Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Krediti, Usluge, "Nestanak" predmeta sa profila

S obzirom da se spamuje na svim temama pa se i odgovori na konkretna pitanja izgube, ostavljam ovde neke korisne informacije. Molim bez kuknjave i offtopic komentara, ako imate neko kvalitetno pitanje - moze. Hvala.
2026 01 25
Krediti se nalaze u "novcaniku" i koriste se za kupovinu usluga za promociju predmeta. Usluge mozete naci na dnu stranice.
upload
2026 01 25
Nakon sto ih "kupite", treba neko vreme da se aktiviraju i "pojave" na profilu, obicno bude za par minuta.
upload
2026 01 25
Obratite paznju na datume kada kupujete usluge - bice prikazane na vrhu stranice odgovarajuce kategorije tokom odabranog datuma.
upload
2026 01 25
Sto se tice predmeta koji nestaju sa profila: Trenutno izgleda postoji neki bug na kojem se radi, pa predmeti nestanu umesto da budu prebaceni u nacrte. U medjuvremenu obratite paznju na rok isteka predmeta tj. "Aktivan do". Ako su Vam predmeti blizu datuma isteka, izmenite ih, pa ce predmet sa recimo poslednje stranice preci na prvu, a samim tim se i "rok" produzava.
upload
2026 01 25
Ako Vam nestaju predmeti kojima nije istekao tzv. rok - to onda znaci da niste ispostovali pravila sajta u postavljanju oglasa. PS. Cekamo @peschici da ubaci i objasnjenje za otkazivanje pretplate.
2026 01 25
Za slučaj da neko želi da otkaže plan iz bilo kog razloga, najbolje je da to bude 2-3 dana pred istek plana da biste mogli u međuvremenu da koristite plan koji ste platili (ako sajt dozvoli 🤦🏻‍♀️). Evo kako sam ja otkazala 2 dana pred istek plana: kliknite na Ažurirajte način plaćanja, otvoriće se novi prozor na Stripe platformi, tu kliknite na Cancel subscription i još jednom na Cancel subscription da potvrdite. Onda selektujte bilo koji razlog za otkazivanje naplate i to je to. Nakon toga možete kliknuti na Otkažite pretplatu. Možda može i obrnutim redom, ja sam uradila ovako kako sam objasnila.
2026 01 25
Evo i slikanih koraka sa objašnjenjima kako ceo proces izgleda kad kliknete na Ažurirajte način plaćanja.
upload
2026 01 25
mojekrpice.rs/forum/t/631665/uplata-clanarine Objasnjenje o nacinu uplate clanarina se nalazi na ovom linku, samo bih dodala da jednokratna uplata nije moguca, vec se pretplata automatski obnavlja svakog messeca (dok je sami ne otkazete).
2026 01 25
Mene zanima kako se i da li koristi ovaj preostali kredit. On mi nikako nije jasan cemu sluzi?
upload
2026 01 25
> Jovana. R. 2207: > Mene zanima kako se i da li koristi ovaj preostali kredit. On mi nikako nije jasan cemu sluzi? Pa objasnila sam prilicno detaljno, tako reci "nacrtala", iznad. 😅 Sta Vam konkretno nije jasno?
2026 01 25
> Her_Fashion: > > Jovana. R. 2207: > > Mene zanima kako se i da li koristi ovaj preostali kredit. On mi nikako nije jasan cemu sluzi? > Pa objasnila sam prilicno detaljno, tako reci "nacrtala", iznad. 😅 Sta Vam konkretno nije jasno? Ja imam kredit sada trenutno 249 din i imam ovaj preostali 24 900, taj preostali veci u novcaniku nemam. Kad placam imam samo 249. I njega kad potrosim sta je sa ovim 24900, ili tu treba da pise 249,00? Eto to mi nije jasno. Jer ako imam 24900 onda ni za vip pretplatu ne bih trebala da dopunim novcanik
2026 01 25
Aha, biće da je neki bug to i da zapravo imate samo 249, ne znam odakle tih "49" kad su usluge zaokružene na 30, 60 itd.. Probajte da kupite neke usluge tipa "Promotivni artikal" pa vidite da li će da se promeni nešto. I da napomenem za svaki slučaj. ViP nije pretplata već usluga koja košta 200 din., tj. kredita. Plan koji Vi imate (tj. Imali jer vidim da ste otkazali) je Premijum plan (pretplata) uz koju automatski dobijate i uslugu VIP + određen iznos kredita. Trenutno imate aktivnu VIP uslugu, pa to nema potrebe da kupujete. Krediti i novčanik se koriste samo za te usluge dok se planovi (pretplata, članarina) plaćaju odvojeno putem Stripe-a I nemaju nikakve veze sa iznosom u novčaniku.
2026 01 25
Izvinite ,pokusala sam da nadjem, u kategoriji na vrhu,specijalni artikal koji mi istice danas ,ali ne mogu da ga nadjem,ne prikazuje mi se .
2026 01 25
oprostite,nasla sam. Hvala na pomoci.
2026 01 25
1 2 3 4 5