filozofiju vodilju lidera koji su osnovali i gazdovali „tihim carstvom” kroz njegove vekove ekspanzije i uspeha. Umesto da budu shvaćeni kao izopačeni plodovi takozvanog zločinačkog uma, ovi planovi za akciju i dragulji mudrosti prezentovani su kao ono što odista i jesu – odraz sveprožimajućeg razumevanja dinamike Ijudske prirode. Menadžer na mafijaški način predstavlja krajnje jedinstven i praktičan priručnik o menadžmentu. Oni koji ga pročitaju više nikad neće posmatrati svoje radno mesto na isti način ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2fa83d7375a8be884aa8d0abc61570b4.jpg)
2023 11 08
Laura Eskivel- Kao voda za čokoladu, knjiga. Cena 360din. Izdavac Prosveta, 1996.godina. Mek povez. Ima posvetu na prvoj strani inace je knjiga dobro očuvana. Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno. ,,Čarobna meksička ljubavna priča koja će vam probuditi čula i ubrzati rad srca. Jednog dana u poodmakloj trudnoći Mama Elena je sekla luk u kuhinji na svom velikom ranču. Luk je bio toliko ljut da je naterao suze na oči Eleninoj nerođenoj kćeri Titi i izazvao prevremeni porođaj. Dospevši na svet među začinima i sastojcima za supu s rezanicma, Tita je postala predodređena da svoje emocije prenosi u hranu koju spravlja. Sa petnaest godina Tita će se strasno zaljubiti, ali porodična tradicija nalaže da najmlađa ćerka ne može da se uda sve dok joj je majka živa. Da nesreća bude veća, njena ljubav, njen Pedro, oženiće se Titinom sestrom Rosaurom. Svoje burne emocije Tita prenosi u hranu koju sprema i tako nekada namerno, nekada slučajno, menja sudbine svih žitelja ranča. Ispunjena receptima, čežnjom i gorko-slatkim humorom, ova šarmantna priča o životu jedne meksičke porodice s početka prošlog veka rasplamsala maštu i zadivila čitaoce širom sveta.` ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4e8e525c612ff7803a6aaac202b758e3.jpg)
2023 11 09
Toni Parsons- Moja omiljena supruga, knjiga. Cena 400din. Izdavač: Laguna, 2008.godine. Mek povez, kao nova. Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno. `Izuzetna priča o seksu, ljubavnim borbama i drugim suprugama, iz pera autora svetskog bestselera Čovek i dečak. Uspešni mladi londonski advokat Bil Holden i njegova žena Beka sele se s četvorogodišnjom kćerkicom u Šangaj. To je grad u usponu, novo središte zlatne groznice, grad prilika i iskušenja, gde se burno stvara bogatstvo i raspadaju brakovi. Bilova advokatska firma smešta porodicu Holden u Rajsko naselje – raskošan stambeni blok pun „drugih supruga“ – prelepih devojaka koje izdržavaju bogati tuđi muževi, kakva je i Ðinđin Li, bivša nastavnica zaljubljena u ukrštene reči i klizaljke. Posle jednog strašnog događaja Beka i Holi vraćaju se u London – a Bil i Ðinđin se zbližavaju. Bil želi da bude bolji čovek od milionera koji izdržava Ðinđin Li kao drugu suprugu. Bolji od svakog muškarca koji vara svoju ženu. Beka je njegov najbolji prijatelj. Ali na kraju, može li on Ðinđin dati nešto drugačije – može li joj pružiti ljubav koju zaslužuje? I može li istovremeno voleti i svoju ženu? Moja omiljena supruga je priča o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gde prestaju seks, pustolovina i opsesije, a počinje istinska ljubav.` ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/51f1d3de946c67ba63f904a5f7edda6d.jpg)
2023 11 09
