Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara Dexpress

Nekoliko profila salje poruke da hoce da kupe stvari i insistiraju da se posalje Dexpressom, napisu svi slicnu poruku da se ostave podaci i da ce oni organizovati dostavu, da ce vas kurir zvati da pita za adresu i kada moze da dodje kod vas da uzme paket. Poslace vam link na sajt Dexpressa gde ce vam dalje traziti podatke sa kartice. NIKAKO ne ostavljajte podatke kartice, u pitanju su prevare. Kada ih pitate da posaljete postom, oni nestanu i ne odgovaraju vise. Ovaj sajt je postao jako lose i nebezbedno mesto.
2025 10 28
Takve poruke se bez otvaranja i kontakta odmah brisu. Tako ja radim.
2025 10 28
> MarianneMary: > Takve poruke se bez otvaranja i kontakta odmah brisu. Tako ja radim. Da ali oni prvo pocnu sa pitanjima vezanim za proizvod, koliko ste dugo nosili itd. kao da stvarno zele da kupe. Tek na kraju kazu dexpress
2025 10 29
Cim mi stigne takva poruka odmah je brisem, ne otvaram je, a kamoli da razgovaram i odgovaram na pitanja.
2025 10 29
To su meni isto preko Bexa kao, ali s obzirom da sam prvi put se susrela, odmah mi je bilo sumnjivo. S tim da je islo preko stranice KupujemProdajem. Tako da prevara na svom cosku. Tako da pazite se ljudi:/
2025 10 31
Mislim da mi je upravo stigla takva poruka. Članica ima dosta pozitivnih ocena, srecom da sam se setila da proverim jer nemam nesto mnogo iskustva sa prodajom.
2025 11 29
> navajo: > Mislim da mi je upravo stigla takva poruka. > Članica ima dosta pozitivnih ocena, srecom da sam se setila da proverim jer nemam nesto mnogo iskustva sa prodajom. Ima vrv samo od njenih laznjaka! 😄
2025 11 30
Ja sam u brzini unela podatke o kartici. Nakon sto su mi trazili tacno stanje postalo mi je sumnjivo pa sam karticu odmah blokirala. Sada moram da podnesem za izdavanje nove. Zena je delovala jako ubedljivo i sigurno. Strasno kako sam nasela. Nijedna legalna sluzba ne trazi podatke o kartici
2025 12 03
Upozorenje na ovu članicu!
upload
2025 12 14
> alexpericcc63: > Nekoliko profila salje poruke da hoce da kupe stvari i insistiraju da se posalje Dexpressom, napisu svi slicnu poruku da se ostave podaci i da ce oni organizovati dostavu, da ce vas kurir zvati da pita za adresu i kada moze da dodje kod vas da uzme paket. > Poslace vam link na sajt Dexpressa gde ce vam dalje traziti podatke sa kartice. > NIKAKO ne ostavljajte podatke kartice, u pitanju su prevare. > Kada ih pitate da posaljete postom, oni nestanu i ne odgovaraju vise. > Ovaj sajt je postao jako lose i nebezbedno mesto.
upload
2025 12 15
Ovaj profil pokušava upravo sada da me prevari Dexpres pričom!!!
2025 12 15
Evo
upload
2025 12 15
A ovo je već drugi put,sa različitog profila da se dešava!!!!!!!!
2025 12 15
Molim da se sankcioniše ovaj profil/korisnik!!!
2025 12 15
> alexpericcc63: > Nekoliko profila salje poruke da hoce da kupe stvari i insistiraju da se posalje Dexpressom, napisu svi slicnu poruku da se ostave podaci i da ce oni organizovati dostavu, da ce vas kurir zvati da pita za adresu i kada moze da dodje kod vas da uzme paket. > Poslace vam link na sajt Dexpressa gde ce vam dalje traziti podatke sa kartice. > NIKAKO ne ostavljajte podatke kartice, u pitanju su prevare. > Kada ih pitate da posaljete postom, oni nestanu i ne odgovaraju vise. > Ovaj sajt je postao jako lose i nebezbedno mesto.
upload
2025 12 15
1 2 3