Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Otkup kose, saveti...

Pozdrav svima :) Gledala sam po sajtovima i koliko vidim prirodna, zdrava kosa se jako skupo prodaje. Sad, posto sam potpuno neupucena, a imam sestre koje kao i ja, imaju dugu, nefarbanu, predivnu kosu... zanima me, kako to sve funkcionise? Da li pitati u salonima, gde vrse otkupe kose, na netu, u kojoj formi, kako se to stavlja na te klipse ili kako se vec zovu [:smejuljitise] Nije mi hitno da prodajem ali sigurno je da cu je sisati pa sto da se baci... Sta vi mislite o tome? Citala sam takodje da se ovde na krpicama prodaju svakojake "poluprirodne" i sinteticke tvorevine, i to po ihahaj cenama, zanima me, orijentaciono, koliko su onda cene prirodnih kosa? I, naravno, ukoliko je neko zainteresovan za kupovinu, kad udjem malo u stos sa svim tim, moze i dogovor [:poljubac] Veliki pozdrav i nadam se da ovde ima upucenih clanica [:poljubac]
2014 08 26
Imas dosta njih na internetu koji otkupljuju prirodnu kosu, a i dosta salona otkupljuje. Cena zavisi od duzine, gustine i ocuvanosti kose, a neka standardna kosa se otkupljuje za 100 evra.
2014 08 30