Obuca1992 , pre 13 sati
Cudno mi je jer nisam dobila uplatu, pa zato pitam
NinaRos , pre 13 sati
Uplaceno je ne brinite se!
Obuca1992 , pre 13 sati
Proveravala sam malo pre stanje na kartici, nema uplate.
NinaRos , pre 12 sati
Ne brinite se, uplaceno je samo treba malo vise vremena da sjedne.jer je druga drzava, ne brinite se!!!
Obuca1992 , pre 12 sati
Draga nista licno, ali nemas ni jedan utisak i tek kad mi legnu pare mogu ti poslati...
NinaRos , pre 12 sati
Mogu Vas ikako zamoliti, Vama je stvarno uplaceno ne bih Vas prevarila, prije svega sto ne pozelis sebi ne pozeli nikome! Sajt sam napravila skoro i samo sam od Vas narucila! Treba malo vise da Vam legn..e jer je druga drzava..Stvarno Vas necu prevariti vjerujte mi, nemojte da se sad razocaram a stalo mi je
Obuca1992 , pre 12 sati
Vazi, do sutra ujutru bi svakako trebalo da legne, ne brini poslacu. Javim ti tablice i kako se zove vozac
NinaRos , pre 12 sati
Hvala Vam puno!! Cucemo se onda jos ujutru!
Obuca1992 , pre 12 sati
Da li si uplatila preko banke ili Western Uniona, i da li imas priznanicu? Bila sam u banci rekli su mi da je vec trebalo da legne... I u kojoj valuti si uplatila?
NinaRos , pre 1 sati
To je sve kod mame, mogu Vam jedino poslati kad se ona vrati sa posla :-(
Obuca1992 , pre 1 sati
Obuca1992 , pre 13 sati
Cudno mi je jer nisam dobila uplatu, pa zato pitam
NinaRos , pre 13 sati
Uplaceno je ne brinite se!
Obuca1992 , pre 13 sati
Proveravala sam malo pre stanje na kartici, nema uplate.
NinaRos , pre 12 sati
Ne brinite se, uplaceno je samo treba malo vise vremena da sjedne.jer je druga drzava, ne brinite se!!!
Obuca1992 , pre 12 sati
Draga nista licno, ali nemas ni jedan utisak i tek kad mi legnu pare mogu ti poslati...
NinaRos , pre 12 sati
Mogu Vas ikako zamoliti, Vama je stvarno uplaceno ne bih Vas prevarila, prije svega sto ne pozelis sebi ne pozeli nikome! Sajt sam napravila skoro i samo sam od Vas narucila! Treba malo vise da Vam legn..e jer je druga drzava..Stvarno Vas necu prevariti vjerujte mi, nemojte da se sad razocaram a stalo mi je
Obuca1992 , pre 12 sati
Vazi, do sutra ujutru bi svakako trebalo da legne, ne brini poslacu. Javim ti tablice i kako se zove vozac
NinaRos , pre 12 sati
Hvala Vam puno!! Cucemo se onda jos ujutru!
Obuca1992 , pre 12 sati
Da li si uplatila preko banke ili Western Uniona, i da li imas priznanicu? Bila sam u banci rekli su mi da je vec trebalo da legne... I u kojoj valuti si uplatila?
NinaRos , pre 1 sati
To je sve kod mame, mogu Vam jedino poslati kad se ona vrati sa posla :-(
Obuca1992 , pre 1 sati