Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

prevarant..da ili ne..

Dogovorila sam se sa devojkom za razmenu.Ona meni pantalone,ja njoj duks.Saljemo preporuceno i svako placa svoje.Ja joj juce poslala,naravno sve po dogovoru, i dobila odgovor da je i ona meni poslala.Danas mi stize posiljka na kojoj pise vrednost i postarina.U pitanju su sve male cifre,ali ne razumem zasto tako?!Cekam odgovor,nema je jos uvek.
2014 08 26
Hm, ovo mirise na prevaru.Mada, sacekaj da ona dodje pa vidi sta ima da kaže na sve to, otvoreno je pitaj. [:poljubac]
2014 08 26
Pitala sam,videcemo stace reci [:tuzan] Ali ja nisam preuzela paket [:vrtoglav] Mozda sam trebala [:plakati] Ali dogovo je dogovor.Bas me iznervirala [:isfrustriran]
2014 08 26
Pa bolje je sto nisi preuzela, ajde da je bila samo postarina da se plati pa i okej, desava se da se u posti zeznu da naznace da primalac placa postarinu, ali ovako ti je ostavila i otkupninu, to je stvarno bezobrazno :)
2014 08 26
Ako si ti platila njenu poštarinu, ne znam zašto bi plaćala duplo. Dogovo mora da se ispoštuje. Da je devojka korektna pitala bi te da li ti odgovara taj vid slanja uz doplatu. o.O I meni nažalost miriše na prevaru. :/
2014 08 26
ja sam poslala i platila..svoje odradila po dogovoru..a sada mi salje poruku,citiram "kakve pare da ti posaljem"..ja nemam pojma o cemu ona to [:besan]
2014 08 26
Polako, vidi prvo da li ste se razumele. Objasni joj šta se desilo i ako odbije da vrati robu/pošalje novac znaš šta na čemu si. Nažalost, malo šta tu možeš. :/
2014 08 27
nervira me to sto se pravi naivna i kao pogresila..sve sam joj lepo objasnila..nije mi problem za taj duks,moze da ga zadrzi
2014 08 27