Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

brazilsko feniranje keratinom?

iskustva?
2014 08 08
ja nisam keratinom, keratin traje 3 meseca :) ali sam PREZADOVOLJNA!!!
2014 08 08
ne znam kako se to zove, ali dejstvovale su 3 vrste hemikalija, mana je to sto se brzo masti kosa, ali svi su mi rekli da se ne primecuje da je izgorena :) uradila sam to 6. juna i jos uvek mi traje, bila sam kod frizera koji je iso kod Panjkovica na akademiju, reko je da ce ovo trajati godinu dana :)
2014 08 08
vidi, da objasnim to sto sam primetila da se kosa brze masti. meni se do sada nije mastila kosa, mogla je i nedelju dana da izdrzi bez pranja i vise (bas sam to jednom isprobala) , ali sad najvise moze da izdrzi taj dan kad je operem, sutradan, prekosutra, i tad ono pocne da se masti.. ali najlepse izgleda 2 dan, eventualno 3 :)
2014 08 08
superrr, koje su cene tamo? ja sam gledala na bulevaru, cene su 4800 .. da li to znaci da ce iskrzani krajevi da nestanuuu? bas mi znaci misljenje
2014 08 09
Moja drugarica je radila to sa keratinom negde u Bg-u i posle godinu dana kosa joj se pretvorila u metlu i nikako ne moze da joj se oporavi. Prodje prstima od korena do krajeva i u ruci joj ostane pramen debljine 5,6 cm. Generalno cujem da devojke imaju losa iskustva sa time tako da mislim da nije do frizera:)
2014 08 10
[:tuzan] , neynam sada da li da radim uopste [:tuzan]
2014 08 11
Moj savet ti je da ne radis:))
2014 08 14
ja sam krajevina najzadovoljnija :) ja nisam radila keratinom :) prezadovoljna sam rezultatom, za mene je to velika sreca.. zavisi od duzine kose. moja je kosa par cm iznad lakta
2014 08 30
mogu u inbox i da ti posaljem slike :D :D
2014 08 30
moja drugarica je vidla kod mene odlicne rezultate tako da je i ona sad isplanirala da to uradi
2014 08 30
procitaj CEO text
2014 08 30