Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kako se koristi zeolit u prahu?

narucila sam 100% cist i prirodan zeolit,imam osetljivu kozu i doktorka ga je preporucila ali ne znam kako da ga koristim obzirom da je u prahu :)
2014 06 28
Razmutis kasicicu u mlakoj vodi i popijes, trebalo bi tako, bar sam ja tako koristila. Moze i u hladnoj, ali mlaka se preporucuje. :)
2014 06 28
Zavisi za sta treba da ga koristis... ja ga pijem, dva puta dnevno, kasicicu razmucenu u 2 dl vode, kao preventivnu dozu... Kupila sam Zeo Medic-ov i uz njega dobila uputstvo, tako da verujem da ces i ti uz svoj dobiti... :))
2014 06 28
dugo sam pila zeolit i ocistilo mi se telo od aluminijuma i teskih metala posle ispitivanja.. moje tople preporuke. cisti zivu iz organizma a ljudi sa amalgamskim plombama je imaju jer se ziva od koje je napravljena plomba otpusta u organizam.. zeolit cisti telo od svih toksina. sada redje pijem, mozda dva puta nedeljno, ranije sam svaki dan...odprilike trecina kasike i moze se piti do 3 puta dnevno, do 3 meseca ako se svaki dan pije, pa onda pauza.. srecno. :)
2014 07 08
da, zaboravih da napisem, trecina kasike se razmuti u jednoj vecoj casi- ja sam koristila kriglu. :) treba sto vise vode piti dok se pije zeolit kako bi se toksini lakse sprali , najmanje 2l vode dnevno.
2014 07 08
Navela sam gornje linkove o štetnosti zeolita ne iz šale, već zato jer je zeolit IZUZETNO kancerogen, žao mi je da se bilo ko truje ali naravno, svako na svoju odgovornost može da radi sa svojim organizmom šta želi. Zeolit nema sposobnost čišćenja od bilo kakvih "toksina", radi se o najobičnijoj prevari i još gore, prevari kojom se ljudi truju. Ali OK, ako kod nas može da se prodaje kancerogeno mleko, može i "lekoviti" zeolit. PS. Od kojih to toksina čisti zeolit? Trovanje teškim metalima dobijaju ljudi koji žive neposredno uz tešku industriju i dugo su izloženi kontaminaciji, ali u "čišćenju" zeolit ne može svakako da im pomogne, nije to pasta za zube.
2014 07 08
Zeolit nije nikakva "novotarija", vec dugo se koristi. I mi u Srbiji imamo dva rudnika zeolita (jedan nazalost vise ne radi zbog lose privatizacije). U Rusiji se on koristi u enormnim kolicinama. A ako ga Rusi koriste, ja necu sumnjati. To je jedini mineral koji moze da neutralise radioaktivna zracenja.
2014 11 07
Pijte i naftu, što se mene tiče. Ja sam upozorila, na vama je šta ćete raditi sa svojim organizmom u 21. veku, veku informacija. Naravno, svako može sa svojim telom da radi šta hoće, ali ako pritom truje i druge, za to može odgovarati. Neznanje nije izgovor.
2014 11 07
Pod mač bato. :))))))))
2017 06 21