Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obratite paznju na clanicu Vanjajevanja

Za sada je u poslednjih par dana ostetila sa placanjem duple postarine mene i jos dve clanice . Cetvrta clanica mi se javila i rekla da je najverovatnije to i sa njom uradila, i cim joj se bude vratio paket, ostavice negativnu . Nije mi jasno cemu ovakvo ponasanje? Svi mi koji smo ovde prodajemo da bismo zaradili ,a ne da placamo duplu postarinu zbog necije neodgovornosti. Ostavila bih javno njene podatke ovde da znaju ostale clanice da ne saradjuju sa njom ukoliko bude otvorila drugi nalog . Samo ne znam da li smem zbog administratora
2014 09 18
hvala puno [:osmeh]
2014 09 18
Pa ostavi o kome je rec??
2014 09 18
Daj link njenog profila
2014 09 18
Mislim da smes. Bilo je podataka i ostalih clanica, uglavnom prevarantkinje koje su nakon blokade pravile iznova nove profile i vracale se, pa je jedini siguran nacin zastite objavljivanje podataka. Najbolje je da trazis uplatu unapred ili barem deo da se osiguras ako se paket vrati :/
2014 09 18
Veruj mi da cu od sada tako i traziti . Zao mi je samo sto na ovom sajtu ima i divnih osoba koje su korektne ali zbog ovakvih ispada vise ne mozes nikome da verujes
2014 09 18
Ja sam ta koja cek apaket da se vrati. Mislim da zaista nije fer postupila, a ima pozitivnih koliko i ja. Znaci da covek ne moze vise nikome da veruje, jos sam htela da joj izadjem u susret i spustim malo cenui poslala kada mi je rekla.
2014 09 18
Slazem se, ima korektnih i kupaca i prodavaca, ali zbog onih drugih takvi ispastaju. Ja sam nova ovde, ali procitala sam neke teme o tim prevarama od pre. Najvise sam se sokirala kada sam citala o nekoj sto je imala vise profila, varala sa njih par, a sa jednog gde je imala gomilu pozitivnih ocena moralisala i prva napadala po principu "Drz'te lopova" kada neko otvori temu da mu je paket vracen ili je prevaren. Kad ono.. neko je provalio. I jos pisala kako je trzisni inspektor. Ovde ni pozitivni utisci nisu garancija sigurnosti, takvo je vreme valjda.
2014 09 18
Ja sam saradjivala s njom,na kraju je podigla paket,ali nekih 5-6 dana mi nije odgovarala na poruke,na kraju sam je pozvala,javila se i rekla da je podigla paket i da je zadovoljna haljinom ali nije htela da mi ostavi utisak iako sam je zamolila jer mi svaki utisak znaci...
2014 09 18
PE392751117RS Ovo je broj posiljke pa pogledajte. Danas ce biti vracen aket mojoj drugarici jer ja nisam u zemlji pa je ona devojka poslala i sad ce ona morati svoje pare da daje dok se ja ne vratim.
2014 09 18
Utisci ne znace nista . I ona je imala pedesetak pozitivnih utisaka i evo kako se neodgovorno ponasa sada
2014 09 18
Izgleda da je licno preuzimanje ipak najbezbednija stvar. Sad ce zbog takvih kao ona da mislimo i za druge svasta i sve se vrti u krug.
2014 09 18
To sam i ja rekla . Pristajem samo na licno preuzimanje i placanje pre slanja .
2014 09 18
Ja sam sada dodala u opis profila da prvo uplacuju pare na racun, a drugarica je zvala ovu devojku i naravno da se ne javlja.
2014 09 18
Nekoliko devojaka je zavrnula, ima par negativnih gotovo istovremeno kao kupac iz istog razloga - vracanje paketa. To znaci s namerom. Da li joj je toliko dosadno ili joj je zivot toliko jadan pa zeli drugima da napakosti makar i ovako. Uzas!
2014 09 18
1 2