Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Izvinjavam se svim članicama

Tezak slucaj psihicke bolesti...
2014 08 14
ona se sada kao nasla uvredjena boze sta sve necu da vidim na ovom sajtu [:vrtoglav] toliko ljudi prevarila i onda daje izjavu kako je ovde polovna roba i da ne zna sta sve moze da joj stigne u paketu :D da je neko bio pametan pa da joj stvarno posalje neku masnu krpu pa da vidi kako je kada te neko prevari [:besan]
2014 08 14
Takvima ni masna krpa ne bi pomogla,klasican prevarant bez stida i srama [:jezik]
2014 08 14
Ja se izvinjavam sto pisem ponovo ovde, ali kako mogu da izbacim temu iz tema koje pratim? Ne vidim tu opciju
2014 08 14
u naslovu teme tj pored imas zutu zvezdicu, samo klikni na zvezdicu i kada izgubi zutu boju vise ne pratis temu :)
2014 08 14
Mene je stvarno sramota sto zivim u Krusevcu... Par njih iz Krusevca i okoline prevarise silne ljude, zaista uzasno... I jos ovakvo ponasanje- sprdnja sa ostalim clanicama.. Nemam reci...
2014 08 14
Nelica hvala ti, sad se osecam glupo :)) [:poljubac]
2014 08 14
Sta se ovo desava? o.O [:vrtoglav]
2014 08 14
Nista novo draga,opet prevarant [:plakati]
2014 08 14
Kakvo je ovo smeće od osobe, autor teme, i ništa više, ništa manje od toga :) Teško majci koja je tebe takvu rodila..
2014 08 14
Au, [:vrtoglav]
2014 08 14
mene po nacinu pisanja doticna krofnicica mnogo podseca na onu clanicu koja je trazila stvare na poklon koliko se secam i ona je bila iz krusevca ili mozda se varam
2014 08 14
Na ovako nešto zaista ne vredi ni trošiti reči. Ova tema je započeta isključivo radi njene zabave, da li iz dosade ili usled ozbiljnih kompleksa. Ono što mene zaista fascinira jeste kako ovakvi ljudi uvek najlakše nađu ljude za saradnju. Dotična je čak bila oštro iskritikovana u više tema i razotkrivena kao bivši prevarant, pa je opet našla žrtve. [:sokiran]
2014 08 14
koji su njeni podaci, jel se to moze otkriti ovde? da znamo za ubuduce
2014 08 14
i mene je pitala za razmenu pre jedno dve nedelje, sad vidim.. dobro pa nisam pristala.
2014 08 14