Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izvinjavam se svim članicama

Vekagoran, tebi nisam ništa uzela. I kakva poštarina 300din, ako si iz Kruševca!?
2014 08 13
Poštarina se plaća pošti, ne meni. [:stidljiv]
2014 08 13
Tooo...! Volim ovaj SUPERMESEC... Sta sve moze da se kupi jednim "izvini"? Eto,tema za razmisljanje...
2014 08 13
prosto ne verujem ocima sta citam [:sokiran]
2014 08 13
Ja ne verujem koliko si ti glupa devojka
2014 08 14
Ja kažem da od tebe nisam ništa uzela, to što si poslala, vratilo se tebi.
2014 08 14
Zar ne vidite da vas ona i dalje zaj....kakve uopste svrhe ima ovaj razgovor koji ne vodi nigde,sigurna sam...ja sam za dlaku izbegla da me prevari,nisam stigla da posaljem,pa sam procitala ovde sve o njoj a doticna naravno nije ni mislila da mi salje...a cini mi se da me je vec prevarila kao likusa iz Zabare tako nesto [:besan]
2014 08 14
sve je vise i vise ovakvih clanica!!!!trebaju se zaustaviti [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2014 08 14
Vidi ovu, a skoro se u temi izvinjavala... e, jadnice jadna...
2014 08 14
Devojke slazem se ,sad ona ovde provocira....mislim da bi trebalo da ostavite podatke...pa ukoliko otvori jos koji profil da znamo [:besan] [:besan] [:besan]
2014 08 14
moram da kopiram njenu izjavu od pre 22dana kad sam objavila temu o njoj koja ocigledno nikoga nije zanimala ili prosto niko je nije video 64 Krofnicica , pre 22 dana, 09:59 prijavi | ↑ Sa ovog profila nisam nikog prevarila, tako da, ne napadajte bez razloga! :(( i onda sleduje jos gori komentar kad smo joj rekli da je vec varala Krofnicica , pre 21 dana, 19:19 prijavi | ↑ Ali neću višeee. :***
2014 08 14
Izvinula sam se lepo, znam da nije bilo u redu. Ali vi očigledno ne znate za izvini.. Napisala sam već da neću više praviti profile. Najbolje odem u butik ili prodavnicu i probam i kupim šta mi trebe. Ne trebam ni da plaćam poštarinu, niti bilo šta. Ovde ne mogu ni da probam, ne znam ni šta će da mi stigne, a i polovne su stvari. Ne znam čemu služe ovakvi sajtovi uopšte!? Samo da se deca navlače na razne gluposti. Ne znam šta mi ovo uopšte trebalo. Neće me više biti na sajtu. Vekagoran pošalji mi podatke da ti uplatim tih 300din da ne kukaš više. Toliko od mene....
2014 08 14
Kakva smrdljiva bednica...ovakve zavrse u mentalnim ustanovama....Nisu ti ove devojke krive sto si tako jadna,nece tebi biti bolje sto pokusavas njima nesto da naskodis....Njima je ovo samo jedna neprijatna epizoda,a tebi je to ceo smrdljivi ,lopovski,bolesni zivot.Budi hrabra i idi u neku ustanovu i trazi pomoc,mozda ti jos nije kasno.
2014 08 14
Zena je cudo ha ha
2014 08 14
ma nije ona za policiju,ovo u njenoj glavi je ozbiljnije,procitaj kako pise....policija moze samo da pomogne da se smesti gde treba.
2014 08 14