Toni Buzan, Bari Buzan- MAPE UMA, knjiga. Cena 1.350. Izdavač: Finesa Beograd 1999, tvrd povez. Knjiga je u odlicnom stanju. Jedina mana je potpis na prvoj strani. Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno. Takođe imate iz ove ediciji jos 3 knjige Toni Buzana ( fotografija sa 3 knjige). `Ova knjiga je kompas za sve postojeće i buduće intelektualce. Ono što započnete s njom ima sve predispozicije za brilijantnost. Napisana je sa jednim ciljem – da omogući čitaocu DA NAUČI KAKO DA UČI, na svakom mogućem planu ličnog razvoja. Ljudski mozak je deset hiljada puta moćniji od bilo kog računara. Mi koristimo samo oko 1% njegovog kapaciteta. Mape uma su sredstvo za kreativnu organizaciju misli koje nam pomaže da bolje iskoristimo neograničenu moć mozga. Pomoću Mapa uma – koristeći slova, brojeve, boje, linije, crteže – sa lakoćom i uživanjem postižemo izuzetne rezultate u poslu, pripremanju predavanja i prezentacija, hvatanju i pravljenju beležaka, planiranju, donošenju odluka, rešavanju problema i, podrazumeva se, – u pamćenju i učenju na svim nivoima. Otkrijte kako Mape uma mogu da uvećaju vašu memoriju, otključaju vašu kretivnost i oplemene način na koji razmišljate i učite.` ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b39cec77f492dd7763933808e2d92bb7.jpg)
2023 11 10
Toni Buzan- Savrseno pamcenje, knjiga. Cena 550din. Izdavač: FINESA Beograd. Odlicno stanje. Godina izdanja: 2001. Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno, kao i vise knjiga Toni Buzana. Takođe imate iz ove ediciji jos 3 knjige Toni Buzana ( fotografija sa 3 knjige). `Koliko poznajete svoj mozak i njegove mogućnosti? Mislite li da ste već postigli njegov pun potencijal? Jeste li upoznati sa sistemom rimske sobe? Memorijskim ritmovima? Mapama uma? Onda nešto propuštate.. Većina ljudia nije svesna da je potencijal ljudske memorije praktično neograničen! U školama na koje smo navikli – školama koje smo pohađali, to se ne uči, ne objašnjava i na tome se ne radi. Iz tog i drugih razloga su retki pojedinci, samouki u ovim oblastima mentalnog funkcionisanja, koji na planu koncentracije i pamćenja postižu zavidne rezultate. Ova izvanredna knjiga vam pruža mogućnost da naučite memorijske tehnike koje možete da upotrebite u svim oblastima mentalnog funkcionisanja (koncentracija, učenje, ispiti, strani jezici, kreativno razmišljanje…). Uz njenu pomoć čitalac lako prihvata 12 osnovnih memorijskih principa i savladava praktične tehnike za pamćenje imena, lista, datuma, stihova, karata, stranih reči i po potrebi čitavih tekstualnih celina za pripremanje ispita, prezentacija i govora.` ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d232c43508c90e8c01513a455dd7b745.jpg)
2023 11 10
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/00cc41c89982307d816c02939aa276b1.jpg) Prodajem ceo set Hari Poter nov 6000 din
2023 11 10
Insight Travel Guide: Paris, turistički vodič. Cena 2.100din Malo korišćen turistički vodič. Jedan od 3 najbolja turistička vodiča. Izdanje je mislim negde 2004-2004, nisam sigurna (svakako je fotografisana strana gde se vidi izdanje tj poslednja dopuna iz 2002 godine). Kod ovakvih vodiča nema značajnijih promena, tako da izdanje ne igra značajniju ulogu. Nekoliko listova je bilo sa presavijenim ivicama, na stranama koje sam želela da pročitam tokom putovanja. To je ujedno i jedina mana. Na mom profilu imate puno turistickih vidica, kako za zemlje tako i za pojedinacne gradove ( najvise za Italiju). Uglavnom DK/ Top 10 od DK, Michelin i Insight guides. Uglavnom na engleskom jeziku. Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/23057759e7c807edf409366ab0b660db.jpg) Insight Travel Guide: London, turistički vodič. Cena 1.500din Malo korišćen turistički vodič. Jedan od 3 najbolja turistička vodiča. Izdanje je mislim negde 2004. Izvrstan vodiv, sa integrisanim mapama grada i flexi restorana. Mestimicno uvrnuta ivica, jedini trag koriscenja. Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno. Takođe imam nekoliko Insight Guides, DK i Michelin turistickih vodica. Kod ovakvih vodiča nema značajnijih promena, tako da izdanje ne igra značajniju ulogu. Nekoliko listova je bilo sa presavijenim ivicama, na stranama koje sam želela da pročitam tokom putovanja. To je ujedno i jedina mana. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/214deca08e832da861abd28175ed848c.jpg)
2023 11 12
Insight Travel Guide: Paris, turistički vodič. Cena 1.250din Malo korišćen turistički vodič. Jedan od 3 najbolja turistička vodiča. Izdanje je mislim negde 2004-2004, nisam sigurna (svakako je fotografisana strana gde se vidi izdanje tj poslednja dopuna iz 2002 godine). Kod ovakvih vodiča nema značajnijih promena, tako da izdanje ne igra značajniju ulogu. Nekoliko listova je bilo sa presavijenim ivicama, na stranama koje sam želela da pročitam tokom putovanja. To je ujedno i jedina mana. Na mom profilu imate puno turistickih vidica, kako za zemlje tako i za pojedinacne gradove ( najvise za Italiju). Uglavnom DK/ Top 10 od DK, Michelin i Insight guides. Uglavnom na engleskom jeziku. Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ad045c3029faceeb4d175859bd6bc4eb.jpg)
2023 11 12
Prodajem trilogiju "Pedeset nijansi sive", takodje imam i knjige "Grej" i "Mračnije". Ukoliko je neko zainteresovan neka mi se javi, cena po dogovoru.😊
2023 11 14
Slika neprijatelja - Rusija, pisac Hanes Hofbauer. Mek povez, odlicno stanje. Cena 900din. Izdavač: Albatros plus, godina 2017. Žanr: Istorija Na mom profilu imate puno drugih knjiga iz oblasti beletristike/ popularne psihologije/ menadzmenta/ biznisa/ razno, kao i turistickih voidica, kako za zemlje tako i za pojedinacne gradove ( najvise za Italiju). Uglavnom DK/ Top 10 od DK, Michelin i Insight guides. Uglavnom na engleskom jeziku. Citat sa sajta izdavaca`Knjiga uglednog austrijskog izdavača i publiciste Hanesa Hofbauera Slika neprijatelja – Rusija, s podnaslovom Istorija jedne demonizacije predstavlja temeljnu studiju o fenomenu besprizorne mržnje Zapada prema Rusiji, a u kojoj se čitaocu na metodički argumentovan i sugestivan način dočarava ogoljena suština imperijalne arogancije zapadnih sila što su u dugom kontinuitetu zločesto kreirale svoj bizarno-propagandni i klevetnički pohod na Rusiju: od njene pojave kao države na svetskoj istorijskoj sceni, do danas. Ovakve aktivnosti su najčešće prethodile i velikim ratnim pohodima (zarad osvajanja ogromne teritorije i obilnih prirodnih bogatstava) na ovu veliku evroazijsku državu, od Napoleonove invazije do Hitlerovog napada na SSSR. Spektakularni povratak Krima u sastav Ruske Federacije i prozapadna provokacija rata u Ukrajini, antiruske ekonomske sankcije Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije kao i njihov, po svemu sudeći grozničav pokušaj možda i poslednjeg „obuzdavanja Rusije” u globalnim geopolitičkim razmerama, belodano govori o stvarnim namerama zapadnih sila. Blagodareći jasnom Hofbauerovom načinu izlaganja, uzornoj nepristrasnosti u pristupu odnosnoj problematici, multidisciplinarnom karakteru istraživanja, pažljivo odabranoj dokumentarnoj građi i umesnoj upotrebi recentne naučne literature, rasprava Slika neprijatelja u celini predstavlja vredan doprinos kritički ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d0afb402082c0333985fe481e562014b.jpg)
2023 11 14
1 2 3 4 5 ... 6 Sledeći