Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

CLANICA ME IZVREDJALA KAO NIKO

Dogovorili smo se za kupovinu pre 15 dana, kada sam trebala da uplatim novac otputovala je sacekala sam je 7 dana i kontaktirala. DEVOJKA ME IZVREDJALA BEY IMALO RAZUMEVANJA, PRITOM JE GLEDALA UTISKE O DRUGIMA TACNIJE NEGATIVNE KOJE SAM JA DRUGIM DEVOJKAMA OSTAVLJALA MISLILA JE DA SU MOJI , DOLE CE TE VIDETI KAKO JE ISKOPIRALA komentar na moju negativnu od jedne clanice za dokaz misleci da sam ja to napisala a pise ime pored, ja nemam dete i zabezeknuta sam njenim izavama. MarinaKnezevic , pre 2 dana, 20:06 Jel uplacujes i kada? MarinaKnezevic , pre 1 dana, 15:30 ?? Sweetgirl , pre 1 dana, 15:31 Ej cao izvini zbog cekanja na odg inbox mi je zatrpan,ajde sutra cu sici do grada... Sweetgirl , pre 1 dana, 15:31 Ej cao izvini zbog cekanja na odg inbox mi je zatrpan,ajde sutra cu sici do grada... MarinaKnezevic , pre 1 dana, 15:32 Ok, imas podatke moje pa.. Sweetgirl , pre 6 sata Cao , izvini ne mogu da stignem od posla i obaveza da uplatim novac, tunika mi se svidja i odavno imam nameru da je kupim 9.og idem na more i cisto sumljam da bi se moglo realizovarti da poaljete pa da stigne preporuceno i dok legne uplata, ja ono sto mi se svidja cu da preuzmem mozete videte u komentarima ostalim a e osnov jednog gde ima objasnjenje svaki paket podizem i to je sve. Ako ce te da mi posaljete postexperesom da stigne prekosutra da se ne maltretiramo po postama obe. [:lepota] MarinaKnezevic , pre 1 sati
2014 08 07
Jel ti mene zajebavas ili sta :) ?? MarinaKnezevic , pre 1 sati Samo te pustam da vidim dokle ces da ides MarinaKnezevic , pre 1 sati Vidim odavno po komentarima ko si i sta si, ali htela sam licno da se uverim kakav si covek. Jebe mi se za 450 dinara da se vise nerviram oko tebe, ako hoces uplati kako si sama trazila na pocetku ako ne stvarno zavrsi ovu pricu MarinaKnezevic , pre 1 sati Lose ces ti proci u zivotu sa tim lazima koje ni dete od 5 godina ne bi progutalo a ne ja. MarinaKnezevic , pre 1 sati Toliko ;) Sweetgirl , pre 59 minuta ja ne zelim svadju zaista,kada sam htela da uplatim ti si putovala sada stvarno ne mogu da stignem od obaveza da odem u grad samo zbog toga da se ne bi natezale i zavlacile rekla sam da posaljes postecxpresom da necu da je podignem rekla bi ti u startu. MarinaKnezevic , pre 56 minuta
2014 08 07
Ma je li sad si bas htela da uplatis kad sam ja putovala,,,,tad nisi imala obaveza, nije padala kisa, nije ti dete bolesno i koje sve vec izgovore pricas, pa daj molim te ne izmisljaj vise :) zivi realan zivot devojko, nekome ces opasno stati na zulj ovako i jako ces loce proci MarinaKnezevic , pre 55 minuta Rekla sam ti i prosli put, mozes samo da uplatis pare pa onda zbog negativnih komentara koje imas i zbog iskustva devojaka kojima se vracao paket koji si slala MarinaKnezevic , pre 55 minuta U suprotnom mozemo odmah da zavrsimo razgovor Sweetgirl , pre 52 minuta ja nemam dete i ne znam ko je to pisao zaista,mozes da se smiris malo,moj paket se samo jednom vratio kao sto videte ali ne mojoj krivicom,a druga negativna je odustajanje id kupovine pre slanja sve ostalo su pozitivne kao sto vidite.Lose ce ti vi proci sa prodajom ako ovako napusavate musterije. MarinaKnezevic , pre 48 minuta Izvini ja nikoga ne zavlacim, imala sam povredu ruke jer sam sportista uz to velikih problema oko deteta.... Cule smo se telefonom i moje dete i njegov zivot su meni bitniji od j.. pantalona... MarinaKnezevic , pre 48 minuta Tvoj komentar MarinaKnezevic , pre 48 minuta Uosrtalom ajde zdravo bre idi zajebavaj nekog drugog MarinaKnezevic , pre 48 minuta I pise se sumnjam nepismena. Aj sad idi zajebavaj drugog nekog da ne bi bila blokirana. Sweetgirl , pre 47 minuta to nijr moj komentar haha da ki vidis dobro to je ostavila zena kom na moju negativnu jer se neni vratio paket pogledaj malo bolje hahaha MarinaKnezevic , pre 13 minuta Ne gledam vise nista. Zavlaci nekog drugog, pokazala si koliko si neozbiljna i bez da gledam komentare. Sweetgirl , pre 11 minuta
2014 08 07
kako su neki ljudi navalentni i bez ponosa i agresivni kad hoce nesto da prodaju... [:vrtoglav]
2014 08 07
Sta me snaslo u cudu se nadjoh. Uzas
2014 08 07
stvarno odvratno,strasan ton...
2014 08 07
pa vidi, prav o da ti kazem nije lepo sto je izvredjala odma, ali i ja bi se iznervirala da me neko farba sutra pa prekosutra i sve tako... izvini, morala sam da se ubacim :D
2014 08 07
ja vec dobijam ospe kada se setim zavlacenja od sutra do sutra ali opet to ne opravdava ovakav nacin komunikacije ne mozes nekoga da ubijes jer ti nije uplatijo novac :D
2014 08 07
u redu je sve ali ovakav nacin samo odbija musterije , govoreci mi ne pismena izmisljajuci prvo neka pogleda bolje pa neka me napadne i pored svega kaze jebe mi se za 450 ako je tako sta onda trazi ovde.
2014 08 07
pa da, nije razlog za VREDJANJE
2014 08 07
Au, kakva loša komunikacija. Mislim da se vas dve uooopšte niste razumele između sebe. Naravno, prva ona tebe, i šta je posle rekla to je sasvim druga priča... Za ovako nešto bi možda mogla da dobije blok.. Pod uslovom da si sačuvala slike, a vidim da je nisi vređala, iako ona tebe jeste.
2014 08 07