Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Pletenje afro kikica :)

drage moje,planiram da ih uradim,tj.nadogradim,posto mi je kosa osisana na paz,planiram da uzmem presovanu vestacku kosu za kikice...zanimaju me iskustva,pisite,bas sam se zagrejala za njih! [:poljubac] [:lepota] [:osmeh] [:osmeh]
2014 04 15
I ja sam bila baaas zagrejana za njih pre par godina kada sam ih konacno uradila!! Moja iskustva su stvarno super! Super su mi stajale i toliko su izgledale dobro da su svi mislili da je moja kosa :)) E, sad, nekom se dosta osteti kosa posle kikica, dosta opadne, mora da se osisa drasticno... Medjutim ja nisam imala takvih problema i radila bih ih 100 puta i nikad nisam zazalila sto sam ih imala!!! Ali neko stvarno zazali, jer mu kosa posle njih bude grozna... Kako ih ti radis? Koja boja...?
2014 04 15
Meni bi ovo bio prvi put :) planiram da uzmem vestacko kosu,koja je presovana i specijalno je za nadogradnju...e sad,imam malo redju kosu,imam paz...ja imam pramenove,ali bih se ofarbala u neku svetlo do tamno smedju,jel mi se svidjaju jednobojne kikice...ne znam da li ce to da izgleda ruzno posto mi je redja kosa? evo slike,ova mi je boja trenutno [slika:0afe2c8e-7e20-4f01-8d38-ab1e2699225f]
2014 04 15
Ja sam imala crne, posto sam crna i zato je delovalo jos prirodnije kada su jednobojne! A sto se tice retke kose mislim da nece delovati ruzno, jer kikice cine kosu bujnijom, one se rade od samog korena kose, od temena glave tako da obuhvate kosu i obogate je! Ja sam radila sa nekom sintetikom, pa kad peres kosu ne mozes nikako da je osusis, zato se kikice uglavnom rade leti kad je toplo da mogu da se suse. Ko ti ih radi i gde i koliko placas?
2014 04 15
Ja sam mislila da mi ih plete sestra,mnogo mi je skupo po salonima,zato me najvise i intersuje taj pocetak:) Kako poceti sa upletanjem moje i vestacke kose? [:tuzan] pa i ova kosa koju bih uzela je sintetika,samo sto je cela onako u cik cak...kaze mi ova devojka od koje bih uzela,da je to bas za kikice,i da moze da se radi kod kuce...samo mi je problem taj pocetak [:plakati] [:plakati]
2014 04 15
i jel ima neku sliku da ih vidim? [:stidljiv]
2014 04 15
Ajoj pa pocetak ti je najvazniji! Ako se on ne uradi kako treba dzabe ti ostalo! To mora da ti plete neko ko je to vec radio i ko je strucan! Secam se da sam ja imala negde oko 120 kikica i da kad krene da plete to toliko cupa i boli, jer mora dooobro da se zatekne, bukvalno se to nekako uveze skoro u cvor, a kako tacno ide stvarno ne znam da ti kazem :( A sliku cu ti pokazati samo da nadjem imam ih dosta
2014 04 15
Ne smaras uopste, ja kikice obozavam i volim da pricam o njima :D Video je ok, mislim da se tako kikice i rade. Nisam platila zato sto mi je to radila jedna rodjaka pa mi nije naplatila (bila sam joj reklama :)). Ona ih je vec uveliko plela i radila je brzinom svetlosti, neverovatno kako brzo plete kikice, ja sam bila u soku!! Skupe su znam, zato ih nisam mogla platiti,a jedna od zelja mi je bila da ih uradim. Srecom naletela sam na tu rodjaku i posrecilo mi se, mislim da ona vise ne radi, udala se... A ona je nabavljala materijal. Sad cu slike okaciti
2014 04 15
ajoj,prelepe su! :) kao crnkinja si :) ja sam nasla materijal,paket kose 800 din,a trebaju mi 3,4...mada sam nasla ovde na krpicama istu kosu,isti proizvodjac,za 400 din [:sokiran] stvarno su fenomenalne,ne mogu da odvojim pogled,hihihi [:lepota] moracu da nadjem nekoga da mi plete... [:tuzan]
2014 04 15
Hvala :) to je bilo pre mozda 6 ili 7 god. Poslala sam ti samo neke slike malo secene...a extra su i kad pustis skroz kosu..ma kako god da ih nosis fenomenalno izgledaju!! Ljudi nisu mogli da veruju kako mi dobro stoje i da ce tako dobro da stoje. Bila sam najbolja moguca reklama za moju rodjaku :D :D Zelim ti da ih uradis, da budu super i molim te da mi posaljes sliku da vidim kakve su!
2014 04 15
Hocu,draga,hvala...samo da nadjem nekog da mi isplete,ili da naucim sestru :D javljam ti se obavezno :*
2014 04 15