Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Razocarana u korisnicu

Ona tvrdi da slike nisu doradjivane, sto je apsolutno nemoguce, jer eto, torba nije obrisana pa mozete svi da vidite - a ja znam kako mi je stigla, pa mogu da doslikam i da postavim, uz one slike sa prethodne strane. Realno stanje je no comment. :)
2014 07 14
Jesi je pitala da ti vrati pare, kada si vec takvu torbu dobila?
2014 07 14
mogu samo da ti kazem da one bele tacke se pojavljuju kad torba dugo stoji tamo gde ima vlage
2014 07 14
Uzas za te tacke!!! Nisam znala to za vlagu. Pa ako je meni poslala "novu torbu bez ostecenja" u onakvom stanju, sta li ce da posalje ostalima. Sonja, nisam je pitala. Torba moze da se nosi, ne radi se o tome, nego o tome da ima ostecenja koja ona nije napomenula. Najgore mi je sto kad sam joj sve rekla, devojka me je napala kao da sam ja kriva nazvavsi me 'dzangrizavom', da bi mi rekla 'ne mogu sada da se bavim ovim, imam preca posla'. Jako je bezobrazna, iako deluje fino i elokventno na prvi pogled. Ko zna gde cuva stvari i sta radi sa njima, ja sam zapanjena i torbom i reakcijom, ali sta je tu je, nauk za sledeci put.
2014 07 14
Nista, sad joj lepo lupi negativnu ocenu i lepo napisi opis, da ne zezne jos nekoga, a i bogami zasluzila je.
2014 07 14
Da li zelis da je pitam da li je torba za prodaju? :)
2014 07 16
Hvala, ali nema potrebe, verovatno je zaboravila da je obrise, mada mi nije jasno zasto... Koliko sam videla, cak nije stavljen ni znak prodato... Ma, ako zelis, pitaj je, na kraju krajeva, mene je zeznula, sigurno ce pokusati jos nekoga.
2014 07 16
1 2