Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

O meni- ono sto vecina ne cita

*Predlozite cene mojih predmeta i nosite slobodno *Moguci su dogovori oko cena *Budite dovoljno kulturne i javite ako odustajete od kupovine *Ne rezervisite stvari ako se vise necete javiti *Na svaku sledecu ispalu clanica koje ostave podatke potvrde kupovinu pa posle nestanu posveticu temu i pricu o njima *Citajte rubriku " O meni" -nije tesko procitati par recenica *Nije tesko biti fin - Lepa rec gvozdena vrata otvara *Rezervisem na 4 dana maksimalno, posle toga imam prava da proam kome god pozelim *Shvatite da saljem nakon uplate na racun, nemam potrebu nikog da izradim ali kao prodavac imam svoja pravila, za Boga miloga i u prodavnici prvo platite pa nosite *Nemam nameru nikog da izradim ili da mu uvalim nesto sto mu nije potrebno * Za vece kupovine delim poklone * A za one prevelike kupovine (preko 4000din), ako opet dodje do njih voljna sam dati poklon koji god pozelite *Ne ciganite se za razmene, spustila sam cene da se sto pre proda tako da ne ocekujte da cu vam dati 3,4 stvari za jednu ISTE VREDNOSTI Posto se ovo konkretno radi o meni kao clanici svrstala sam u ovu rubriku jer sam, korisnik. Ovo je sve sto clanice vise ne citaju i ne postuju i ubuduce cu svakoj pre saradnje proslediti da procita pre nego sto bilo sta dalje uradi, kako ne bi doslo do nesporazuma vise. Toliko od mene hvala na razumevanju.
2014 07 28
Takodje cu ovde u temi objavljavati promene i novitete ( NE popuste i reklame slicnog sadrzaja) poput odsustva sa sajta i slicnih informacija koje bi inace bilo u podforumu " O korisnicima"
2014 07 28
Drage moje, danas sma na Love Festu i tek u ponedeljak, eventualno nedelju uvece cu biti dostupna da znate da imate razumevanja na neodgovaranje na poruke [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2014 08 09
Odlucila sam da cu da limitiram broj predmeta u ponudi na 100 tako da ostalo je jos 16 da ih se resim da bi ih bilo toliko za pocetak, i onda svaki put kad se resim necega bice prilike da se nesto novo okaci i uzme. Ali to ce biti maximum koji cu drzati u ponudi. Tako da srecno [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2014 09 02
Zbog trenutnih haosa na sajtu i velike grupe prevaranata i clanica bez ikakve kulture, robu saljem iskljucivo nakon uplate na racun. Zaista vas molim da imate razumevanja prema tome. Ovde sam dugo nemam nameru da izradim nekoga za sitne pare, ali zaista nemam ni vremena da cekam 3,4 dana da mi taj novac stigne a ni da non stop trckaram do oste da ih dizem, stigne mi sms kad legne novac i ja lepo odem i posaljem. Takodje ne rezervisem vise nista, zbog cestih ispala u kupovini, a sto se takvih clanica tice cekam sledecu na penal i pocecu da objavljujem profile istih. Radim licna preuzimanja jedino na futoskoj, i u Rumi. Posto studiram u NS-u ali zivim u Rumi tako da ne mogu ja kao prodavac da trcim za vama i vasim vremenskim i prostornim idejama, nadam se da toliko mozete da razumete. Ali pored toga uvek delim poklone uz svaku mogucu kupovinu, voljna sam da spustam cene, da se ispiricam, nasalim i sve ostalo. I Trenutno posto imam brdo predmeta ovde, bar ja tako mislim, na svakih 5 resenih ubacujem za sad po jedan, dok se ne resim ovog haosa, jer mene licno mrzi da listam 5,6 stranica a kamoli vise. Tako da ocekujte uskoro jos nesto novo :)
2015 03 23
Sredinom, eventualno krajem sledece nedelje najverovatnije necu biti u. Idem u Rasku. Ako je neko odatle a zeleo bi nesto neka se javi. A ostale da znaju da necu verovatno biti u mogucnosti da odgovaram na poruke ili cu kasniti sa odgovorima. Takodje necu biti u mogucnosti da saljem pakete verovatno. Topli pozdrav uzivajte :)
2015 09 12