Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Da li neko ima ombre ?

Interesuju me vasa iskustva :)
2014 08 24
Huh, ja imamm ''ombre''(ako uopste tako mogu da ga nazovem) uradjen step sokom :''DD jeftinija varijanta, svakako [:poljubac] jucee sam sama eksperimentisala i uradila :-D sad samm crveeno braonkasta [:smejatise] [:poljubac] [:lepota]
2014 08 24
Haha :D ukupno sam potrosila 44 dinara na farbanje [:lepota] [:poljubac] upravo sam objasnjavala jednoj devojci kako ide taj postupak sa stepom, veruj mi nista laksee.Ako hocees da ti objasnim pisii u inbox :-D [:poljubac]
2014 08 24
Meni to ne moze da pomogne jer svakako moram u tamniju da se farbam,i to gornji deo :D
2014 08 24
Jaooj :D bice tebi veselo :-D Ja oboozavam plavu kosu, ali dzabe mi kad ja imam skrooz tamno smedju :( [:poljubac]
2014 08 24
Andjela, postavi neku sliku crvene kose, ako ti nije problem [:osmeh]
2014 08 24
Mila, rado bih, ali ne moguu svoju sliicicu jer me nesto USB zeza. :(( [:isfrustriran] Zbog njeega ni predmete ovde ne mogu da postavljam, uzas..Evo slika nekih devojki kako to odprilike izgleda na tamnoj kosii :D [slika:4d51698c-bd6b-42e6-8fa6-391b482709ff] Sad, ti mozes da biras da li ces celu kosu farbati, raditi nesto poput ombre tehnike, pramenovee ili samo krajeve.Ja sam uradila nesto na ombre fazon, ali sam i siske ofarbala :-D [:poljubac]
2014 08 24
step sok uopste ne moze da se ispere lako.moraces da je vremenom prefarbas.moja sestricina je farbala kosu sokom,samo sto je ona devojcica pa je muku mucila da je ispere i nije uspela.tako da joj je vremenom kosa porasla pa je te pramenove osisala.verovale ili ne ,tako je. a ja imam ombre,sama sam ga radila lorealovom ombre farbom ,dobijas cetkicu u kutiji za to i extra je.
2014 08 24