Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

MOLIM ZA POMOC!!!

NE ZNAM STA DA RADIM.. OCAJNA SAM:(:(:( SnezanaRadic koja me je nabedila da sam joj prodala torbicu koja je unutra pocepana sada istu prodaje a lepo se na slikama vidi da je nova! dala mi je negativnu a admin jos uvek ne reaguje:(:(:( Sada je doticna otisla korak dalje, napravila lazni profil i zalepila mi jos jednu negativnu:(:(:( Inace mi je pretila da ce angazovati devojke po sajtu da mi pisu negativne.. MOLIM VAS DA MI POMOGNETE.. NE ZNAM KOME DA SE OBRATIM.. NJU TREBA BLOKIRATI ZA SVA.VREMENA:(:(:(
2014 08 08
Da jeste.. jos jednoj devojci sam prodala istu krem takodje novu i nisam imala problema..:(:(:(
2014 08 08
vidi se da je nova , a u slucaju da nije nova , unutra nema nikakvih tragova koriscenja , ... da je zaista kupila iscepanu torbu , ne bi mogla da je prodaje kao novu
2014 08 08
Stvarno nisam prevarant i stvari opisujem onakve kakve zaista jesu.. ponasam se onako kako bih volela da se drugi ponasaju prema meni.. nikog nisam prevarila.. i uvek izadjem u susret kupcu! tako sam i njoj novu torbicu prodala za 1000 dinar, dodatno sam joj spustila cenu, i eto to mi jr hvala:(:(:( adminu sam poslala i nista:(:(:(
2014 08 08
Sto se uopste uzrujavas?Generalno niko pa ni admin ne moze da ti pomogne jer moze do besvesti da otvara multi naloge i da ti ostavljam negativne,a ovo je vec koja po redu tema vezana za vas dve [:pospan] . Imas 2 opcije: 1.da ignorises negativnu i nadam se da ce se smiriti,a za to vreme ce ti admin obrisati negativnu,mada nije ni smak sveta da imam negativnu jer se vidi zbog cega i zasto je ostavljena tako da niko nece ni pretpostaviti da si prevarant 2.da svratis do nje i da porazgovarate
2014 08 08
U komentaru okaci link ka ovoj temi i napisi da su negativne ocene od iste osobe. Jako mi je zao sto ti se to desilo. :(
2014 08 08
:(:(:( Prosto ne mogu da verujem cime se devojka bavi.. samo se nadam da ce admin da reaguje, jer su negativne bez razloga:( [:tuzan]
2014 08 08
Katarinacat, ocajna sam zbog nepravde i zbog toga isem ovde na forumu u nadi da ce admin reagovati.. a sa njom ne zelim da komuniciram, jer to nije moj nivo.. sa nevaspitanim i isfrustriranim osobama ne zelim nikakvu komunikaciju..
2014 08 08
Sada sam videla da prati SnezanaRadic prati ovaj teoteoteo profil koji mi je dao negativnu ocenu! SAMA JE POTVRDILA DA JE ONA U PITANJU:)!!! STRASNO!!!
2014 08 08