Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obratite paznju na clanicu Vanjajevanja

Kreten od devojke . Samo mi zao sto mi nije blize, bez pardona bib joj pokucala na vratima
2014 09 18
Sve imamo njenu adresu, pa ako nastavi da bude bezobrazna da se zna gde da se uputi policija.
2014 09 18
Naravno . Ja imam jos uvek kod sebe postexpress adresnicu sa svim njenim podacima
2014 09 18
I mene je zeznula na istu foru, drage devojke od sada pa na dalje znamo, ili lično preuzimanje ili uplata pre slanja, nema treće. Sve hoćeš nekome da izadješ u susret, da olakšaš, ajde ima pozitivne utiske dosta, lakše pouzećem i eto ti... Greška svih nas je što krećemo od sebe, mi ne bismo nekog zavrnule i oštetile za novac, pa ajde neće niko ni nas...to pravilo nažalost ne važi u današnjem vremenu... [:tuzan]
2014 09 18
U jbt, toliko utisaka i dune joj da ne preuzme pakete? Bezveze ! Bas mi je zao, Jovana, sto te tako zeznula...i ne samo tebe.. Zbog takvih iskustva izgubis volju da budes na ovom sajtu, zaista...
2014 09 18
Upravo Ana . E to je ono o cemu sam ti pricala - kakvih sve ima ovde. Uci na mojim i njihovim greskama
2014 09 18
Katastrofa.... meni je prvo iskustvo ovde bilo da posaljem paket devojci pouzecem ,ni ona ni ja nijedan utisak nismo imale, i bez razmisljanja sam poslala.....Sad razmisljam,mogla je ' ladno da ga ne preuzme ,ja bih platila poveliku postarinu ....Srecom, preuzela je,nije me htela oceniti ali nema veze, bolje i to nego da ne preuzme paket xD Def. cu da ucim na vasim greskama, pouzecem -nikome ko mi se ucini sumnjiv... makar imala 100 poz. utisaka.....
2014 09 18
Ovde su svi sumnjivi :) nikad nikome
2014 09 18
Hehe, i to sto kazes, upamticu to :)
2014 09 18
A clanicom gusgus ISTA prica... Isto sa utiscima, sa smanjenjem cene i opet me zavrnula i jaknica me ceka u posti sa duplom postariom od 600 dinara, a prodala sam joj za 500 (snizila 100 din) ... OCAJ
2014 09 18
Jos jed u clanicu je ostetila .znaci nas pet
2014 09 19
650 din mew je izasla postarina, drugarice moje su je jurile i zvale je 5 puta jednoj se javila i kad je cula o cemu se radi SPUSTILA JE SLUSALICU!!!!
2014 09 19
Uplatila je svim clanicama iznos za duplu postatinu
2014 09 22
1 2