Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovo je nečuveno i ne znam do koje granice treba trpeti

Članica mi se javi, kaže, zainteresovana je za Elitovu presu za kosu. Dogovorimo se oko slanja, PONOVO potvrdim da je presa potpuno nova, nije ni korištena, prvi i jedini put sam isprobala nastavke za kovrdžanje kad sam je tek kupila i radila je SAVRŠENO. Pre slanja i odlaska u poštu, proverim još jednom da li presa radi, za svaki slučaj, ne želim nesporazume. Radi odlično i greje. Članica mi se malopre javi sva razočarana, presa ništa ne valja, slaba je... PA KAKO JE MOGUĆE?! Kako iko može da se usudi da me okleveta kad nije prošlo ni 24 časa otkako sam LIČNO isprobala nekorištenu presu i ništa joj nije falilo, ni ogrebotina?! Drage moje članice, ovako nastaju negativni utisci koji nemaju nikakvu osnovu. Pazite se i nemojte da verujete baš svakom utisku koji pročitate. Postoje isfrustrirani ljudi koji samo žele da unište nešto, da nešto pokvare i žao mi je što sam postala jedna od njihovih žrtava.
2014 07 05
verujem i predpostavljam kako se osecas...uzas..! [:besan] meni se za ove skoro dve ipo godine svasta izdesavalo..zato draga-oprez samo! [:osmeh]
2014 07 05
Užasno je šta ljudi rade, malopre sedim, stiže mi SMS i ne mogu očima da verujem. Savest mi ne bi dozvolila da prodam nešto što ima i najmanju rupicu, a i ako ima, ne bih dozvolila sebi da to ne naglasim. Presa je potpuno nova, stajala je u svojoj originalnoj futroli, nikome nije bila potrebna jer imam tri prese za kosu kod kuce. Ne znam kako se neko usuđuje da upoređuje fiću i ferari, lepo sam dotičnoj rekla da izdvoji 5000 pa neka kupi presu koja meri puls i jede malu decu, molim lepo. Ovo nije profesionalna presa već presa za kućnu upotrebu. Evo dotična mi je upravo javila da hoće da mi je vrati.
2014 07 05
Sad kad mi vrati presu, a ja njoj novac, sestra i ja ćemo zajedno ukovrdžati moju kosu uz pomoć tih nastavaka (kosa mi je inače duga preko zadnjice, gusta i teška) pa ću postaviti sliku da vidimo ko je u pravu. [:besan] [:besan] [:besan]
2014 07 05
pa bre reci joj da neprimas naknadne reklamacije i da paket neces podici..a novac nevracaj...i corav vidi da ti je pegla nova!uradi tako,nebudi smesna(izvini,iznervirah se) [:besan]
2014 07 05
ko je ta devojka..!? daj link..slobodno..
2014 07 05
Neka, ja sam joj ponudila da je vrati jer će je kupiti neko pošteniji i kome je presa potrebnija... Jeste da mi je krivo, ali nek ide njoj na dušu. [:besan]
2014 07 05
ma vidis da nema utisaka, onda moze da kaze sta hoce. Neka ide u radnju i kupi.
2014 07 05
ajooj bre pa ona ovde nijedan utisak nema! [:sokiran] nzm sta da ti kazem..mnogo verujes ljudima,ovde i sada-pogresno! ima ovde mnostvo divnih clanica,al moras ubuduce bar biti opreznija,gledati utiske,pitati nekog ako imalo sumnjas...a ja paket nebih primila nazad,niti novac vratila iz principa i iz razloga jer nevolim da me neko zaj**ava...auf..ggrrr... [:isfrustriran]
2014 07 05
Upravo tako, a presa će otići u ruke nekome poštenom.
2014 07 05
Ma ja ne mogu da dozvolim da tako dobra presa ostane u domu osobe koja tvrdi da je nezadovoljna i da je presa slaba. Nije mi do novca toliko stalo, zato sam i ponudila da je vrati, već do nekih principa. [:vrtoglav]
2014 07 05
Pa ona nema ocene :/ ko zna sta ti moze poslati umesto te prese.
2014 07 05
Ne znam, sad se i ja brinem [:vrtoglav]
2014 07 05
Reci lepo da prvo posalje presu, pa ces ti novac uplatiti, jer ona nema nijedan utisak.
2014 07 05
Slazem se sa Persijskmmacom. Neka ti posalje a ti joj onda posle uplati novac. Ali ne pristaj da joj platis pouzecem. Prvo vidi sta ce da ti posalje, isprobaj je i tek joj onda uplati..
2014 07 05
1 2