Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Da li su poštari lopovi ili sam ja naivna?

Naime, pre par dana poslala sam članici predmet preporučenom pošiljkom. Pošto je devojka od mene već kupovala, imala sam poverenja i poslala sam joj uz dogovor da uplati kada stigne, pošto je tog dana bilo baš nevreme. U petak mi je javila da joj je stigao samo pocepan koverat bez predmeta. Ja sam otišla u poštu gde su mi rekli da oni tu ne mogu ništa, već da primalac treba da se obrati svojoj pošti. Odmah sam to javila članici, ona je rekla da će ići u poštu i od petka se ne javlja. Naravno, ona nije ništa izgubila, ja sam ostala bez predmeta a platila sam i poštarinu. Zanima me Vaše mišljenje.
2014 08 03
Pa mozda je ona preuzela paket, ali je to bio samo izgovor da ti ne bi platila. Ko zna,...
2014 08 03
U tom slučaju sam razočarana, jer smo imale dve ok saradnje a članica ima 90 pozitivnih utisaka.
2014 08 03
Mislim da si pre naivna, ali ne mora da znaci. Samim tim sto ti se clanica ne javlja od petka budi sumnju. NIje nego.
2014 08 03
Takodje mislim da te je slagala. Zasto bi postar uopste donosio pocepan koverat u kojem nema nista? mislim to mi je sumnjivo... Secam se kad smo nas dve imale saradnju, ako se secas poslala si mi one dve divne esarpe i bila si u fazonu ja cu ti danas poslati, a ti mi sutra uplati na racun:) Imala sam osecaj da ces tako naici na neku koja bi to iskoristila...nazalost nisu svi posteni...
2014 08 04
Ja ne mogu da verujem da bi kuriri raznosili pocepane i prazne koverte, mislim, malo nelogično. Nego je ona uzela svoje, i briga je, jos ako je znala da vec tako radis sa placanjem, prve dve saradnje je ispostovala, i cekala je trecu, da bi uradila to sto jeste. Da se to meni desilo, ja bih jurila postara po gradu, isla u postu, a poste rade i subotom do određenog vremena, tako da, da je htela stvarno da se raspita, javila bi ti i bile bi u kontaktu dok se to ne resi, ne zbog para, nego zbog ljudskosti.
2014 08 04
Izgleda je došlo vreme kada više ne možete verovati ni članicama sa kojima ste ranije uspešno sarađivale. Zaista tužno...
2014 08 04
a zasto je ona preuzela pocepanu prazanu kovertu? to se bar odmah vidi. Iskreno mislim da ona malo lagi :/
2014 08 04
Devojke, hvala na iskrenosti. RenataSO, i ja sam isto pomislila. Bilo mi je odmah sumnjivo ali nisam ništa rekla, jer kao što rekoh u pitanju je članica sa dosta pozitivnih ocena sa kojom sam ranije sarađivala bez problema.
2014 08 04
Slazem se sa ostalim devojkama,mislim da je laze,a tu laz nije osmislila dobro,jer eto-kojom logikom bi njoj postar pruzio u ruke praznu i pocepanu kovertu a ona da ne primeti,i ne kaze mu nista,ili istu takvu da preuzme.
2014 08 04