Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Kako najlakse prirodno ukovrdzati kosu?

Volim kovrdzavu kosu i prirodna i je bila takva ali od silnog peglanja se ispravila i sad nit je ravna it je kovrdzava [:smejuljitise] [:plakati] [:plakati] [:plakati] [:vrtoglav]
2014 09 15
Cula sam da se pivom ekstra ukovrdza [:lepota]
2014 09 15
Koji je proces? :) Ja sam cula za zelatin ali bude onako malo slepljena kao da je mokra ili kao da ima mnogo gela [:plakati] [:osmeh]
2014 09 15
tvisterima, ja tako i posle ''gel u spreju'' i stoji ceo dan :)
2014 09 15
Ako zelis morske talase procitala sam dobar recept,probala i pokazalo se kao dobro:Sipas u prskalicu vodu,dodas malo soli,gela za kosu i ako imas Pantenol rastvor.Promuckas,poprskas i zguzvas.Fino izgleda [:osmeh]
2014 09 15
onim tvisterima kod kineza sto imaju? [:smejuljitise] Ja bi bas loknice jer te neke talase imam i ovako spaljene [:smejuljitise]
2014 09 15
Na opranu kosu popskati pivo i guzvati,pustiti prirodno da se susi i povremeno guzvati.Cula sam da ukovrdza ekstra ali da se posle oseca na pivo [:tuzan] treba je namirisati [:smejuljitise]
2014 09 15
Inace ja uvijam sa trakom kao sto rece geagea i mogu da mi traju lokne i do nedelju dana,dok mojoj cerki ne traje uopste,tog dana ima prelepe lokne i vec sutra nista....mislim da sve to zavisi od kose [:lepota]
2014 09 15
Da dam muzu da mi pije iz kose :P salim se, mozda nije lose ali ne bi ja to na kosu stavljala :D Ovo sa gumom mi je odlicno [:lepota]
2014 09 15
Moguce da je do kose, ja nemam ni tu traku za kosu moram kupiti [:smejuljitise]
2014 09 15
[:osmeh] [:smejuljitise] Da,to sa trakom je ekstra,provereno [:lepota]
2014 09 15
Mozes sa bilo kojom,ja uzmem cerkinu za skidanje sminke,mada moze i neka vec rastegljiva sira gumica za kosu...moja komsinica kaze da je napravila traku od carape [:smejuljitise]
2014 09 15
Ako je kosa previse gusta i duga onda su lokne slabije uvijene i krace drze kao sto kaze Tanja74 .... ali u kombinaciji sa nekim preparatom,ucvrscivacem mislim da ne bi bilo problema . Ovo sa trakom je spaaaas , tako jednostavno a lokne su prelepe .....
2014 09 15
E ali to sa trakom vi koje ste probavale jel malo teze izvuci kosu? Jer vidim kako rascupaju kosu prilikom skidanja sa trake [:plakati] [:kezitise] Ma da sa gumicom debelom rastegljivom cu probati to imam [:kezitise]
2014 09 15
Ja nisam imala problem da mi se kosa rascupa ..... Povuces traku od cela ka nazad lagano ....lokne ispadaju i ostaju definisane . Ako su pramenovi tanji vise ce se uviti .
2014 09 16
1 2